Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. jan. 30., vasárnap - 12:42
Ismeritek azt a szót, hogy ADÓ?
Egyébként ha már így felhozom, akkor e miatt érdemes megrendelni az EU-ból a nagy értékű cuccokat, mert szinte mindenhol csak 17.5 %-ot számolnak fel, és mivel EU tagok vagyunk, már a saját országunk ÁFÁját nem kell kifizetni!
Ez még mindig nem magyarázat, mert az USA-ban is van adó, mégis szinte fele annyiba kerül kint.
EU-n belül se mindegy, hogy hol veszi az ember. Én Svédországban vettem, és átszámolva szinte pont ugyanannyi mint otthon, csak pár ezer eltérés volt. Megnéztem itt pár hardware árát és bizony drágább mint otthon, van, hogy nem is kevéssel. A szolgáltatások ára pedig magyar szemmel nézve irreális, legalábbis nekem.

Hibakersés a komplett gépen 11.2K, csak egy egység hibakeresése 4.2K, új hw installálása 5.6K, sw install (oprendszer, backup, stb) 16.8K/óra. Ha az ember azt akarja, hogy ne 10 munkanapon belül, hanem legkésőbb másnap megnézzék a gépet, akkor van 16.8K expressz díj.
Kinti vásárlással akkor van baj, hogy ha tönkremegy amit vettél és mehetsz vissza cseréltetni.
A fényerőre vonatkozó kérdésre van valakinek tapasztalata? Nem tudom, hogy tényleg világosabb volt a kép, vagy csak a szemem káprázott filmezés után, és én beszéltem be magamnak.
Szerkesztette: Lipton 2005. 01. 30. 16:47 -kor