HWSW Informatikai Kerekasztal: Gigabyte-osok ide!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (164 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gigabyte-osok ide!! Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#661 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 25. 21:54

Hát igen, ettől tartok, de meglátjuk, azt mondták 1394es.
Ha nem az, akkor veszek 7közben itt kecsón. :(
De azt mondta 2 kisker is, hogy ez sima 1394 doboz nélkül, a 7vasfst előre konfogikba láttam, pl fujitsu.
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#662 Felhasználó inaktív   karfiol.hu 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 26. 18:20

Nekem zacskós 7VT600 1394 van. Az északi hídon passzív hűtés van (hála Istennek)...

#663 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 26. 18:34

Ááááá!
Tök sima rendes 7VT600 1394, szórzó állítás, dual bios, minden???
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?

#664 Felhasználó inaktív   BigBug 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 06. 03. 08:24

Le szeretném cserélni a 7n400pro2 lapom chipset hűtőjét. Egy zalman passzívra gondoltam. Valószínüleg a nagyobbikra, számát most fejből nem tudom. Szertintetek lecserélhetem? Elbirja a borda egymagába a feladatot? Venti nélkül? Házhűtésem van, de nem tudom hogy az elegendő e.

Vélemények?

#665 Felhasználó inaktív   Tsabi5 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 03. 08:52

Én már lecseréltem rég és tökéletes. NB47J-re. De ami rajta van az is jó, mivel azt is tudod venti nélkül használni! Ha nincs bekapcsolva a venti, akkor 1-2 fok külömbség van csak. Próbáld ki!
Én a kinézete miatt cseréltem ki, mert az alaplap kék a borda is kék, szinte ugyanolyan szine van.
Hűteni abszolút nem hűt jobban, kb ugyanolyan.

#666 Felhasználó inaktív   KBoti 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 03. 10:07

Elszáll a biosom :mad:

Az éjjel a biosban átállítottam a PME Event Wake Up-ot. Mikor save and ext-tel kilépek a gép kiíraj, hogy:
Scanning Bios Image in Hard Drive...
Bios Auto-Recovering
és kezdi tenni a pontokat egymásután a végtelenségig. Ezt amár egyszer megcsinálta, amikor a System Performance-ban állítottam valamit. Akkor egy pár órára kivettem az elemet és helyrepattant. Most több mint 3 órára kivettem, de még semmi. Miért csinálja ezt? És ha három óra nem volt elég a biosnak akkor annyi? Még garis, vihetem vissza?

#667 Felhasználó inaktív   Hauptmann 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 07:53

Sziasztok!

Alaplapvásárlás előtt állok. Szerintetek 7VT600, vagy 7N400L? Leginkább játékra kellene, az integrált cuccok egyáltalán nem izgatnak, van külön háló-, és hangkártyám. Bár Sulinetben nem tudom melyik van, de mi a különbség a 7N400-L és a 7N400-L1 között? Ezek a lapok elzörögnek Win98SE mellett, vagy mindenképp XP javasolt?

A válaszokat előre is köszönöm!

#668 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 14:10

Idézet: BigBug - Dátum: 2004. jún. 3., csütörtök - 7:24

Le szeretném cserélni a 7n400pro2 lapom chipset hűtőjét. Egy zalman passzívra gondoltam. Valószínüleg a nagyobbikra, számát most fejből nem tudom. Szertintetek lecserélhetem? Elbirja a borda egymagába a feladatot? Venti nélkül? Házhűtésem van, de nem tudom hogy az elegendő e.

Vélemények?

Hi
7n400Pro2 ről mi a véleményed?
megrendeltem egy ilyet yoo ez a lap?
BMW POWAAAAA de akkor miért van az avataromon Skodaaaa? :D

#669 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 14:13

Idézet: 6p - Dátum: 2004. máj. 24., hétfő - 20:42

Egyébként jobb helyeken a Giga lapokra 3 azaz három év garanciát adnak..... :D

bizony:)
nekem is 3as fog jönni :)
BMW POWAAAAA de akkor miért van az avataromon Skodaaaa? :D

#670 Felhasználó inaktív   nimfas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 19:03

Sziasztok!

Most egy EP-8K9A2+ -os lapom van... úgy néz ki, hogy garis csere lesz, aminek az a feltétele, hogy legalább annyit tudjon mint a jelenlegi.

Találtam pár lapot, ezek a következők:

Epox: 8KRA2+ (kt600)
      8RDA+ (ebben nincs RAID!)

Gigabyte: 7NNXP (Nforce2)

Az sem ártana, ha tudná a Barton 2500+ ---- 3200+ -s szoft tuningot....

Tudtok vmit javasolni???

Előre is köszi,
Nimfas

#671 Felhasználó inaktív   Michael 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 22:40

Idézet: nimfas - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 20:03

Sziasztok!

Most egy EP-8K9A2+ -os lapom van... úgy néz ki, hogy garis csere lesz, aminek az a feltétele, hogy legalább annyit tudjon mint a jelenlegi.

Találtam pár lapot, ezek a következők:

Epox: 8KRA2+ (kt600)
      8RDA+ (ebben nincs RAID!)

Gigabyte: 7NNXP (Nforce2)

Az sem ártana, ha tudná a Barton 2500+ ---- 3200+ -s szoft tuningot....

Tudtok vmit javasolni???

Előre is köszi,
Nimfas

A 7NNXP vel nem jarsz rosszul, Gigabyte nforce2 ben a legfullosabb lap.
Nalam ilyen uzemel mar lassan 1 eve, teljesen kifogastalanul.

#672 Felhasználó inaktív   nimfas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 05. 14:54

Nálam egy Epox működött... kb egy éve vettem, de mostanában újraindul a gép.... van hogy megy 3-4 órát... van  hogy 15 percenként, a tápot leellenőrizték. Vga kártyát is cseréltem benne.
Még jó, hogy 2 év gari van az epoxra. :)

Akkor megpróbálom úgy intézni, hogy a Gigabyte legyen.
Tényleg... tudja vki, hogy hogy lehet ilyet intézni? Mert állítólag, vagy olyan, vagy olyan tudásút kell adniuk cserébe amilyen a régi.
Kérdeztem, hogy lehet-e másikat és kifizetem a különbözetet. Erre azt a választ kaptam, hogy a nagykertől függ, hogy mit "ajánl" fel cserébe.

Üdv.

#673 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 05. 15:46

Idézet: Hauptmann - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 8:53

Sziasztok!

Alaplapvásárlás előtt állok. Szerintetek 7VT600, vagy 7N400L? Leginkább játékra kellene, az integrált cuccok egyáltalán nem izgatnak, van külön háló-, és hangkártyám. Bár Sulinetben nem tudom melyik van, de mi a különbség a 7N400-L és a 7N400-L1 között? Ezek a lapok elzörögnek Win98SE mellett, vagy mindenképp XP javasolt?

A válaszokat előre is köszönöm!

Nézed feketted. Ha akasz szívni az nf2vel, hajrá. Dual Bios nélkül NF2est soha!
Én már megtanultam, nem akartam, de 1 esélyt szükségből kapott.
1órát élt a 8RDA3.

#674 Felhasználó inaktív   keeper2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 06. 08:42

Idézet: Konor - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 13:10

Hi
7n400Pro2 ről mi a véleményed?
megrendeltem egy ilyet yoo ez a lap?

Hali!
Na, ilyen lapom van február óta. Az első, amit megtanultam, hogy a 133 fps-es procikkal hibás. A helyzet az, hogy ha a procid 133-as fpsen áll, akkor a win. telepités elején adott helyen állandóan újraindul a gép, illetve, ha 100-as fsb-n feltelepited, akkor kb 1 perc működés után újraindul. 100-as fsb-n elég jól elmegy, csakhát úgy lassú, illetve 166oson már tök jó. Lehetséges, hogy a rev.2-ben ezt a hibát már kijavitották, ezt még nem próbáltam ki. A 2500+-os procim tök jól megy most 3200+-on, pqi memóriával. Viszont, ezelött 433-as kingmax tuningramom volt, és kb 2 hét húzás után tönkrement az egyik memóriamodul, illetve az a memóriaslot, amelyikben az a memória volt.....Nagyon gyanús.... nem tudom, mi lehetett, a memória vagy az alaplap okozta-e???

#675 Felhasználó inaktív   keeper2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 06. 09:04

Idézet: Konor - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 13:13

Idézet (6p @ 2004. máj. 24., hétfő - 20:42)
Egyébként jobb helyeken a Giga lapokra 3 azaz három év garanciát adnak.....

bizony:)
nekem is 3as fog jönni

Akkor mázlitok van a garival. Én számtech boltban dolgozom, mégis, sajnos csak 1 év garit kaptam a lapomhoz. Tudom, hogy a gigabyte 3 év garit ad rá és a törvény azt mondja ki, hogy kötelező minimum annyi garit vállalni rá, amennyit a gyártó ad, viszont az importőr vagy a nagyker ezt visszavette 1 évre, és bár törvényt sért, mégis megteheti, mivel nem lehet ellene mit tenni. Ismerjük a fogyasztóvédelem számtech osztályának a vezetőjét, és ő is megerősitett ebben, hogy ez a törvény, viszont megmondta, hogy próbálkozott tenni ellene, de nem tudott, és mivel a törvényi hatóerejét is igencsak lecsökkentették a törvényekben, igy feladta az egészet, nem foglalkozik vele többé. Ennek főképpen egy nagyon "jó hirnevű" ... computerworld bolthálózat az oka. Persze, ha azt nézzük, hogy pl. a spire hűtőket a gyártó élettartam garanciával adja, mégis a nagyker nem ad rá a boltunknak semmi garit, akkor mi sem tudjuk garanciával adni. Éshát az emberek mindenhol csak azt látják, hogy a boltunk megszegi a törvényt.
Mondjuk, az előző alaplapomat még máshonnan szereztem be, ott is 1 év garit adtak rá - szintén gigabyte - , és tönkrement másfél év után. Azóta is megvan, mivel már nem vették vissza a boltban, bár még most is meglenne rá az alkalmam, hogy kiküldjem taiwanra a gigabytehoz, csakhát, az drágább lenne egy új alaplapnál.

#676 Felhasználó inaktív   BYpsilon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 06. 10:19

Idézet: keeper2 - Dátum: 2004. jún. 6., vasárnap - 10:04

Akkor mázlitok van a garival. Én számtech boltban dolgozom, mégis, sajnos csak 1 év garit kaptam a lapomhoz. Tudom, hogy a gigabyte 3 év garit ad rá és a törvény azt mondja ki, hogy kötelező minimum annyi garit vállalni rá, amennyit a gyártó ad, viszont az importőr vagy a nagyker ezt visszavette 1 évre, és bár törvényt sért, mégis megteheti, mivel nem lehet ellene mit tenni. Ismerjük a fogyasztóvédelem számtech osztályának a vezetőjét, és ő is megerősitett ebben, hogy ez a törvény, viszont megmondta, hogy próbálkozott tenni ellene, de nem tudott, és mivel a törvényi hatóerejét is igencsak lecsökkentették a törvényekben, igy feladta az egészet, nem foglalkozik vele többé. Ennek főképpen egy nagyon "jó hirnevű" ... computerworld bolthálózat az oka. Persze, ha azt nézzük, hogy pl. a spire hűtőket a gyártó élettartam garanciával adja, mégis a nagyker nem ad rá a boltunknak semmi garit, akkor mi sem tudjuk garanciával adni. Éshát az emberek mindenhol csak azt látják, hogy a boltunk megszegi a törvényt.
Mondjuk, az előző alaplapomat még máshonnan szereztem be, ott is 1 év garit adtak rá - szintén gigabyte - , és tönkrement másfél év után. Azóta is megvan, mivel már nem vették vissza a boltban, bár még most is meglenne rá az alkalmam, hogy kiküldjem taiwanra a gigabytehoz, csakhát, az drágább lenne egy új alaplapnál.

Ez érdekes. Melyik nagykerben vetted azt az alaplapot?
Nekem az egyik importortol szarmazik 1+2 ev gari van ra. Mondjuk ez se az igazi ugyanis 1 ev teljeskoru + 2 ev gyari gar. Egy SINXP1394 romlott most el 15 honap utan és kuldik ki a giga-hoz gariztatni, kb. 3 honap amig megjarja. Kenytelen voltam venni helyette egy masikat, de ez mar AOpen lett, mert az felelt meg felszereletsegben es arban.
Asus P5QL-EM, Intel Core 2 Duo E7300, 2*1GB DDR2 800MHz TwinMOS, 64GB Corsair Nova SSD, 500GB WD SATA2, NEC 7200S DVD író, Gainward ATI Radeon HD4670 512MB, Aerocool M40 HTPC ház + Corsair VX450W táp, Benq G2200W - 22" TFT

http://www.websitete...7afa237a520a023

#677 Felhasználó inaktív   adamsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 06. 17:19

Idézet: keeper2 - Dátum: 2004. jún. 6., vasárnap - 9:42

Hali!
Na, ilyen lapom van február óta. Az első, amit megtanultam, hogy a 133 fps-es procikkal hibás. A helyzet az, hogy ha a procid 133-as fpsen áll, akkor a win. telepités elején adott helyen állandóan újraindul a gép, illetve, ha 100-as fsb-n feltelepited, akkor kb 1 perc működés után újraindul. 100-as fsb-n elég jól elmegy, csakhát úgy lassú, illetve 166oson már tök jó. Lehetséges, hogy a rev.2-ben ezt a hibát már kijavitották, ezt még nem próbáltam ki. A 2500+-os procim tök jól megy most 3200+-on, pqi memóriával. Viszont, ezelött 433-as kingmax tuningramom volt, és kb 2 hét húzás után tönkrement az egyik memóriamodul, illetve az a memóriaslot, amelyikben az a memória volt.....Nagyon gyanús.... nem tudom, mi lehetett, a memória vagy az alaplap okozta-e???

Akkor nálad valami bibi van :)

Nekem is N400pro2 van ez a második lap. Az elsőt eladtam, aztán gyorsan vettem egy másikat, mivel megbántam, hogy eladtam.
Semmi gond nincs a 133-as proccikal. Per pillanatban nekem az van benne és nincs gondom
Ez nem hiba. Hanem a lapoddal van valami gond, vagy valamit rosszul állitottál be a biosba :)
Az pedig hogy huzásnál elszáll a memoriád nehogy már az alaplap hibája legyen, mert mindjárt asztal alá esek.

Nekem huzásnál a vidkártya elszállt, biztos mert szar az alaplap, pedig szerintem csak tulhuztam a videokarit :)

Amugy 3 év garival van ez is. Ugyanannyiba került mintha máshol 1 év garival vettem volna

#678 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 06. 18:32

Kicsit más: 915-ös chipset plusz AGP
;)
iN...

Az első hierarchia angyalai a Szeráfok, a Kerubok és a Trónusok. A második hierarchiát az Uralmak, Erők és Hatalmasságok rendje alkotja. A harmadik hierarchia rendjei a Fejedelemségek, az Arkangyalok és az Angyalok.

#679 Felhasználó inaktív   robo636 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 06. 09. 07:22

Help!!!

Egy hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy 7n400Pro2-nek. Teljesen OK a lap, viszont vettem egy Maxtor DiamondMax Plus 9 SATA vinyót, és a bootoláskor sehogysem ismeri fel. A vinyót átvittem haveromhoz, neki egy MSI lapja van, azon más a SATA kontroller gyártója, ott csont nélkül ment. VAn valakinek ötlete, mi lehet a gáz? Előre is köszönöm.

#680 Felhasználó inaktív   keeper2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 12. 10:38

Idézet: BYpsilon - Dátum: 2004. jún. 6., vasárnap - 9:19

Ez érdekes. Melyik nagykerben vetted azt az alaplapot?
Nekem az egyik importortol szarmazik 1+2 ev gari van ra. Mondjuk ez se az igazi ugyanis 1 ev teljeskoru + 2 ev gyari gar. Egy SINXP1394 romlott most el 15 honap utan és kuldik ki a giga-hoz gariztatni, kb. 3 honap amig megjarja. Kenytelen voltam venni helyette egy masikat, de ez mar AOpen lett, mert az felelt meg felszereletsegben es arban.

A unitelből van a lap, de ők is más forrásból szerezték be, azthiszem a chs-ből. Aztán, hogy hol akadt el a garancia másik két éve, azt nem tudom megmondani, de annyit már megtanultam, hogy a legtöbb cég csökkenti a garancia időtartamát. Mondjuk, valamennyire érthető is, hogy ha eladnak egy élettartam garanciális terméket, akkor részükről rossz esetben akár még az is előfordulhat, hogy 10 év múlva is kellhet azzal szüttyögni. Tudom, ex már elég extrém eset, mert az alkatrészek életciklusa rövidebb ennél.

Téma megosztása:

• (164 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.