idézet:
Ezt írta adamsky:
Egy kérdésem lenne neked is pro2 alaplapod van igaz?? Neked mükszk az easy tune??? Tudsz állitani windows alatt??
Mert nekem a kőzépen lévő menü nem nyilik le csak ha rákattintok valamire de akkor is csak felvillan, amig be nem fejezi a müveletett
:o :o[/quote]
Igen pro2 alaplapom van. Éppenséggel működik, de néha elég baromságokat ír ki. Melyik menüre gondolsz konkrétan?
Gigabyte-osok ide!!
Elküldve: 2003. 10. 13. 14:48
Elküldve: 2003. 10. 13. 16:15
idézet:
Ezt írta Atlantis:
Te előbbre vagy, mint én. Van HW program hozzá? Nem találtam ilyesmit a CD-jén, csak a tuningprogramot.
Bocs, ha lámákat mondok, de eddig megrögzött ASUS-os voltam és holt hülye vagyok a Gigabyte-hoz. Ennek ellenére már most belopta magát a szívembe...
Te mekkora procival használod? Tuning még nem volt, de este lehet, hogy nekiesek.[/quote]
őszintén megvallva nekem is "új" a lap. így teljesen nem ismertem még ki a lehetőségeket. személy szerint kb. egy hónapja nyúzom az F5-ös biosszal. stabilítással nem volt gondom.
MÁS
az EASY TUNE monitorozza is a gépet. bár nem állítom, hogy ez a legjobb alkalmazás erre.
MÁS
sajna egyenlőre egy 2-es (2,5-en hajtva, tudom nem nagy érték) cerkával alázom szegényt. várom az INTEL okt. végi árcsökkentését. remélem így nov.-ben sikerül szereznem egy tisztességes procit hozzá, mert így "kissé" elcsúszott balanszú a rendszer.a tuningolt proci 1,48-as vcore érték-kel is elszaladgál terhelve.
na, minden jót!
Az első hierarchia angyalai a Szeráfok, a Kerubok és a Trónusok. A második hierarchiát az Uralmak, Erők és Hatalmasságok rendje alkotja. A harmadik hierarchia rendjei a Fejedelemségek, az Arkangyalok és az Angyalok.
Elküldve: 2003. 10. 13. 19:46
idézet:
Ezt írta ARK ANGEL:
őszintén megvallva nekem is "új" a lap. így teljesen nem ismertem még ki a lehetőségeket. személy szerint kb. egy hónapja nyúzom az F5-ös biosszal. stabilítással nem volt gondom.
MÁS
az EASY TUNE monitorozza is a gépet. bár nem állítom, hogy ez a legjobb alkalmazás erre.
MÁS
sajna egyenlőre egy 2-es (2,5-en hajtva, tudom nem nagy érték) cerkával alázom szegényt. várom az INTEL okt. végi árcsökkentését. remélem így nov.-ben sikerül szereznem egy tisztességes procit hozzá, mert így "kissé" elcsúszott balanszú a rendszer.a tuningolt proci 1,48-as vcore érték-kel is elszaladgál terhelve.
na, minden jót![/quote]
A billentyűzet-indítást nem nézted?
Elküldve: 2003. 10. 13. 23:05
idézet:
Ezt írta Atlantis:
A billentyűzet-indítást nem nézted?[/quote]
ha tudsz angolul érdemes átbújni az alaplap kézikönyvét. elég pofásra, és ami a legfontosabb használhatóra sikeredett. az 55. oldalon foglalkoznak a kérdés megoldásával. szerintem a KEYBOARD 98 opciót válaszd. ekkor a billentyűzet POWER gombjával (ha van) is indíthatod a gépet, vagy a 98-as kóddal. a PASSWORD opciónál max. öt számból álló kódot kell megadni, és azzal fog indulni.![]()
Az első hierarchia angyalai a Szeráfok, a Kerubok és a Trónusok. A második hierarchiát az Uralmak, Erők és Hatalmasságok rendje alkotja. A harmadik hierarchia rendjei a Fejedelemségek, az Arkangyalok és az Angyalok.
Elküldve: 2003. 10. 14. 05:03
idézet:
Ezt írta ARK ANGEL:
ha tudsz angolul érdemes átbújni az alaplap kézikönyvét. elég pofásra, és ami a legfontosabb használhatóra sikeredett. az 55. oldalon foglalkoznak a kérdés megoldásával. szerintem a KEYBOARD 98 opciót válaszd. ekkor a billentyűzet POWER gombjával (ha van) is indíthatod a gépet, vagy a 98-as kóddal. a PASSWORD opciónál max. öt számból álló kódot kell megadni, és azzal fog indulni.[/quote]
Azt írja, "1-5 alphanumeric caracters". Ebben a betűk is bent vannak, nem?
Nálad működött? Légy szíves, próbáld ki. Délután én is megteszem.
Elküldve: 2003. 10. 14. 09:22
A bátyjának már egy hete végleg megadta magát az alaplapja. Ő nekiadja a sajátját, de venni akar helyette egy Gigabyte 7N400 Pro2 lapot (vagy EPoX-ot, de erről majd a EPoX topicba írtam). Fehérváron sehol nincs.
Szóval a kérésem az, hogy ha tudtok, akkor legyetek szívesek írjatok olyan KISKERT (nagyker nem jó), ahol van most Gigabyte 7N400 Pro2 alaplap !!!
Egyáltalán melyik budapesti kiskereknél érdemes próbálkozni ? Ki forgalmaz ilyen lapot ?
Köszönettel: Piftuka
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 10. 14. 09:58
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Srácok ! Extra gyors segítségre van szüksége a barátomnak !
A bátyjának már egy hete végleg megadta magát az alaplapja. Ő nekiadja a sajátját, de venni akar helyette egy Gigabyte 7N400 Pro2 lapot (vagy EPoX-ot, de erről majd a EPoX topicba írtam). Fehérváron sehol nincs.
Szóval a kérésem az, hogy ha tudtok, akkor legyetek szívesek írjatok olyan KISKERT (nagyker nem jó), ahol van most Gigabyte 7N400 Pro2 alaplap !!!
Egyáltalán melyik budapesti kiskereknél érdemes próbálkozni ? Ki forgalmaz ilyen lapot ?
Köszönettel: Piftuka[/quote]
Hello !
Mi forgalmazunk, de ez nem az önreklám helye....
Szerintem keress a depon. (depo.hu) esetleg lesz Fehérváron is ne kell feljönni ért Bpestre.
Üdv
András
Elküldve: 2003. 10. 14. 14:54
idézet:
Ezt írta handras:
Hello !
Mi forgalmazunk, de ez nem az önreklám helye....
Szerintem keress a depon. (depo.hu) esetleg lesz Fehérváron is ne kell feljönni ért Bpestre.
Üdv
András[/quote]
Megköszönöm, ha megírod nekem privátban a cég/cégek nevét, ahol lehet kapni az adott alaplapot.
Mert nekem nincs tudomásom egy olyan cégről sem itt Fehérváron, amelyiknél van Gigabyte alaplap.
De budapesti cég is jöhet !
Megj.: Amúgy a DEPO-t néztem, de ott ez a típus egyáltalán nem szerepel.
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 10. 14. 17:05
idézet:
Ezt írta ARK ANGEL:
MÁS
MÁS
na, minden jót![/quote]
Nekem fél év alatt 2 ment szarrá
Éppen most küldöm a második lapot is garira..
A memoria értékei kritikán aluliak egyébként egy ic7-hez képest..Tuningnál aszinkron modban nekem nagyon nyögvenyelösen megy, 260 MHz-es fsb-nél, csak 266MHz-es memcsibeállitással megy..
A pc3700-as 1 db 512-es memoriám ami abit nf7s-ben 225-ön ment, ebben 210 körül lehal..
Szal szolgáltatásaiban jó lap ez, de amugy nem igazán..
Elküldve: 2003. 10. 14. 17:31
idézet:
Ezt írta Atlantis:
Azt írja, "1-5 alphanumeric caracters". Ebben a betűk is bent vannak, nem?
Nálad működött? Légy szíves, próbáld ki. Délután én is megteszem.[/quote]
így van azt ki hagytam. bocs. ha kiválasztod a PASSWORD opciót utána az alatta lévő sorban (KB POWER ON PASSWORD) tudod megadni a jelszót. működött.
Elküldve: 2003. 10. 14. 18:02
holnap viszem a hard. boltba és ott a sráccal megnézzük mit bír még.
milyen memóriát használsz?
no és mekkora procit?
gondolom jobban vágod a dolgot, mint én, de lehet a mem.-et nem szereti a lap. ha más mem.-mel is probáltad már és ugyanígy gondod volt, akkor nem szóltam. egyébként meg
vissza vettem 1.475-re a vcore-t és gond nélkül fut a húzott proci egyenlőre.
[ 2003. október 14.: ARK ANGEL szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 14. 18:08
idézet:
Ezt írta ARK ANGEL:
így van azt ki hagytam. bocs. ha kiválasztod a PASSWORD opciót utána az alatta lévő sorban (KB POWER ON PASSWORD) tudod megadni a jelszót. működött.[/quote]
A jelszót én is meg tudom adni, de nem működik. Nálad a többi beállítás mire van állítva?Nem tudom, mi az a PME Wake Up, meg az AC back mittudoménmi.Ezek mit csinálnak?
Elküldve: 2003. 10. 14. 18:23
idézet:
Ezt írta Atlantis:
A jelszót én is meg tudom adni, de nem működik. Nálad a többi beállítás mire van állítva?Nem tudom, mi az a PME Wake Up, meg az AC back mittudoménmi.Ezek mit csinálnak?[/quote]
alapra van minden állítva. majd küldöm a maradékra is a választ.
Elküldve: 2003. 10. 14. 18:36
idézet:
Ezt írta ARK ANGEL:
alapra van minden állítva. majd küldöm a maradékra is a választ.[/quote]
Várom.
Elküldve: 2003. 10. 14. 22:06
idézet:
Ezt írta Atlantis:
Várom.[/quote]
bocs elfelejtettem bepötyögni, hogy a jelszavas indítás alkalmazásakor a JELSZÓ beírása után az ENTERT is nyomd meg, mert csak úgy indul.
MÁS
az AC BACK funkció arra szolgál, ha áramszünet volt mit tegyen a gép.
három lehetőség van:
1. kapcsolódjon be
2. maradjon kikapcsolva
3. kerüljön ugyanabba az állapotba, mint amibe az áramszünet előtt volt
a PME Wake Up, az APM-mel (Advanced Power Managment) kapcsolatos. mellékelek egy linket, érdemes elolvasni.
[url="http://"http://www.intel.com/support/network/adapter/pro100/31290.htm"]INTEL[/url]
[ 2003. október 14.: ARK ANGEL szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 15. 07:03
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Megköszönöm, ha megírod nekem privátban a cég/cégek nevét, ahol lehet kapni az adott alaplapot.
Mert nekem nincs tudomásom egy olyan cégről sem itt Fehérváron, amelyiknél van Gigabyte alaplap.
De budapesti cég is jöhet !
Megj.: Amúgy a DEPO-t néztem, de ott ez a típus egyáltalán nem szerepel.[/quote]
Ide is becopyzom
Probáld az LS computert vagy a pcland-ot elvileg náluk lehet
Tudnák mondani msáik céget aki biztos, hogy meghozza , de sajnos az Váci igy nálad szerintem kilöve
Amugy olyan 30-31 netto áron kapnád meg
Mostmár látok jopár hibát, ami elöször nem tünt fel, mondjuk a hasonlitási alapom ASUS P4P800 Deluxe Inteles lap
A raid Ide vezérlője picit lassu, az alaplapi hangkártya az alap driverrel pattog kicsit zajos, driverfrissités utána kafa lett.
Elküldve: 2003. 10. 15. 08:17
Tegnap vettem egy 8IPE 1000-L P4-es alaplapot.
Egyenlőre pénz hiányában most egy celeron kerül bele.
Az Intel árcsökkentését már én is várom
Később egy 800-as P4 et akarok venni bele, ezért 400-as rammodúlokat vásárlok hozzá.
Bocs a láma kérdésért: a celeroncs megy-e a 400-as memmodulos rendszerben?
Ez az első P4-es konfigom és nincs sok tapasztalatom e téren.
A másik kérdésem az lenne hogy ezen az alaplapon elég közel van egy sor kondi a cpu foglalat keretéhez.
Glacialtech ventit szeretnék venni a procihoz, annak viszont a rögzítőkampói a procifoglalat keretének külsején vannak. Ezek a rögzítők elférnek-e a kondiktol?
Elküldve: 2003. 10. 15. 08:40
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Srácok ! Extra gyors segítségre van szüksége a barátomnak !
Köszönettel: Piftuka[/quote]
Hali !
Próbáld meg az [url="http://"http://www.aliencomputers.hu/"]Aliencomputersnél[/url], ott láttam ilyen lapot. Ha jól olvastam, akkor még vidékre is vállalnak szállítást, gondolom valami futárszolgálattal. Jól jöhet, ha nem tudsz felutazni Pestre.
Sosem vásároltam még amúgy náluk, de eddig csak jókat hallottam felőlük.
Reggelre kelve, gatyája telve.
Artin drazsé sose káros,
Ettől székes a főváros.
Elküldve: 2003. 10. 15. 13:22
idézet:
Ezt írta ARK ANGEL:
bocs elfelejtettem bepötyögni, hogy a jelszavas indítás alkalmazásakor a JELSZÓ beírása után az ENTERT is nyomd meg, mert csak úgy indul.
MÁS
az AC BACK funkció arra szolgál, ha áramszünet volt mit tegyen a gép.
három lehetőség van:
1. kapcsolódjon be
2. maradjon kikapcsolva
3. kerüljön ugyanabba az állapotba, mint amibe az áramszünet előtt volt
a PME Wake Up, az APM-mel (Advanced Power Managment) kapcsolatos. mellékelek egy linket, érdemes elolvasni.
[url="http://"http://www.intel.com/support/network/adapter/pro100/31290.htm"]INTEL[/url]
[ 2003. október 14.: ARK ANGEL szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Az ENTER hiányzott a végéről. Így már nekem is működik, kösz!
Elküldve: 2003. 10. 17. 17:11
A közeljövőben szeretnék új gépbe beruházni, és az egyik kiszemelt alaplapom a Gigabyte GA-7NNXP. Szóval érdemes ilyen deszkát venni?
THX
McsJunior

Súgó
A téma zárva.