Idézet: Ark Angel - Dátum: 2004. április 27, kedd - 13:20
Múlt év szeptembere óta nyúzom nagy megelégedéssel. A bios frissítések dobtak a sebességen is meg a stabilításon is.
Minden jót!
Szia.
Hat a kovetkezoket tudom emliteni.Egyik munkatarsamnak van a rev 1.0-as valtozata es nagyon meg van vele elegedve.Az elso osszereles soran az alaplapi USB vezerlot veletlenul az IEEE 1394 csatlakozojaba dugta es az elszallt neki. Sajnos ossze lehet keverni a ket csatlakozot ha nem figyeled meg a leirast!
Nekem rev 2.0 -as van (tavaly decemberben vettem) es egy PCMCIA-s kartyat csak PCI 1-es csatlakozoban volt hajlando mukodesre birni. Gondoltam bioszt kellene frissiteni es a baratom 1.0-as bioszahoz valo F4,F6,F8 sorozatu bioszfrissitesekkel sikerult megfektetni a deszkat. Sajnos a Dual Bios nem mukodott!!! Eloszor csak ugy indult el,hogy kikapcsolas utan rogton ujra bekapcsoltam,de az utolso verzioszamu biosszal mer el sem indult. Hiaba vettem ki az elemet felnapra akkor sem indult el.
Tehat biosz frissitesenel nagyon oda kell figyelni,hogy melyik verziot hasznalod.
A rev 1.0-as bioszokat szamokkal,mig a rev 2.0-okat betukkel jelolik. A ket revizio nem keverendo
ossze!!!
Egyebkent a deszkat garban kicsereltek egy rev 2.0-as FG -s biosos lapra,amely mar tamogatja a Prescott magos procikat is. Legalabbis a dobozara ragasztott matrica szerint.
Erdekesseg keppen megemlitenem,hogy az alaplapon fizikailag meg megtalalhato a regi jumperes CLR_CMOS es CLR_BIOS csatlakozok csak eppen a nincsenek bekotve.A jumper egyik tuskejehez nem talaltam csatlakozasi aramkort,de az alaplapon raszitazva megtalalhato a torleshez szolgalo jumperek
allasai.
Oszzegzeskeppen szerintem meg mindig az egyik legkivalobb alaplap!
Sok oromet hozza.
Colo

Súgó
A téma zárva.