Idézet: adamsky - Dátum: 2004. jún. 6., vasárnap - 16:19
Nekem is N400pro2 van ez a második lap. Az elsőt eladtam, aztán gyorsan vettem egy másikat, mivel megbántam, hogy eladtam.
Semmi gond nincs a 133-as proccikal. Per pillanatban nekem az van benne és nincs gondom
Ez nem hiba. Hanem a lapoddal van valami gond, vagy valamit rosszul állitottál be a biosba
Az pedig hogy huzásnál elszáll a memoriád nehogy már az alaplap hibája legyen, mert mindjárt asztal alá esek.
Nekem huzásnál a vidkártya elszállt, biztos mert szar az alaplap, pedig szerintem csak tulhuztam a videokarit
Amugy 3 év garival van ez is. Ugyanannyiba került mintha máshol 1 év garival vettem volna
Nos, arról, hogy nem tudnám beállitani... Szervizes vagyok egy számtechboltban. Tudom, ez a mondat nem garantálja azt, hogy mindenképpen igen hozzáértőnek kell lennem a dologhoz. Amúgy, nem egy alaplapot próbáltam ki nem egy procival, és ott tapasztaltam, hogy nem ment a 133-as fsbvel. Sőt, a neten is rengeteg ilyen hozzászólást olvastam. És milyen fura, hogy aztán hamar megjelent a második kiadása a lapnak.... Nem lehet, hogy neked már ilyen lapod van? Amúgy, nem vagyok kifejezett tuning hivő, egyszerűen csak átállitottam a 2.5+os procit 3.2+ra. Ez csak annyiból állt, hogy az fsb-t 200-ra állitottam a 166-ról. Namármost, a memóriám az 433-at tud, és mégis, tuningolva is csak 400-on futott. És az elszállt-al mire gondolsz? Mert az egy dolog, ha kifagy, de ha teljesen tönkre is megy az alaplap és a memória is.... Ráadásul a memória messze lassabban ment, mint a hivatalos maximuma. Tehát, a memória szemszögéből nem is volt túlhás. Mellesleg, most egy másik ilyen alaplap és 400-as pqi memóriával jól megy a rendszer a 200-as fsbvel. Amúgy, én azért vettem az 1 év garisat meg, merthát, a munkahelyemen kedvezményesebben vehettem meg, mint máshol, de ez azthiszem egyértelmű dolog.

Súgó
A téma zárva.