Idézet: Racecam - Dátum: 2005. febr. 18., péntek - 21:44
Szerintem ne csináld!

(Osztom itt az észt és közben meg tudom magamról, hogy nem bírnám ki és egy idő után én is kipróbálnám.
Aztán lenne sírás, ha nem jön be!) :confused:

Amikor megvettem a monitort direkt csináltam pár tesztképet, hogy meg tudjam nézni milyen a képe. Fekete fehér átmentek, tiszta fehér, piros, zöld, kék. Akkor minden ok volt. Ma megint elkezdtem nézegetni a képeket. Elég jól átbogarásztam az egész képernyőt, és mintha lenne egy kék szubpixelhiba rajta. Direkt azért csináltam színenként, mert így sokkal könnybb észrevenni ha gond van.
Szóval akkor nem vettem észre, de most azt hiszem van 1 kék subpixel ami nem ég. Fehérnél képnél nem látni semennyire, és tulajdonképpen soha nem lehet látni, csak akkor ha a tiszta kék képet rakom be. Ilyenkor is csak akkor látni ha nagyon nagyon közel hajolok. Rendes távolságból, ahonnét nézem nem lehet észrevenni, akkor se ha nagyon keresem, hogy hol van. Nagyobb fényerőnél közelről se látni, olyan mintha eltűnne.
Remélem ez csak valami átmeneti hiba, és holnap megint ott lesz az a szubpixel, de ha nem az se nagyon gáz.