Idézet: Lipton - Dátum: 2005. febr. 20., vasárnap - 13:08
Ezzel most mit akarsz mondani? Hazudik az OSD? Ha analóg bemeneten tud 75 Hz-cet, akkor fizikailag képes rá, szóval simán hihető a dolog.
1600-ra én is át tudom állítani a monitort, de csak annyi érek el vele, hogy scrollozni tudom a képet. Amikor a kép széléhez érek odébbgördöl a kép, hogy lássam mi van azon a részen.
Milyen monitorod van? Mert mint látjuk típus és márkafüggő a dolog.
Az, hogy amit Te szoftveresen beállítasz, azt a monitor elektronikája úgy is a számára kedvező értékre vissza állítja... most nálam 240!!!hz-es a frissítés... legalábbis azt mondja... de biztos, hogy nem annyi, mert nem viselné el! Ha magasabb értéket akarsz beállítani frekinek, az NVIDIA kártyánál úgy tudod, hogy az NVIDIA beállításokhoz mész a videónál, és a change resolution menüre... ott az ADD gomra legalul, és a frekit kiválasztod... mondjuk 240hz... és ADD gomb... vagy 75 hz+ADD... és láss csodát kiírja a frankó 240hz-et, aztán meg semmi változás!
Az OSD monitorgyártótól függően kábelen vagy az elektronikán keresztül kapja a jelet. Amelyik a kábelről érkező signálból szűri le a felbontást, az mindig a bejövőt olvassa, amelyik a jelfeldolgozás után kapja a signált, az meg a reális értéket mutatja...
Amikor 1600*1200-ra állítod nem történik más, mint 1280*1024-ben marad a monitor, és a képet széthúzza... Tehát nem vált felbontást!!!
Egyébként 240hz-en kicsit felgyorsult az egér... ennyi!
2 ember nem tudja tolerálni a másikkal szemben az ellenérzéseit. Az egyiket taplónak hívják, a másikat orvosi esetnek. Választhatsz melyik a jobb!
Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).