Gigabyte-osok ide!!
Elküldve: 2003. 10. 10. 20:48
Elküldve: 2003. 10. 10. 20:55
Az első hierarchia angyalai a Szeráfok, a Kerubok és a Trónusok. A második hierarchiát az Uralmak, Erők és Hatalmasságok rendje alkotja. A harmadik hierarchia rendjei a Fejedelemségek, az Arkangyalok és az Angyalok.
Elküldve: 2003. 10. 10. 21:06
Az első hierarchia angyalai a Szeráfok, a Kerubok és a Trónusok. A második hierarchiát az Uralmak, Erők és Hatalmasságok rendje alkotja. A harmadik hierarchia rendjei a Fejedelemségek, az Arkangyalok és az Angyalok.
Elküldve: 2003. 10. 10. 21:15
Elküldve: 2003. 10. 10. 21:39
Nekem középen nem jelenik meg semmi
irtam már, hogy csak felvillan
Elküldve: 2003. 10. 10. 21:56
Elküldve: 2003. 10. 10. 22:59
idézet:
Ezt írta Padre:
Nekem pedig csak 2 van. Lehet a tied mutáns...[/quote]
Mindenesetre érdekes a dolog.
EasyTune: először, mikor feltettem, valahogy nekem sem ment, nem tudtam a gombokat "nyomogatni", azaz hiába mentem rá az egérkurzorral, nem érzékelte. De eztán rájöttem, hogy az egér hibája (elvileg USB-s egér, de kaptam hozzá USB->Ps2 átalakítót), és mikor áttettem PS2-re, megjavult, azóta megy.
Reggelre kelve, gatyája telve.
Artin drazsé sose káros,
Ettől székes a főváros.
Elküldve: 2003. 10. 11. 00:14
"jelenleg alázom a sajátom, mivel egy 8KNXP-ben használok cerkát.de már nem sokáig. egyébként az érzékelő mindig 25 fokot jelez ki az alaplap hőmérsékleteként. jó formán mindent állítottam már, hogy megmozduljon, de nem teszi. nekem kissé fura."
[ 2003. október 11.: csosz szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 11. 06:58
Elküldve: 2003. 10. 11. 07:03
Elküldve: 2003. 10. 11. 07:06
Elküldve: 2003. 10. 12. 15:25
Elküldve: 2003. 10. 12. 20:00
Elküldve: 2003. 10. 13. 06:40
idézet:
Ezt írta trucsi:
Megemeltem az fsb-t a biosban az agp-t pedig mhz-re állítottam. Stabilan működik, de az easy tune azt írja az agp frekvancia mhz. Most akkor mennyi?[/quote]
Egy kérdésem lenne neked is pro2 alaplapod van igaz?? Neked mükszk az easy tune??? Tudsz állitani windows alatt??
Mert nekem a kőzépen lévő menü nem nyilik le csak ha rákattintok valamire de akkor is csak felvillan, amig be nem fejezi a müveletett
:o :o![]()
Elküldve: 2003. 10. 13. 09:37
idézet:
Ezt írta csosz:
ark angel te nem write only vagy ugye?[/quote]
bocs, de a modemes net egyenlőre nem az igazi. amúgy megy a lap dps2 nélkül. ha használod hatfázisú lesz a fesz ellátás, és javul a stabilítás tuning esetén. :o
[ 2003. október 13.: ARK ANGEL szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 13. 10:17
Vettem egy GA-8KNXP lapot. Érdekelne, miért nem hajlandó billentyűzetről indítani a gépet. Hiába állítom be a BIOS-ban a jelszavas indítást.
Más: Hogyan lehet állítani a memóriaidőzítéseket?
Elküldve: 2003. 10. 13. 10:36
idézet:
Ezt írta Atlantis:
Hello!
Vettem egy GA-8KNXP lapot. Érdekelne, miért nem hajlandó billentyűzetről indítani a gépet. Hiába állítom be a BIOS-ban a jelszavas indítást.
Más: Hogyan lehet állítani a memóriaidőzítéseket?[/quote]
helló üdv a táborban. egyenlőre a mem időzítéssel kapcsolatban a
[url="http://"http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1467&page=4"]pcstat[/url] tudom ajánlani. amúgy én is hasonló gonddal küzdöttem. az alaplapi érzékelőd rendesen mutatja a hőmérsékleteket? nekem csak a cpu-ét méri, a többi fixen 25 fok. tuning tapasztalat is érdekelne. a másik problemát megkuksizom majd. A ctrl+f1 kombinációval tudod előhozni a spec állítási lehetőségeket rejtő bios részt.
[ 2003. október 13.: ARK ANGEL szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 13. 12:10
idézet:
Ezt írta ARK ANGEL:
helló üdv a táborban. egyenlőre a mem időzítéssel kapcsolatban a
[url="http://"http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1467&page=4"]pcstat[/url] tudom ajánlani. amúgy én is hasonló gonddal küzdöttem. az alaplapi érzékelőd rendesen mutatja a hőmérsékleteket? nekem csak a cpu-ét méri, a többi fixen 25 fok. tuning tapasztalat is érdekelne. a másik problemát megkuksizom majd.[/quote]
Te előbbre vagy, mint én. Van HW program hozzá? Nem találtam ilyesmit a CD-jén, csak a tuningprogramot.
Bocs, ha lámákat mondok, de eddig megrögzött ASUS-os voltam és holt hülye vagyok a Gigabyte-hoz. Ennek ellenére már most belopta magát a szívembe...
Te mekkora procival használod? Tuning még nem volt, de este lehet, hogy nekiesek.

Súgó
A téma zárva.