HWSW Informatikai Kerekasztal: Miért is kell nekünk olyan sok FPS?????? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Miért is kell nekünk olyan sok FPS?????? Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 23. 14:16

Jóh, én kb akkor láttam utoljára (és akkor játszottam utoljára) ilyen kvék3 listát, amikor 500fps-t még nemtudtak kicsiholni a gépekből Umel.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#82 Felhasználó inaktív   one 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 23. 14:45

ez a Q3 FPS-függés azért van, mert Karmak Jani nem tud fizikai engine-t írni, jó játékokban nincs jelentősége a frame rate-nek.
Ha úgy véled, nem lehet megcsinálni, ne gátold azt, aki éppen csinálja.

#83 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 23. 14:59

Azért nem olyan egyszerű függetleníteni, az adott gép sebességétől, a fizika pontosságát.

Még én sem tudtam megcsinálni, akkor mit vársz egy ilyen Janitól :D

[ 2004. március 23.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]

#84 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 23. 22:02

idézet:
Ezt írta T2k:

A viz, bahzdmegh, mi mas... :D :D :D mutass egy masik jatekot, ahol ilyen minosegu viz van... :rolleyes:

[ 2004. március 23.: T2k szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Unokatesómék fejlesztenek egy játékot, min ilyen benne a víz, de szerintem még jobb is. Ezért nem értettm, hogy miért olyan különleges ez. :) Annyiban más talán, hogy ott a víz nem látszik át mert nincs rá szükség, nem olyan a játék, bár nem hiszem, hogy ez a programozóknak gond lenne. Elég ügyesek.

[ 2004. március 23.: Lipton szerkesztette a hozzászólást ]

#85 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 03. 23. 23:43

idézet:
Ezt írta GAI:

HL2 :p
Nekem speciel az a víz sokkal jobban tetszik, és nem is dögleszti meg a kártyát úgy, mint ez.
[/quote]

GAI: tieden eleve BUTITVA MEGY, azt tuti.

Mellesleg az nem jelent, meg, ne okoskodj. (Ertelmezz eloszor, utana szolj bele.)

#86 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 23. 23:45

idézet:
Ezt írta Lipton:

Unokatesómék fejlesztenek egy játékot, min ilyen benne a víz, de szerintem még jobb is. Ezért nem értettm, hogy miért olyan különleges ez. :) Annyiban más talán, hogy ott a víz nem látszik át mert nincs rá szükség, nem olyan a játék, bár nem hiszem, hogy ez a programozóknak gond lenne. Elég ügyesek.

[ 2004. március 23.: Lipton szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Lipton: lathatoan fingod nincs, mirol beszlek, igy en inkabb befejetem ezt a temat - nincs kedvem addig veled vitazni, amig ilyen felkeszuletlenul okoskodsz.

FYI: hinni a templomban kell.

PS: lassan kezdj el beszelgetni uncsitesoval, hatha elmegyerazza majd neked az alapokat a texturak, shaderek vilagabol...

#87 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 00:07

idézet:
Ezt írta T2k:

Lipton: lathatoan fingod nincs, mirol beszlek, igy en inkabb befejetem ezt a temat - nincs kedvem addig veled vitazni, amig ilyen felkeszuletlenul okoskodsz.
[/quote]

imho egy állókép közel sem képes szemléltetni azt, milyen ez mozgásban. ott volt pl a morrowind, abban is elég szép volt a víz - mindaddig amig el nem mozdultál és fel nem tünt, hogy köze sincs a visszaverődésnek ahhoz, ami a felület felett van...

a pont amugy ott, tényleg ez a legélethűbb vízfelület amit eddig láttam, még a 4200asomon is.
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#88 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 00:11

idézet:
ez a Q3 FPS-függés azért van, mert Karmak Jani nem tud fizikai engine-t írni, jó játékokban nincs jelentősége a frame rate-nek. [/quote]

Hú, apám de örülnék magamnak, ha nem tudnék fizikai enginét írni.. :) Vagy legalább annyira mint Carmack

Hát ha meg az OpenGL-t csak fele annyira kenném, mint ő, akkor én már elégedett lennék. :) Soha nem vágytam nagyon programozgatni, de komolyan elégedett lennék a tudásával.. :D
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#89 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 00:46

idézet:
Ezt írta kAy:

imho egy állókép közel sem képes szemléltetni azt, milyen ez mozgásban. ott volt pl a morrowind, abban is elég szép volt a víz - mindaddig amig el nem mozdultál és fel nem tünt, hogy köze sincs a visszaverődésnek ahhoz, ami a felület felett van...

a pont amugy ott, tényleg ez a legélethűbb vízfelület amit eddig láttam, még a 4200asomon is.
[/quote]

Az allokep reszben meg oke lenne (bar eleg sokaat lottem ugyanarrol a temarol ahhoz, hogy loassa a pontos tukrozodeseket), de az a duma, hogy az oveke is ilyen, csak nem atlatszo... :eek: :eek: :D ez azert nem kicsit LOL... latszik, fogalma nincs rola, mirol mond igazabol velemnyt...
:rolleyes:

#90 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 00:48

idézet:
Ezt írta one:
jó játékokban nincs jelentősége a frame rate-nek.[/quote]

:eek: :eek: :eek:

Lassan ez a topic is indulhatna a VITre a vicckategoriaban... :D

#91 Felhasználó inaktív   Hasse 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 01:12

Idézet: Ez írta T2k:

A fizikai engine megvalósítása szemponjából értette szerintem a jót.

Szerkesztette: Hasse 2004. 04. 09. 19:42 -kor

#92 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 01:39

idézet:
Ezt írta T2k:

FYI: hinni a templomban kell.

PS: lassan kezdj el beszelgetni uncsitesoval, hatha elmegyerazza majd neked az alapokat a texturak, shaderek vilagabol...
[/quote]

Ha nem tűnt volna fel direkt megkérdeztem, hogy mi ebben az új, mit kell nézni. Erre Te gyökér modon válaszolsz. Azokon a képeken amiket belinkeltél én semmi extrát nem láttam, ennyi. Csak ilyen bunkó módon tudsz válaszolni? Hol okoskodtam én? Mikor? Mivel? Neked üldözési mániád van...

[ 2004. március 24.: Lipton szerkesztette a hozzászólást ]

#93 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 02:03

idézet:
Ezt írta Lipton:

Ha nem tűnt volna fel direkt megkérdeztem, hogy mi ebben az új, mit kell nézni. Erre Te gyökér modon válaszolsz. Azokon a képeken amiket belinkeltél én semmi extrát nem láttam, ennyi. Csak ilyen bunkó módon tudsz válaszolni? Hol okoskodtam én? Mikor? Mivel? Neked üldözési mániád van...

[/quote]

NEm egeszen: te szimplan leszoltad a pics@ba, mondvan, az uncsitesod is tud ilyet, sot, jobbat. :D :D :D (Ez amugy onmagaban is rohej targya lehetne, de hagyjuk.[/b]

Mondom: szerenyebben, ha fingunk nincs, mirol is beszelunk.
:D

#94 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 02:28

idézet:
Ezt írta T2k:

NEm egeszen: te szimplan leszoltad a pics@ba, mondvan, az uncsitesod is tud ilyet, sot, jobbat. :D :D :D (Ez amugy onmagaban is rohej targya lehetne, de hagyjuk.[/b]

Mondom: szerenyebben, ha fingunk nincs, mirol is beszelunk.
:D
[/quote]

Megint csak félrebeszélsz. Én nem leszóltam, hanem megkérdeztem, hogy mit kell nézni, mert semmi különlegeset nem találtam azokban a képekben. Miután "intelligensen" felvilágosítottál arról, hogy a vizet kell nézni, arra mondtam, hogy szerintem nem olyan különleges. Nem leszóltam a picsába ahogy Te mondod, hidd el ha úgy lett volna észrevetted volna.
Nem azt mondtam, hogy az unokatesóm tud ilyet. A programozók írtak olyan motort amiben nagyon szép víz van. Nem kéne mindenbe belekötni és kiforgatni. Miért röhej az, hogy amit éppen fejlesztenek játékot abban szép a víz? A privát véleményemet írtam le, ha ez Neked nem tetszik akkor nagyon sajnálom, ez van.
Mi az, hogy szerényebben? Mire mondod ezt pontosan? Kérdeztem valamit, ennyi, mi volt ebben nem szerény? Ha lehet a fingást mostmár hanyagold. Kicsit vissza kéne venned, finomabban fogalmazni nem pedig leszólni mindenkit.

#95 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 02:38

Ehh, ugyan... faradt vagyok en mar az ilyen hulye kekeckedeshez es meg mindig dolgozom... :(

#96 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 02:44

idézet:
Ezt írta T2k:
Ehh, ugyan... faradt vagyok en mar az ilyen hulye kekeckedeshez es meg mindig dolgozom... :([/quote]

Nem úgy "ismerlek", hogy nem kötözködsz... inkább erre most nem tudsz mit írni. Máskor próbád meg a véleményedet kultúráltabban leírni, és nem azonnal leszólni a másikat. Én is melózok még...

#97 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 02:50

idézet:
Ezt írta Lipton:

Nem úgy "ismerlek", hogy nem kötözködsz... inkább erre most nem tudsz mit írni.
[/quote]

Hat persze... :rolleyes: figy: lesz@rom az egeszet perpill. Sokkal nagyobb gondjaim vannak elhiheteted, ha este 9-kor itt spanglizok...

#98 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 02:53

idézet:
Ezt írta T2k:

Hat persze... :rolleyes: figy: lesz@rom az egeszet perpill. Sokkal nagyobb gondjaim vannak elhiheteted, ha este 9-kor itt spanglizok...
[/quote]

Nekem se ez a legfontosabb az életben, elhiheted. Annyi, hogy ha már ide írsz, akkor egy minimális tisztelet jár mindenkinek, ismeretlenül is. Este 9? Itt hajnali 3 van... :) :p

#99 Felhasználó inaktív   one 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 14:48

idézet:
Ezt írta T2k:

[/quote]

bocs, nem fogalmaztam elég pontosan ahhoz, hogy még te is megértsd, amit mondani akartam.

amúgy nem akarok nagyon szájbarágós lenni, mert úgy gondolom, hogy aki nem érti meg ebből, annak nem is érdemes magyarázni.

#100 Felhasználó inaktív   one 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 14:53

idézet:
Ezt írta Lipton:

Este 9? Itt hajnali 3 van... :) :p
[/quote]

itt.

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó