HWSW Informatikai Kerekasztal: Segítséget nyújtok annak, aki fél tőle. Remélem nem gond ?! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Segítséget nyújtok annak, aki fél tőle. Remélem nem gond ?! Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 06. 22:32

idézet:
Ezt írta PG.PG:

Elhozod; felrakom.

Ára : 1 töltött Milka.
[/quote]

Majd ha veszek toled ugyis egyet akkor megkérlek hogy tedd rá és adok milkát :)
thnx
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#142 Felhasználó inaktív   PG.PG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 06. 22:34

idézet:
Ezt írta Csybe:
Ez lenne kb a maximum ami stabil:

[IMG][/IMG]

Amúgy a gép misztikus hülyeségeket csinál, amik az új VGA óta kicsit meg is szaporodtak (eleve a csere problémás volt), így felmerül hogy kevés a táp (aláírás) :confused:

Szükségem lenne még egy olyan 2.4C-re amivel 3.2 fölé tudok menni :eek:
[/quote]

Ha elhozod a géped, belerakhatunk egy 3 -ast is.

3.6 -ig megy.

Tápod elégséges a konfighoz.

Egyéb : a +csati a kareszon floppy, vagy HDD -csati ???

[ 2004. február 06.: PG.PG szerkesztette a hozzászólást ]

#143 Felhasználó inaktív   PG.PG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 06. 22:35

idézet:
Ezt írta Wyco:

Majd ha veszek toled ugyis egyet akkor megkérlek hogy tedd rá és adok milkát :)
thnx
[/quote]

OK.

#144 Felhasználó inaktív   DummyBoy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 15. 20:51

Nekem is kellene egy kis segítség ezzel a témával kapcsolatban ...

9800XT-re (rámenni rámegy ...) érdemes-e rárakni ... elbírna ez vele?

Mondjuk egy OP1-essel? Többet nem is akarok rátenni ...

Elkezdett zörögni az eredeti hűtő és el kell gondolkodonom a cseréjén ...
"Live Fast! Die Young!"

#145 Felhasználó inaktív   realist 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 16. 21:47

csak egy kérdés: egy 9800 pro-lite gpura is simán felmegy az A variáns ugye(semmi barkács)?

Kösz a választ!
abit & ati & amd

#146 Felhasználó inaktív   DKG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 17. 00:30

idézet:
Ezt írta PET ^.^:
SEGÍTSETEK!
Most szereltem fel egy ZM80C-HP bordát a Connect3D 9500Pro kártyámra! Szerintem a szerelés sikerült, mert szépen melegszik a GPU felőli borda. VISZONT! Bootol a gép, WinXP indulás is megy, de mikor bejelentkező képernyőre váltana, akkor Lekapcsol a monitor és úgy tűnik hogy meg is hal a rendszer (próbáltam analóg monitorral is)!!!!!! Megpróbáltam csökkenetett módban indítani, úgy megy, be is lépek Winbe, 1024*768/32bit, csak annyi a különbség hogy itt 60Hz-en megy, rendesen 85Hz-en menne.
[/quote]

Szerintem valahogyan sikerült a monitorod gyári értékei fölé kapcsolnod a kártyát. Csökkentett módban törölj ki minden monitor vezérlőt. Indulj újra és telepítsd ismét a drivert.

#147 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 17. 00:39

holnap veszek en is egy ilyet, mert jatekok alatt az innoti4200am szoszerint csutortokot mond. (xp es 98 alatt is). egy szobaventilatort raktam a gep melle es rairanyitottam a gephaz belsejere, ugyhogy mar nem fagyott :p
szoval azert irok, mert szapultak ezt a vgahutot, mondvan nem huto, hanem szinte mar futo, hazfuto. ok. elhiszem.
en sem huznam a kareszt, inkabb a csendessege miatt palyazom a zm80chpre, mert ennek az inno3dnek a hutoje iszonyat hangos (meg hat nem is hut, hiszen szetfagynak a jatekok), es erdekelne, hogy van-e mas megoldas, mint hogy a borda tetejere kicsit elforgatva rarakunk egy ilyen 8cmes ventit.

pl: a tuning rovat zalman topicjaban olvastam egy ilyet:
idézet:

Nos, most szereltem fel egy ventit a VGA kártya hütöbordája elé, azaz rá merölegesen (az alaplap felé fujja a levegőt). Az eredmény az, hogy a borda kézmeleg lett pedig csak 5V-on jár a rendszerventi (8 x 8 centis) és igy nincs hangja. Szerencsém volt, mert a VGA kártya négy sarkában van egy-egy luk A ventit rögzitö lukak közül 2 átellenesbe beledugtam egy vékony drotot amit a VGA kártya sarkaiban lévö lukakhoz rögzitettem. Egy picit "lóg" a venti a levegőbe igy nem ér hozzá semmihez és nem rezeg. A levegőt rányomja a GPU-ra szerelt kockára, és a két borda közé is fuj, na meg elfuj azért kicsit felettük, illetve alattuk is. Igy nem 50-60 fokos lett a borda hanem csak 40 ! És megmaradt a halktalanság is. [/quote]

igazabol tapasztalatlan leven felmerult bennem a kerdes, hogy minek egyaltalan ez a szendvicsszeruseg ennek a hutonek. nyilvan igy tobb hot tud leadni a gpu, de egyes velemenyek szerint a vgakarcsi kevesbe melegedo reszeit mondhatni hozzafuti a tobbihez. es esetleg nem olvadhat ra az a ventilator, amit a tetejere szereltek - a kis kabelevel egyutt? nem kene messzebb rakni a bordatol?

ja igen: az lenne a kerdesem egyik lenyege, hogy vajon nem lehetne egy jobb parositast talalni ugy, hogy ha a zm-op1 ventit egy egeszen mas markaju (ertelemszeruen jobb kiepitesu) passziv hutesre szerelnenk?

[ 2004. február 17.: on szerkesztette a hozzászólást ]

#148 Felhasználó inaktív   PG.PG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 17. 16:53

1. Baromságok netovábbja.

Halktalanság = zaj.

2. Ha rálógatod alulról, hány PCI -helyet foglal el ???

Persze ha csak integrált hangod van 9800Pro/XT -vel, akkor nem szóltam.

#149 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 17. 22:08

sikerult folszerelnem a hutot, pedig vegig kib*szott szkeptikus voltam, hogy ez hogy fog huteni... olyan instabilnak tunt az egesz.
ezek szerint a gyari inno3d huto nemcsak, hogy hangos, de egyaltalan nem tolti be a funkciojat. folyton fagyott minden, mostmar minden ok.

szeretnem megkerdezni, hogy abba a tapkabelbe, amit az op1hez adtak, lehet-e tobb ventit csatlakoztatni?

#150 Felhasználó inaktív   Csybe 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 17. 23:43

idézet:
Ezt írta on:
sikerult folszerelnem a hutot, pedig vegig kib*szott szkeptikus voltam, hogy ez hogy fog huteni... olyan instabilnak tunt az egesz.
ezek szerint a gyari inno3d huto nemcsak, hogy hangos, de egyaltalan nem tolti be a funkciojat. folyton fagyott minden, mostmar minden ok.

szeretnem megkerdezni, hogy abba a tapkabelbe, amit az op1hez adtak, lehet-e tobb ventit csatlakoztatni?

[/quote]

Hehe, pont ma hoztak egy Inno3D kártyát (FX5200 :cool: :D ), ami alapórajelen is fagy/szemetel fél óra 3D után. 8cm-s ventit mellétéve tökéletes, ezek szerint nem egyedi a probléma.

Jó kis gyártó :rolleyes:

#151 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 17. 23:57

idézet:
Ezt írta Csybe:

Hehe, pont ma hoztak egy Inno3D kártyát (FX5200 :cool: :D ), ami alapórajelen is fagy/szemetel fél óra 3D után. 8cm-s ventit mellétéve tökéletes, ezek szerint nem egyedi a probléma.

Jó kis gyártó :rolleyes:
[/quote]

na hat az egy fx5200 volt. azt hiszem az nem melegszik ugy, mint egy ti4200, szoval gondolhatod, itt 3D-ben nem fel ora utan fagyott, hanem 5 perc utan.

#152 Felhasználó inaktív   Csybe 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 18. 13:47

idézet:
Ezt írta on:

na hat az egy fx5200 volt. azt hiszem az nem melegszik ugy, mint egy ti4200, szoval gondolhatod, itt 3D-ben nem fel ora utan fagyott, hanem 5 perc utan.
[/quote]

Nem-e??? Az FX-ek igen melegedősek, még az 5200 is. Az Inno3D pedig rendkívül igényes módon csak passzív hűtést tett rá, a borda 10 perc 3D után legalább 70°C-os, és jönnek a zöld vagy villogó textúrák, vagy egyszerűen lefagy.

Most azt tanácsoltam a tulajnak hogy vigye vissza és szépen kérje meg a boltot hogy adjanak neki helyette egy Connect3D 9200-at...

#153 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 18. 14:29

idézet:
Ezt írta Csybe:
Most azt tanácsoltam a tulajnak hogy vigye vissza és szépen kérje meg a boltot hogy adjanak neki helyette egy Connect3D 9200-at...[/quote]

es szerinted be is cserelik neki csak amiatt, hogy szar a hutes?
en emlekszem, hogy amikor vettem, ti4200-bol csak inno3d volt, es az elado azt mondta, hogy az teljesen jo marka, semmi kulonosebb gond nincs vele. no hat az ilyen szar huto az nem kulonosebb gond?
mielott rajottem volna, hogy mi a gond, miert fagy, kineztem, hogy helyette mit kernek a boltban, en is 9200at neztem ki, de sose mertem visszamenni, mert feltem, hogy sokaig ulnek majd rajta, es addig nem tudom hasznalni a gepet. inkabb vettem ezt a zalmant, de nem birtam levenni a bordat anelkul, hogy ne seruljon meg az a rugos muanyag pocok, amivel ra van erositve a kartyara.
mostmar asszem, ha akarnak se cserelnek be, hiaba teszem vissza a regi bordat, mintha mi sem tortent volna.

#154 Felhasználó inaktív   Csybe 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 18. 17:51

idézet:
Ezt írta on:

es szerinted be is cserelik neki csak amiatt, hogy szar a hutes?
en emlekszem, hogy amikor vettem, ti4200-bol csak inno3d volt, es az elado azt mondta, hogy az teljesen jo marka, semmi kulonosebb gond nincs vele. no hat az ilyen szar huto az nem kulonosebb gond?
mielott rajottem volna, hogy mi a gond, miert fagy, kineztem, hogy helyette mit kernek a boltban, en is 9200at neztem ki, de sose mertem visszamenni, mert feltem, hogy sokaig ulnek majd rajta, es addig nem tudom hasznalni a gepet. inkabb vettem ezt a zalmant, de nem birtam levenni a bordat anelkul, hogy ne seruljon meg az a rugos muanyag pocok, amivel ra van erositve a kartyara.
mostmar asszem, ha akarnak se cserelnek be, hiaba teszem vissza a regi bordat, mintha mi sem tortent volna.
[/quote]

Ez egyéni probléma... Ebben az esetben megnézik a kártyát, aztán ha rossz, ha nem, van mód 9200-asra cserélni. Szerencsére.

#155 Felhasználó inaktív   Csybe 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 18. 18:09

Egyébként ha egy termék gyári órajelen gyári hűtéssel lefagy, akkor az szerintem hibás.

#156 Felhasználó inaktív   realist 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 24. 22:10

Sapphire Radeon 9800 Pro 128Mb rajta egy ZM80C-HP + venti,
a kérdés az lenne, hogy normális-e az, hogy a venti nélkül aktív használat közben a vpu felöli oldal teljesen felforrósodik a másik oldala pedig kevésbé(silent módban sem sokkal jobb...)?

Kösz a választ!
abit & ati & amd

#157 Felhasználó inaktív   PG.PG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 24. 22:18

idézet:
Ezt írta realist:
Sapphire Radeon 9800 Pro 128Mb rajta egy ZM80C-HP + venti,
a kérdés az lenne, hogy normális-e az, hogy a venti nélkül aktív használat közben a vpu felöli oldal teljesen felforrósodik a másik oldala pedig kevésbé(silent módban sem sokkal jobb...)?

Kösz a választ!
[/quote]

Normális; nekem ezért van rajta 2 venti.

Viszont - gondolom - a tiéd sem fagy... ;)

OFF.

Szégyeld magad, hogy :

- segítség tőlem;
- kártya meg...

:( :( :(

ON.

[ 2004. február 24.: PG.PG szerkesztette a hozzászólást ]

#158 Felhasználó inaktív   realist 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 24. 22:52

idézet:
Ezt írta PG.PG:

Normális; nekem ezért van rajta 2 venti.

Viszont - gondolom - a tiéd sem fagy... ;)

OFF.

Szégyeld magad, hogy :

- segítség tőlem;
- kártya meg...

:( :( :(

ON.

[ 2004. február 24.: PG.PG szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

akkor jól raktam fel :D és nem is kell aggódnom, még azt nem döntöttem el, hogy tegyek-e rá + memória hűtést...

off
sok volt a különbözet sajna hiába nagyon jó a te kártyád...
on
abit & ati & amd

#159 Felhasználó inaktív   PG.PG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 25. 06:13

Viszont ebből nem élünk meg... :(

#160 Felhasználó inaktív   Georgo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 13. 00:03

Vazz! Nem teljesen jó helyen vannak a lyukak a Club3D kártyámon, nem tudom rendesen belenyomni tövig a pipe-ot. Meg ferdén is fekszik fel az egész borda, már a GPU-n. Bár nincs semmi stabilitási gond 5V-on járatott OP-pal, de azért kicsit bosszant a dolog.

Más: jó ez a multiconnector, de ha a házventit rádugom, alig megy, szinte nem is fúj levegőt! :eek:
12V-n viszont hangos. Nincs valami easy now módja, hogy 7V-ra átrakjam? :confused:

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.