HWSW Informatikai Kerekasztal: Gigabyte-osok ide!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (164 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gigabyte-osok ide!! Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#321 Felhasználó inaktív   adamsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 10. 10. 20:48

ép erről beszélek, mikor monitorozok felvillan középen de utána mindjart el is tünik, ahogy kinyilt, vagy becsuk a monitorozo ablak

#322 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 20:55

feltelepítem és megnézem. amúgy, ha EASY MODE-ra váltasz mindent bezár, középen ezért is korrekt.
iN...

Az első hierarchia angyalai a Szeráfok, a Kerubok és a Trónusok. A második hierarchiát az Uralmak, Erők és Hatalmasságok rendje alkotja. A harmadik hierarchia rendjei a Fejedelemségek, az Arkangyalok és az Angyalok.

#323 Felhasználó inaktív   adamsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 20:58

és hogy nyilik ki????
mert nálam csak felvillan :)

#324 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 21:06

nekem megjelenik a kezelőpult. előttem van és minden ott található ahol mondtam. gondolom az a kijelző van előtted ,ami mutatja a cpu sebességet ill. jobb oldalt az fsb-jét. na akkor jó helyen vagy. a többi az elözőekben említésre került. :D
iN...

Az első hierarchia angyalai a Szeráfok, a Kerubok és a Trónusok. A második hierarchiát az Uralmak, Erők és Hatalmasságok rendje alkotja. A harmadik hierarchia rendjei a Fejedelemségek, az Arkangyalok és az Angyalok.

#325 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 21:15

milyen alaplapot hajtasz?
iN...

#326 Felhasználó inaktív   adamsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 21:39

N400 Pro2-őt
Nekem középen nem jelenik meg semmi :))
irtam már, hogy csak felvillan :))

#327 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 21:56

ez érdekes. kérdez meg olyat,akinek ilyen lapja van. ezek szerint sajna nem tudlak kisegíteni a problémából.(elvileg még szorzot is lehet állítani vele AMD-s fronton. na minden jót! :(
iN...

#328 Felhasználó inaktív   weihe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 22:59

idézet:
Ezt írta Padre:

Nekem pedig csak 2 van. Lehet a tied mutáns... :)
[/quote]

Mindenesetre érdekes a dolog.

EasyTune: először, mikor feltettem, valahogy nekem sem ment, nem tudtam a gombokat "nyomogatni", azaz hiába mentem rá az egérkurzorral, nem érzékelte. De eztán rájöttem, hogy az egér hibája (elvileg USB-s egér, de kaptam hozzá USB->Ps2 átalakítót), és mikor áttettem PS2-re, megjavult, azóta megy.
Amíg Ön durmol, dolgozik a Darmol.
Reggelre kelve, gatyája telve.

Artin drazsé sose káros,
Ettől székes a főváros.

#329 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 11. 00:14

ARK ANGEL: ez a problema mar megoldodott? Mert en is egy ilyen lap vasarlasat tervezem.

"jelenleg alázom a sajátom, mivel egy 8KNXP-ben használok cerkát.de már nem sokáig. egyébként az érzékelő mindig 25 fokot jelez ki az alaplap hőmérsékleteként. jó formán mindent állítottam már, hogy megmozduljon, de nem teszi. nekem kissé fura."

[ 2003. október 11.: csosz szerkesztette a hozzászólást ]

#330 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 11. 06:58

nekem is USB-s egerem van, és csak egy problémám van. ha nem szabályosan áll le a WIN XP, következő indításkor csak a billenytyűzet használható. ha kihúzom menet közbe az egér csatiját, majd vissza helyezem már mükődik.PLUG AND PLAY. hehehe! A gépet bővítés miatt viszem a hard. boltba, ahol a szerelő sráccal az érzékelővel kapcsolatos problémát is kitárgyaljuk majd. egyébként rendkívül stabil. kb. egy hónapja nyúzom napi nyolc órában. tuning után én csökkenteni kezdtem a feszt, és a proci 1.4875 volttal is elmegy. elvileg 1.475 is lehet a minimuma ezen prociknak. többet, majd a bővítés után mondhatok. :)
iN...

#331 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 11. 07:03

ja és a DPS2 miatt szinte biztosra vehető a PRESCOTT támogatás. ha nem így lesz akkor nagyon :( leszek. a vcore értéke,ha pontosan beállítod, és nem NORMAL-ba megy akkor az annyi. nem több, nem kevesebb.
iN...

#332 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 11. 07:06

a tuningolt proci megy az előbb említett feszen. :)
iN...

#333 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 12. 15:25

Ez a DPS2 kiegeszites(beszereles) ez opcionalis? Tehat anelkul is megy a rendszer?

#334 Felhasználó inaktív   trucsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 12. 20:00

Megemeltem az fsb-t a biosban az agp-t pedig mhz-re állítottam. Stabilan működik, de az easy tune azt írja az agp frekvancia mhz. Most akkor mennyi?

#335 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 00:51

ark angel te nem write only vagy ugye?

#336 Felhasználó inaktív   adamsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 06:40

idézet:
Ezt írta trucsi:
Megemeltem az fsb-t a biosban az agp-t pedig mhz-re állítottam. Stabilan működik, de az easy tune azt írja az agp frekvancia mhz. Most akkor mennyi?[/quote]

Egy kérdésem lenne neked is pro2 alaplapod van igaz?? Neked mükszk az easy tune??? Tudsz állitani windows alatt??
Mert nekem a kőzépen lévő menü nem nyilik le csak ha rákattintok valamire de akkor is csak felvillan, amig be nem fejezi a müveletett

:o :o :D

#337 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 09:37

idézet:
Ezt írta csosz:
ark angel te nem write only vagy ugye?[/quote]

bocs, de a modemes net egyenlőre nem az igazi. amúgy megy a lap dps2 nélkül. ha használod hatfázisú lesz a fesz ellátás, és javul a stabilítás tuning esetén. :o

[ 2003. október 13.: ARK ANGEL szerkesztette a hozzászólást ]
iN...

#338 Felhasználó inaktív   Atlantis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 10:17

Hello!

Vettem egy GA-8KNXP lapot. Érdekelne, miért nem hajlandó billentyűzetről indítani a gépet. Hiába állítom be a BIOS-ban a jelszavas indítást.
Más: Hogyan lehet állítani a memóriaidőzítéseket?
Pro Engineer CAD system.

#339 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 10:36

idézet:
Ezt írta Atlantis:
Hello!

Vettem egy GA-8KNXP lapot. Érdekelne, miért nem hajlandó billentyűzetről indítani a gépet. Hiába állítom be a BIOS-ban a jelszavas indítást.
Más: Hogyan lehet állítani a memóriaidőzítéseket?
[/quote]

helló üdv a táborban. egyenlőre a mem időzítéssel kapcsolatban a
[url="http://"http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1467&page=4"]pcstat[/url] tudom ajánlani. amúgy én is hasonló gonddal küzdöttem. az alaplapi érzékelőd rendesen mutatja a hőmérsékleteket? nekem csak a cpu-ét méri, a többi fixen 25 fok. tuning tapasztalat is érdekelne. a másik problemát megkuksizom majd. A ctrl+f1 kombinációval tudod előhozni a spec állítási lehetőségeket rejtő bios részt.

[ 2003. október 13.: ARK ANGEL szerkesztette a hozzászólást ]
iN...

#340 Felhasználó inaktív   Atlantis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 12:10

idézet:
Ezt írta ARK ANGEL:

helló üdv a táborban. egyenlőre a mem időzítéssel kapcsolatban a
[url="http://"http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1467&page=4"]pcstat[/url] tudom ajánlani. amúgy én is hasonló gonddal küzdöttem. az alaplapi érzékelőd rendesen mutatja a hőmérsékleteket? nekem csak a cpu-ét méri, a többi fixen 25 fok. tuning tapasztalat is érdekelne. a másik problemát megkuksizom majd.
[/quote]

Te előbbre vagy, mint én. Van HW program hozzá? Nem találtam ilyesmit a CD-jén, csak a tuningprogramot.
Bocs, ha lámákat mondok, de eddig megrögzött ASUS-os voltam és holt hülye vagyok a Gigabyte-hoz. Ennek ellenére már most belopta magát a szívembe... :)
Te mekkora procival használod? Tuning még nem volt, de este lehet, hogy nekiesek.
Pro Engineer CAD system.

Téma megosztása:

• (164 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.