HWSW Informatikai Kerekasztal: Monitor hibák - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (80 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Monitor hibák Értékeld a témát: -----

#741 Felhasználó inaktív   zsborg 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 18. 22:46

Helló mindenki.
A kérdésem:
Vásárolva lett egy LCD monitor használtan, és olyan gépre raktam ahol már jó ideje egy sima CRT monitor volt. Kb. 1 hétig ment (napi 8 órát - munkahely) majd fogta magát az LCD monitor, és elment róla a pros szín. (akkor éppen senki nem volt a gép elött) gondoltam biztos beállitási probléma ezért elkezdtem állítani a képet a monitor gombjaival, majd megprobáltam az automata beállitást és semmi. Gondoltam biztos sz@r a monitor kábel, megmozgattam, megigazitottam, semmi.
Majd hívtam az illetékest és azt mondta hogy rossz a kábel, vagy érintkezőhibás a videokártya, mondtam hogy integrált, tehát nem mozdulhatott el, és eddig is egy sima monitorral futott, ahol nem volt gond.
Majd 10 perc után, éppen feladva az egészet, fogta magát, és visszajött a piros, és minden normál szinekben müködött tovább. Ez a probléma már többször elöjött.  Van-e valami tippetek, mert viszem vissza a boltba és szerintem biztos nem fogja ott produkálni a hibát és akkor majd azt mondja nincs semmi baja.
(még nem jöttem rá hogyan tudnám előidézni direktbe a hibát)

Várom a javaslatokat...

Szerkesztette: zsborg 2007. 03. 18. 22:49 -kor

#742 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 20:13

Idézet: Misi_D - Dátum: 2007. jan. 27., szombat - 21:16

Ok, még ha dvi-s lenne a monitor, nincs dvi csati az alaplapi 6100-on...  :)

Valami ötlet amúgy?

Akkor legfeljebb 1024x768@60Hz, akkor ott már nem szellemképes. Ez van. :) Ha van AGP vagy PCI-Expressz bővítősín, az bizony van lehetőség. Bár nem olcsó beruházás.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#743 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 20:28

Idézet: zsborg - Dátum: 2007. márc. 18., vasárnap - 23:46

Helló mindenki.
A kérdésem:
Vásárolva lett egy LCD monitor használtan, és olyan gépre raktam ahol már jó ideje egy sima CRT monitor volt. Kb. 1 hétig ment (napi 8 órát - munkahely) majd fogta magát az LCD monitor, és elment róla a pros szín. (akkor éppen senki nem volt a gép elött) gondoltam biztos beállitási probléma ezért elkezdtem állítani a képet a monitor gombjaival, majd megprobáltam az automata beállitást és semmi. Gondoltam biztos sz@r a monitor kábel, megmozgattam, megigazitottam, semmi.
Majd hívtam az illetékest és azt mondta hogy rossz a kábel, vagy érintkezőhibás a videokártya, mondtam hogy integrált, tehát nem mozdulhatott el, és eddig is egy sima monitorral futott, ahol nem volt gond.
Majd 10 perc után, éppen feladva az egészet, fogta magát, és visszajött a piros, és minden normál szinekben müködött tovább. Ez a probléma már többször elöjött.  Van-e valami tippetek, mert viszem vissza a boltba és szerintem biztos nem fogja ott produkálni a hibát és akkor majd azt mondja nincs semmi baja.
(még nem jöttem rá hogyan tudnám előidézni direktbe a hibát)

Várom a javaslatokat...

Valakitól meg kéne szerezned kölcsönben másik LCD moncsit, ha ott is néha elmegy a piros, az értelemszerűen "elhalálozhat" az alaplapodnál lévő integrált vga chip. Esetleg munka végén áramtalanítani kötelező (elég lesz a hosszabbítón lévő kapcsolót kikapcsolni, de vigyázz, az ügyetlenség következménye a táp ki fog füstölni/fel fog robbanni). Sokféle kontakthibákkal találkozhatsz, pl. lehet hogy a LCD moncsinak rövidebb a tüskék a megszokottnál.

Könnyű megfigyelést tartani, hogyha reggel bekapcsolsz a gépet, amikor még hideg volt a gép és rendetlenkedik néhány percig vagy óráig aztán rendbe jön akár órákon keresztül, az valószínűleg öregedhet az alaplap.

Rövidre fogunk a gyanús jelölteket: LCD moncsi, integrált vga chip vagy a rövidebb tüskék. :)

#744 Felhasználó inaktív   zsborg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 21:26

Idézet: bolic system - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 21:28

Valakitól meg kéne szerezned kölcsönben másik LCD moncsit, ha ott is néha elmegy a piros, az értelemszerűen "elhalálozhat" az alaplapodnál lévő integrált vga chip. Esetleg munka végén áramtalanítani kötelező (elég lesz a hosszabbítón lévő kapcsolót kikapcsolni, de vigyázz, az ügyetlenség következménye a táp ki fog füstölni/fel fog robbanni). Sokféle kontakthibákkal találkozhatsz, pl. lehet hogy a LCD moncsinak rövidebb a tüskék a megszokottnál.

Könnyű megfigyelést tartani, hogyha reggel bekapcsolsz a gépet, amikor még hideg volt a gép és rendetlenkedik néhány percig vagy óráig aztán rendbe jön akár órákon keresztül, az valószínűleg öregedhet az alaplap.

Rövidre fogunk a gyanús jelölteket: LCD moncsi, integrált vga chip vagy a rövidebb tüskék. :)

Rendben, köszönöma választ, utánajárok...

#745 Felhasználó inaktív   pelikan86 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 20. 12:54

Sziasztok
Lenne egy kérdésem:
Van egy régi tft monitorom meg egy inno Geforce 6600GT-m win xp-t használok és a 2006 8. havi driver vann fenn. A kérdés: Amikor felrakom az xp-t és megnézek egy filmet akkor abban túl sok vörös árnyalat van, ekkor elinditom az nvidia driver által feltett grafikus beállító részt és a kép megjavul eglszen addig míg ujabb videót nem nézek! Akkor ezt újra megcsinálom és akkor megint jó?!
Video codec-ből csal a KlCodec 2.80 -as van és Bsplayert használok.
Kérlek segítsetek mert nem tudok mit csinálni és aggaszt a dolog egy kicsit.
Előre is kösz

#746 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 03. 20. 20:20

Idézet: pelikan86 - Dátum: 2007. márc. 20., kedd - 13:54

Sziasztok
Lenne egy kérdésem:
Van egy régi tft monitorom meg egy inno Geforce 6600GT-m win xp-t használok és a 2006 8. havi driver vann fenn. A kérdés: Amikor felrakom az xp-t és megnézek egy filmet akkor abban túl sok vörös árnyalat van, ekkor elinditom az nvidia driver által feltett grafikus beállító részt és a kép megjavul eglszen addig míg ujabb videót nem nézek! Akkor ezt újra megcsinálom és akkor megint jó?!
Video codec-ből csal a KlCodec 2.80 -as van és Bsplayert használok.
Kérlek segítsetek mert nem tudok mit csinálni és aggaszt a dolog egy kicsit.
Előre is kösz

Ez nem monitor hiba, rossz helyen kerested de azért írok. :) Töltsd le a legújabb nvidia XP drivert az www.nvida.com-ról vagy máshonnan. Igen találkoztam már k* bugos korábbi driverrel, azon sehogy sem tudtam állítani a szín elosztását és világoságát, amint bezártam és megint visszajön a bug stb. Az újabb driverrel megszűnik a gond, sok sikert!

http://www.nvidia.co...p_2k_93.71.html

Jelenleg 93.71 a legújabb verzió.

#747 Felhasználó inaktív   KM 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 01:02

Ma tönkrement a monitorom, a kép teljessen összement és tiszta homályos is csak a háttérképet lehetett látni de azt is nyomottan. Olyan mintha a frekvencia is teljesen leesett volna. Megnéztem úgy is, hogy kihúztam a gépből, hogy csak a osd menü jelenjen meg, de az is összevan nyomódva és tiszta homály.

Szerintetek mi lehet a baja? Meg lehet még csináltatni?

Egyébként egy AOC 7KLR+ 100Hz -es Flat monitor.

#748 Felhasználó inaktív   KM 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 17:26

Olyan a kép mintha két oldalról össze lenne nyomva. Az az érdekes, hogy van mikor megjavul, de ha újra bekapcsolom megint rossz.

Drága lenne megjavíttatni?

#749 Felhasználó inaktív   fixi0n 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 16:02

Idézet: KM - Dátum: 2007. márc. 25., vasárnap - 17:26

Olyan a kép mintha két oldalról össze lenne nyomva. Az az érdekes, hogy van mikor megjavul, de ha újra bekapcsolom megint rossz.

Drága lenne megjavíttatni?

A Rikvestben biztos, de fentebb valaki ajánlott egy olcsóbb szervizt :)

Szétszedni, kiporszívózni vagy kifújkálni talán érdemes, néha segít és ingyen van,
bár az ilyen bemelegedés után eltünedező dolgok már súlyosabbak szoktak lenni
tapasztalatom szerint...

#750 Felhasználó inaktív   stepboy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 20:51

Idézet: opaul - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 9:39

Sziasztok,

a következő problémával fordulnék hozzátok. Van egy Samsung 710N monitorom immáron 14 hónapja. Jól funkcionált tegnapig 1280x1024... amikor is egyszercsak feketére váltott a kép és a "Not Optimal Mode, Optimal Mode 1280x1024 60Hz" kezdett jönni folyamatosan.

Próbáltam 2 XP-vel, restore-oltam egy októberi állapotot, de semmi változás. Csak VGA-módban tudtanm elinditani. Most csak  1280x960 60Hz-en műkődik (illetve alacsonyabb felbontáson). Mihelyt felteszem 1280x1024-re kapom a fekete képernyőt és a monitortól az üzenetet. Mi történhetett? Monitorhiba vagy videókártya (ATI A9550s 256MB)?

Köszönöm.

Nekem is ez volt a problémám, most szervízben van a kicsike.
gef7600gs-em van, tehát valószínűleg nem a videókártya hibás. Sőt nekem már bekapcsolás után ezt az üzenetet dobta ki a monitor és nem reagált semmire, Menu gombra a TEST OK, felirat jelent meg.
Külföldi fórumon olvasgatva láttam, h másoknak is van ilyen hibájuk; próbáld meg menet közben áramtalanítani a monitort, majd a kábelt dugd vissza a konnektorba ismét.
Én nem próbáltam ki, de akinek segített, annak is csak ideiglenes megoldás volt sajnos.
Úgyhogy, ha többször előfordul, akkor szervíz.

#751 Felhasználó inaktív   lolita879 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 31. 20:52

Üdv mindenkinek!

Samsung 940 bw-s tft monitorommal lett gond:( Bekapcsolom és lilás árnyalatba hozz ba a képet. Ujra raktam a vga és a monitor driverét de semmi. Megmozgattam a monitor kábelt alrébb is raktam esetleg valami mágneses tér okozná a hibát de semmivel nem lett jobb...ami furcsa ha játszok vagy filmet nézek teljesen jó a kép!

Valakinek van valami ötlete mi lehet a hiba?

Elöre is köszönöm!

#752 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 12:32

Vadi új laptopom kijelzőjén tegnap beragadt egy pixel. :(

Neten olvasgattam, van, aki azt tanácsolja, tollheggyel nyomjam meg (nem akarom :D ), más mindenféle varázsprogramokat ajánl.

Lehet ezt valahogy orvosolni otthon? :think:

#753 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 04. 05. 07:32

Idézet: Etele - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 12:32

Vadi új laptopom kijelzőjén tegnap beragadt egy pixel. :(

Neten olvasgattam, van, aki azt tanácsolja, tollheggyel nyomjam meg (nem akarom :D ), más mindenféle varázsprogramokat ajánl.

Lehet ezt valahogy orvosolni otthon? :think:

Éles kontrasztos váltásokkal talán ki tudod rángatni (fehér-fekete kép).
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#754 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 05. 09:37

Idézet: didyman - Dátum: 2007. ápr. 5., csütörtök - 8:32

Éles kontrasztos váltásokkal talán ki tudod rángatni (fehér-fekete kép).

Neten keresgélve erre a progira bukkantam:
UDPixel

Tegnap nyomattam két és fél órán át, de nem javította meg. :( Azt hiszem holnap reggel újra elindítom, és adok neki egy 8 órás etapot, lehet hogy a két és fél óra kevés. :(
Azt is írják, hogy

Idézet

Use your LCD response time value, if you don't know, just set 25ms.

Na most az a gáz, hogy fogalmam sincs a noti LCD-jének response time-járól, és azt sem tudom, hogy lehet ezt kideríteni. :(

Abban pedig egészen biztos vagyok, hogy egy beragadt pixelre nem vonatkozik a garancia, elhajtanak a francba (vasárnap vettem a notit, de csak tegnap előtt ragadt be az a fránya pixel).

Szerkesztette: Etele 2007. 04. 05. 09:39 -kor

#755 Felhasználó inaktív   [Iron] 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 08. 12:07

Vajon egy dvi-vga átalakító mennyit ronthat a képminőségen, és mennyire lehet oka a szellemképnek? Vettem egy használt 21"-os IBM crt moncsit, meg egy új videókarit, egy asus 7600gt személyében, amin mindkét csati dvi. És igen halványan látható némi szellemkép. Viszont a monitorhoz adott vga kábel se csúcs, mivel mozgatásra színelváltozással reagál a moncsi, szóval akarok új kábelt venni, viszont ezért a kérdés, ugyanis két lehetőségem van:
1. D-SUB kábelt veszek, ez olcsóbb, viszont ha ront a minőségen a dvi-d-sub átalakító, akkor nem érek vele semmit.
2. DVI-A kábelt veszek, mivel a moncsin van DVI-A bemenet, így nem kell átalakító, viszont ez drágább, 4-5e ft, legalábbis MM-ben néztem, HAMA kábel, nemtom milyen minőségű... és ez az ár a moncsim árának az 1/3-a, szóval feleslegesen nem dobnék ki ennyi pénzt, ha azt mondjátok, hogy az átalakító nem okozhat problémát. Na meg persze az is kérdés, hogy DVI-I kábel jó-e, mert csak olyat láttam, külön DVI-A-t nem, és mintha vhol azt hallottam volna, hogy hiába kombinált az I-s, attól még nem biztos hogy jó egy A-s eszközhöz, ez igaz?

Szerkesztette: [Iron] 2007. 04. 08. 12:10 -kor

#756 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 14. 23:07

Idézet: opaul - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 9:39

Sziasztok,

a következő problémával fordulnék hozzátok. Van egy Samsung 710N monitorom immáron 14 hónapja. Jól funkcionált tegnapig 1280x1024... amikor is egyszercsak feketére váltott a kép és a "Not Optimal Mode, Optimal Mode 1280x1024 60Hz" kezdett jönni folyamatosan.

Próbáltam 2 XP-vel, restore-oltam egy októberi állapotot, de semmi változás. Csak VGA-módban tudtanm elinditani. Most csak  1280x960 60Hz-en műkődik (illetve alacsonyabb felbontáson). Mihelyt felteszem 1280x1024-re kapom a fekete képernyőt és a monitortól az üzenetet. Mi történhetett? Monitorhiba vagy videókártya (ATI A9550s 256MB)?

Köszönöm.

Ez a hiba jött elő nálam is egy samtron 73V-nél... egyszerűen nem tud átváltani 1280x1024 60Hz-re...  :(

ahogy látom nem egyedi eset... lehet gariztatni...sulinetes cucc  :Đ 
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#757 Felhasználó inaktív   Miguel 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 04. 18. 09:48

Sziasztok!

Az én problémám egy Samsung 997MB, íme, itt látható.

A helyzet az, hogy a szervízben a hiba nem jelentkezik, csak nálam otthon. Jól elhelyezett tenyeressel átmenetileg javítható a baj, de azért az mégsem az igazi.
Okozhatja ezt a rossz elosztó, amibe dugva van, vagy a szar monitorkábel, vagy az akármi más?

Köszi előre is.

#758 Felhasználó inaktív   Arkhon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 04. 30. 22:38

Idézet: Miguel - Dátum: 2007. ápr. 18., szerda - 10:48

Sziasztok!

Az én problémám egy Samsung 997MB, íme, itt látható.

A helyzet az, hogy a szervízben a hiba nem jelentkezik, csak nálam otthon. Jól elhelyezett tenyeressel átmenetileg javítható a baj, de azért az mégsem az igazi.
Okozhatja ezt a rossz elosztó, amibe dugva van, vagy a szar monitorkábel, vagy az akármi más?

Köszi előre is.

Valszeg mégneses térerősség zavar be. Ez ma már egyre ritkább fogalom a TFT-knél. D-Sub kábellel összetekeredett tápkábel, más készülékek elektronikus tápzaja okozhatja. Nálam. pl. a deskjet 930c nyomtató tápja zavarta a képet, megoldás az volt, hogy más elosztóba, néhány méterrel odébb helyeztem.
Ezt megerősíti, hogy olyan környezetben nem sikerült reprodukálni a hibát, ahol ez a hatás nem áll fenn. (szerviz). Próbálj esetleg más felbontást, más képfrissítést használni. Pl. Power Strippel paraméterezd kicsit odébb a beállításokat. Nem tudom pontosan, hány KHz-es a monitorod, próbáld pl. az 1280x1024 felbontást 85 helyett 90HZ-en vagy 83-on használni... Ehhez újra kell majd állítgatnod a képgeometriát, de annyi baj legyen :-) CRT rulez:-) Engem csak igen soká lehetett levakarni a Iiyama 510Pro-ról, azóta is a hiányzik a 2048x1536 felbontás  :rolleyes:

A CRT-k baszinálásának nagy szakértője Nyunyu, keresd esetleg őt a fórumon, ha elérhető.

Szerkesztette: Arkhon 2007. 04. 30. 22:44 -kor

Gigabyte EP35-DS3R - Core Quad Q9550@3650MHz - 2x2GB OCZ 1113MHz 5-5-5-15 DDR2- Gigabyte HD4870X2 2GB - 2xRAID0 Samsung F1 750GB - Coba Nitrox 750W tápegység - Chieftec BB ház

EVEREST Mem: 9251MB/s   WinRAR: 2617kB/s   3DMark2005: 24133  3DMark2006: 20835

#759 Felhasználó inaktív   Arkhon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 04. 30. 22:45

Idézet: Etele - Dátum: 2007. ápr. 5., csütörtök - 10:37

Neten keresgélve erre a progira bukkantam:
UDPixel

Tegnap nyomattam két és fél órán át, de nem javította meg. :( Azt hiszem holnap reggel újra elindítom, és adok neki egy 8 órás etapot, lehet hogy a két és fél óra kevés. :(
Azt is írják, hogy

Na most az a gáz, hogy fogalmam sincs a noti LCD-jének response time-járól, és azt sem tudom, hogy lehet ezt kideríteni. :(

Abban pedig egészen biztos vagyok, hogy egy beragadt pixelre nem vonatkozik a garancia, elhajtanak a francba (vasárnap vettem a notit, de csak tegnap előtt ragadt be az a fránya pixel).

Sajnos egy permanens pixelhiád van, nem tudsz ellene mit tenni. Zavaró helyen van?
Gigabyte EP35-DS3R - Core Quad Q9550@3650MHz - 2x2GB OCZ 1113MHz 5-5-5-15 DDR2- Gigabyte HD4870X2 2GB - 2xRAID0 Samsung F1 750GB - Coba Nitrox 750W tápegység - Chieftec BB ház

EVEREST Mem: 9251MB/s   WinRAR: 2617kB/s   3DMark2005: 24133  3DMark2006: 20835

#760 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 01. 07:53

Idézet: [Iron] - Dátum: 2007. ápr. 8., vasárnap - 13:07

Vajon egy dvi-vga átalakító mennyit ronthat a képminőségen, és mennyire lehet oka a szellemképnek? Vettem egy használt 21"-os IBM crt moncsit, meg egy új videókarit, egy asus 7600gt személyében, amin mindkét csati dvi. És igen halványan látható némi szellemkép. Viszont a monitorhoz adott vga kábel se csúcs, mivel mozgatásra színelváltozással reagál a moncsi, szóval akarok új kábelt venni, viszont ezért a kérdés, ugyanis két lehetőségem van:
1. D-SUB kábelt veszek, ez olcsóbb, viszont ha ront a minőségen a dvi-d-sub átalakító, akkor nem érek vele semmit.
2. DVI-A kábelt veszek, mivel a moncsin van DVI-A bemenet, így nem kell átalakító, viszont ez drágább, 4-5e ft, legalábbis MM-ben néztem, HAMA kábel, nemtom milyen minőségű... és ez az ár a moncsim árának az 1/3-a, szóval feleslegesen nem dobnék ki ennyi pénzt, ha azt mondjátok, hogy az átalakító nem okozhat problémát. Na meg persze az is kérdés, hogy DVI-I kábel jó-e, mert csak olyat láttam, külön DVI-A-t nem, és mintha vhol azt hallottam volna, hogy hiába kombinált az I-s, attól még nem biztos hogy jó egy A-s eszközhöz, ez igaz?

ha gagyi a monitornak a kabele akkor szerintem ha azt legyereled egy normalisan arnyekolt kabelre akkor nem kellene szellemkepesnek lenni.anno egy arnyekolatlan kabellel neztem egy monitort es az szellemkees volt de egy rendes arnyekolt kabellel tokeletes.
erosen gyanitom hogy nem a gyari kabelet kaptad meg a monitornak hanem valahol vettek/szereztek egy olcso gagyi kabelt es azzal adtak.

De ettol fuggetlenul en is felteszem a kerdest hogy miben jelentkezik minosegromlas ha nem dvin kotom ossze a monitort a geppel. mert az elmeletet ertem hogy at kell alakitani a jelet de gyakorlatban egy normalisan arnyekolt kabelen az analog jel sem rossz. foleg ha eleg egy 2m es kabelhossz.csak mert en most tervezek egy 22 colos tftt venni amin nincs dvi es probalnak lebeszelni rola hogy az gagyi amin nincs dvi. es nem azert talaljak gagyinak mert a parameterei rosszak hanem azert mert nincs rajta dvi.
csak en erzem hogy el van tulozva ez a dvi imadat? vagy igazam van es egy normalis analog kabellel is teljesen jo kepet lehet kapni(a gagyi kabel persze felejtos, nem annak a kepebol kell kiindulni)
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

Téma megosztása:

• (80 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.