Sziasztok!
Érdekes problémám van.
Nvidia Geforce4 MX440 with AGP8X videókártya (s-videó kimenet) és egy 2 éves (72cm átlós) LG TV-m van.
Kártya S-videó kimenetéből átalakítóval TV RCA dukóiba szakszerűen bedugva, kép van, de fekete fehér.
Sok próbálkozás után letöröltem a videókártya illesztőprogiát, erre színes lett a kép a TV-n, viszont újratelepítve megint fekete fehér lett a TV-n.
Legfrissebb Nvidia illesztőprogrammal is próbálkoztam és a legújabb TVtool progival is, de a helyzet változatlan. A képmegjelenítést Klónra állítottam, a jelet PAL-B-re. Rengeteg lehetőséget kipróbáltam, de még mindig változatlan és kezdek megőrülni. A kalapács már ki lett készítve, de egyenlőre stagnálok, hogy a tv-vel vagy a géppel kezdjem e a verekedést
Tehát a lényeg, hogy a videókártya illesztőprogiának feltelepítése előtt színes a kép, feltelepítését követően szürkére vált. Próbálkoztam különböző felbontásokkal, színminőséggel, mindennel. Számítógép újraindítását követően Windows logó megjelenítésekor a TV-n is színes, ahogy betöltődik az asztal, azonnal szürkére vált.
Van valaki aki hasonló problémával köszködött és megoldotta a dolgot?
Előre is köszi