nyunyu!
Természetesen azzal kezdtem, hogy elolvastam. Csak nálam nem egészen úgy működik, ahogy írtad.
Valószínűleg régi a driverem, de egyelőre azt sem tudom, milyen. Ezt írja ki: 6.14.10.6360. Itt ti meg 3.7, 3.9 verziókról beszéltek. Ebből nem tudom, hogy jön ki.
Ezek után persze a fülek sem így vannak, ahogy leírtad. (Az Overlay fül nem így néz ki.)
Először egyáltalán nem tudtam elérni a kiterjesztett asztal módot, mert hiába pipáltam be, nem maradt úgy. De ez a kábelezés miatt volt így. Most már tudok kit. asztalt csinálni. Kihúzom rá a PowerDVD ablakát, felteszem teljes képernyőre, és műxik. A tv-n a DVD képe megy, a monitoron meg az asztal. Csak ugye a tv képe fekete-fehér. Meg a hang is csak a gépből jön, de ez egy másik probléma.
Lehet, hogy rossz a csatlakozó, amit vettem. Az egyik vége 4 tűs mini-Din ("papa"), a másik vége RCA ("mama"). Lehet, hogy olyat kellett volna venni, amelyiknek mindkét vége "mama". Feljebb volt róla kép.
Ja, igen és 4 tűs. Szándékosan hangsúlyoztam ki. És nincs hozzá adapter, csak egy sima összekötőkábel.
Holnap veszek hozzá egy másik csatlakozót, csak azt 1600Ft-ért láttam. Kezdem egy kicsit unni a sok próbálgatást pénzben és időben is.
Addig is üdv.

Súgó
A téma zárva.