HWSW Informatikai Kerekasztal: Monitor hibák - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (80 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Monitor hibák Értékeld a témát: -----

#841 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 05. 13:24

A négy hónapos Samsung LCD monitorom elkezdett zúgni, ha az analóg bemeneti képet választom. Ha a DVI van kiválasztva nem, ha az analóg, akkor zúg.  :rolleyes:

#842 Felhasználó inaktív   NetTom 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 05. 16:34

Idézet: begbie - Dátum: 2007. szept. 28., péntek - 10:57

Helló!

Egy kicsit több, mint 3 éves SAmsung 959NF-em van. Sokáig tökéletesen működött, de egy ideje valahogy nem az igaziak a színei... Mintha egy kis zöldes árnyalat keveredne mindenbe. Már bootolásnál is látszik, hogy nem teljesen szürkék a betűk. Nem tudom mennyire komoly hiba ez, javítható-e. LCD-re szeretnék váltani, ezért eladnám, de nem akarok átverni vele senkit, úgyhogy jó lenne tudni mitől van ez...

Valószínűleg újra kéne kalibrálni. Egy jobb monitorszervízben szerintem meg tudják csinálni.

#843 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 05. 19:49

Idézet: ThomasS31 - Dátum: 2007. okt. 5., péntek - 17:34

Valószínűleg újra kéne kalibrálni. Egy jobb monitorszervízben szerintem meg tudják csinálni.

Én attól tartok ez a kalibrálás majdnem drágább lesz, mint amennyit ér a monitor.. vagy tévedek?

#844 Felhasználó inaktív   kdavidz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 05. 20:49

sziasztok!

nekem Samsung 940 N monitorom meg 8800 gts -em van! Az a gond hogy a kép kilóg a monitorból egy kis mértékben! hogyan lehetne ezt normálisan beállitani?  :confused:

#845 Felhasználó inaktív   NetTom 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 09:08

Idézet: begbie - Dátum: 2007. okt. 5., péntek - 20:49

Én attól tartok ez a kalibrálás majdnem drágább lesz, mint amennyit ér a monitor.. vagy tévedek?

Elképzelhető... ha párezerért nem csinálják meg, akkor kuka. :)

#846 Felhasználó inaktív   NetTom 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 09:09

Idézet: kdavidz - Dátum: 2007. okt. 5., péntek - 21:49

sziasztok!

nekem Samsung 940 N monitorom meg 8800 gts -em van! Az a gond hogy a kép kilóg a monitorból egy kis mértékben! hogyan lehetne ezt normálisan beállitani?  :confused:

És nem tudod kisebbre venni?

#847 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 10. 06. 15:04

Na, meglett az első pixelhibás monitorom. 1 darab pötyli, de a sokszáz darab után teljesen jó statisztika. Viszont az első 17-es Acerek szép lassan már hullanak így 1-2 éves megfeszített melótól.
Make love not Wor.

#848 Felhasználó inaktív   minusz9 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 20. 19:07

Sziasztok!
A következő a problémám az IBM E74 (CRT) monitorral:
Már több éve a polc tetején csücsült, és most hogy be akartam lőni, nincs rajta kép. Minden kattanás, zörej teljesen olyan, mint amikor még működött, de képet azt nem mutat semmit.
Viszont amikor kikapcsolom, akkor egy pillanatra előtűnik a kép, amit mutatnia kéne.
Kösz a segítséget előre is.

#849 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 20. 19:23

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 16:04

Na, meglett az első pixelhibás monitorom. 1 darab pötyli, de a sokszáz darab után teljesen jó statisztika. Viszont az első 17-es Acerek szép lassan már hullanak így 1-2 éves megfeszített melótól.

Egy év garisak vótak?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#850 Felhasználó inaktív   Habich 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 21. 14:46

Hello!!
Van nekem egy Compaq V75 monitorom. A monitort használtan vettem 10 ezer Ft-ért, már nincs rajta garancia.
A hiba: Sajnos 100 Hz-t állítottam be, és ok gomb után sötétség, egy ideig pattogott valami a belsejében ezzel párhuzamosan sárgán villogott a gombján a led. Utána ez abamaradt már nem villog, nem pattog, sötétség, nem reagál a gombnyomkodásra.
Kérem segítsen vki ha tud mi a baja, és hogy megmenthető-e, ha igen megérné megjavítattni?
Köszi!!!!

#851 Felhasználó inaktív   Celtis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 22. 09:48

Sziasztok!

Van egy Neovo f-417-es monitor nálam. Ma reggel óta azt csinálja, hogy a gép bekapcsolásakor, és az XP bootolásakor van kép, de amikor bejönne az asztal, kifeketedik a monitor, és a menüje sem hívható elő. Másik gépre rádugva ugyanezt produkálja. Érdekes, hogy csökkentett, csak parancssor módban sincs kép.
Kuka vagy lehet vele valamit kezdeni?

#852 Felhasználó inaktív   Celtis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 22. 16:52

Idézet: Celtis - Dátum: 2007. okt. 22., hétfő - 9:48

Sziasztok!

Van egy Neovo f-417-es monitor nálam. Ma reggel óta azt csinálja, hogy a gép bekapcsolásakor, és az XP bootolásakor van kép, de amikor bejönne az asztal, kifeketedik a monitor, és a menüje sem hívható elő. Másik gépre rádugva ugyanezt produkálja. Érdekes, hogy csökkentett, csak parancssor módban sincs kép.
Kuka vagy lehet vele valamit kezdeni?

Az derült ki, hogy szinte minden módban működik,csak 1280x1024/60Hz-en nem.
Átállítottam 70Hz-re és így jó. Elég érdekes hiba.

#853 Felhasználó inaktív   atika85 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 05. 23:00

Sziasztok!

Van egy Samsung 720N monitorom, kicsit több mint egy éves. Kb egy hete kezdődött a probléma. Semmi baj nincs a képpel, de egyszer csak magától megjelent az Auto Adjustment felirat, végigfut, majd eltűnik. Azóta kb 5 percenként megjelenik, de van amikor percekig folyamatosan ott van. Ilyenkor sem a menü sem a kikapcsoló gomb nem működik. Rettentően idegesítő, és egy egy éves monitornak nem nagyon nézem el, hogy elromlik. Valakinek van valami ötlete, hogy ez mi lehet, vagy irány vele vissza a boltba?

Előre is köszönöm válaszotokat!

#854 Felhasználó inaktív   petyus_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 11:57

Sziasztok!
Márciusban vettem egy Samsung 971P-t, eddig nagyon tetszett, nem volt vele semmi probléma, de az utóbbi 4 napban a következő hibát hozza: a gép egész este megy, ilyenkor a monitor ki van kapcsolva. Mikor reggel bekapcsolom, bejön a kép, de közben vibrál és 2-3 másodperc után kikapcsol. Ezt addig csinálja amíg nem indítom újra. És az utóbbi 4 reggel mindig ezt csinálja. Valakinek van valami ötlete h ez mi lehet?

#855 Felhasználó inaktív   petyus_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 12:09

Idézet: petyus_ - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 11:57

Sziasztok!
Márciusban vettem egy Samsung 971P-t, eddig nagyon tetszett, nem volt vele semmi probléma, de az utóbbi 4 napban a következő hibát hozza: a gép egész este megy, ilyenkor a monitor ki van kapcsolva. Mikor reggel bekapcsolom, bejön a kép, de közben vibrál és 2-3 másodperc után kikapcsol. Ezt addig csinálja amíg nem indítom újra. És az utóbbi 4 reggel mindig ezt csinálja. Valakinek van valami ötlete h ez mi lehet?

Látom még senki nem válaszolt, de közben történt egy kis változás. Sajnos nem vagyok otthon, úgyh csak tesóm elmondását tudom leírni. Azt mondta h ma reggel már csak 4. újraindítás után lett jó a kép, és még amikor először bekapcsolta a monitort, a gép kiírt vmi hibát a Magic Tune-nal kapcsolatban. Előfordulhat, hogy mondjuk csak újra kell telepíteni a programot, vagy talán más lehet a baj?

#856 Felhasználó inaktív   odi981 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 11. 18. 20:32

Sziasztok!

Notebook kijelzője meghüjült: 1280x800 -> 1024x768

Adott egy Fujitsu Siemens noti alabpól 1280x800 felbontással. Egyszer csak két újraindítás között fogta magát és 1024x768-ra rendezte magát a bal-felső sarokhoz igazítva és szép fekete sávval a szélén!  :think:

Frankó mi? Már a BIOS is ilyen minibe jön be :(. Az összes oprsz. ilyen monitornak ismeri fel. Lehet, hogy a Suse állított át valami epromot és az b@szik be.

Van ötletetek?  Köszi.

#857 Felhasználó inaktív   BBalazs_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 18:49

Idézet: odi981 - Dátum: 2007. nov. 18., vasárnap - 19:32

Sziasztok!

Notebook kijelzője meghüjült: 1280x800 -> 1024x768

Adott egy Fujitsu Siemens noti alabpól 1280x800 felbontással. Egyszer csak két újraindítás között fogta magát és 1024x768-ra rendezte magát a bal-felső sarokhoz igazítva és szép fekete sávval a szélén!  :think:

Frankó mi? Már a BIOS is ilyen minibe jön be :(. Az összes oprsz. ilyen monitornak ismeri fel. Lehet, hogy a Suse állított át valami epromot és az b@szik be.

Van ötletetek?  Köszi.

Szokott a BIOS-ban lenni screen expansion vagy stretch allitasi lehetoseg.
Esetleg ott nem neztel korul?

Szerkesztette: BBalazs_ 2007. 11. 19. 18:50 -kor

Alopecia perniciosa

#858 Felhasználó inaktív   odi981 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 07:33

Idézet: BBalazs_ - Dátum: 2007. nov. 19., hétfő - 18:49

Szokott a BIOS-ban lenni screen expansion vagy stretch allitasi lehetoseg.
Esetleg ott nem neztel korul?

A noti BIOS-át már néztem ott nincs ilyesmi. :(
Eleve 1024*768-as noname digitális kijelzőnek látja, nem tudja azonosítani. Beszéltem egy szervízes hapsival és ő az ATI x700 kártya BIOSára gyanakszik.
Nem ismertek valamilyen firmware adatbázist? Az ATI honlapját néztem.

#859 Felhasználó inaktív   Eszter156 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 12:47

Idézet: atika85 - Dátum: 2007. nov. 5., hétfő - 23:00

Sziasztok!

Van egy Samsung 720N monitorom, kicsit több mint egy éves. Kb egy hete kezdődött a probléma. Semmi baj nincs a képpel, de egyszer csak magától megjelent az Auto Adjustment felirat, végigfut, majd eltűnik. Azóta kb 5 percenként megjelenik, de van amikor percekig folyamatosan ott van. Ilyenkor sem a menü sem a kikapcsoló gomb nem működik. Rettentően idegesítő, és egy egy éves monitornak nem nagyon nézem el, hogy elromlik. Valakinek van valami ötlete, hogy ez mi lehet, vagy irány vele vissza a boltba?

Előre is köszönöm válaszotokat!

Szió!Nekem is van egy ilyen "csodálatos" Samsung 720N monitorom, egy folytában ezt csinálja, most lesz egy éves.....eddig nem jöttem rá mi a hiba...Neked sikerült már valamit kiderítened?A tiéd megjavult már?

#860 Felhasználó inaktív   szegi2 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 12. 01. 17:45

Sziasztok!

Légyszi segítsen valaki!

Van egy Samsung 957p monitorom, sötét a képe. Szeretném ha világosabb lenne. A fényerő maxon van mégis alig látni valamit.
Sajnos a sorkimenőn nincs G2 poti, csak a helye (gyárilag be van dugaszolva). Mit lehetne ezzel csinálni hogy több fénye legyen?

Köszi

Üdv.
Szegi

Téma megosztása:

• (80 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45