idézet:
Ezt írta Georgo a dékán:
Vazz! Nem teljesen jó helyen vannak a lyukak a Club3D kártyámon, nem tudom rendesen belenyomni tövig a pipe-ot. Meg ferdén is fekszik fel az egész borda, már a GPU-n. Bár nincs semmi stabilitási gond 5V-on járatott OP-pal, de azért kicsit bosszant a dolog.
Más: jó ez a multiconnector, de ha a házventit rádugom, alig megy, szinte nem is fúj levegőt!![]()
12V-n viszont hangos. Nincs valami easy now módja, hogy 7V-ra átrakjam? :confused:[/quote]
Elég az az 5V neki; nem az kell, hogy téged hűtsön nagy nyári melegben...
Mondjuk véletlenül nem a Gef4 bordát tetted fel ???![]()
Segítséget nyújtok annak, aki fél tőle. Remélem nem gond ?!
Elküldve: 2004. 03. 13. 09:12
Elküldve: 2004. 03. 13. 09:27
idézet:
Ezt írta PG.PG:
Elég az az 5V neki; nem az kell, hogy téged hűtsön nagy nyári melegben...
Mondjuk véletlenül nem a Gef4 bordát tetted fel ???[/quote]
A nagyobbikat raktam fel. :confused:
Nem elég az az 5V, olyan lassan forog, hogy ha odateszem a kezem, nem érzem, hogy fújja a levegőt! 12V-on meg pörög 2600-ot, annak meg van hangja már rendesen..
Az OP1-et 5V-on is érezni, hogy dolgozik.
Elküldve: 2004. 03. 13. 11:58
idézet:
Ezt írta Georgo a dékán:
A nagyobbikat raktam fel. :confused:
Nem elég az az 5V, olyan lassan forog, hogy ha odateszem a kezem, nem érzem, hogy fújja a levegőt! 12V-on meg pörög 2600-ot, annak meg van hangja már rendesen..
Az OP1-et 5V-on is érezni, hogy dolgozik.[/quote]
A nagyobbik a Gef4...
Elküldve: 2004. 03. 13. 17:03
idézet:
Ezt írta PG.PG:
A nagyobbik a Gef4...[/quote]
bazz!![]()
Pedig néztemn azt is, rosszabbnak tűnt, és kilógott a GPU alóla..
Házventit meg kidobtam a *}%˛!-ba, beraktam helyette egy Zalman-t, az 1700-et pörög 5V-on.
Ja, nekem nem sikerült úgy leszedni a régi bordát, hogy a két pöcök 100%-os maradjon..
Lehet ilyen kis szart kapni, vagy hogy rakjátok vissza?
Elküldve: 2004. 03. 13. 17:09
idézet:
Ezt írta PG.PG:
A nagyobbik a Gef4...[/quote]
Valamiért úgy emlékeztem, hogy a nagyobbik kell nekem.
Szét kell szednem..![]()
![]()
Elküldve: 2004. 03. 13. 18:04
idézet:
Ezt írta Georgo a dékán:
bazz!![]()
Pedig néztemn azt is, rosszabbnak tűnt, és kilógott a GPU alóla..
Házventit meg kidobtam a *}%˛!-ba, beraktam helyette egy Zalman-t, az 1700-et pörög 5V-on.
Ja, nekem nem sikerült úgy leszedni a régi bordát, hogy a két pöcök 100%-os maradjon..
Lehet ilyen kis szart kapni, vagy hogy rakjátok vissza?[/quote]
Neked is az a rézpöcök volt, igaz ???
Arra keresztet vethetsz; olyan nincs (tudtommal).
Elküldve: 2004. 03. 13. 18:06
idézet:
Ezt írta Georgo a dékán:
Valamiért úgy emlékeztem, hogy a nagyobbik kell nekem.
Szét kell szednem..![]()
[/quote]
A régi trutyit leszedted ???
Valami ezüst/grafit-szerű 'izé'...
Tükör legyen a GPU !!!
Amúgy örülj, hogy valszeg volt annyi trutyi a borda és a GPU között, hogy vitt át meleget, mert ha megsütöd...![]()
Elküldve: 2004. 03. 13. 19:59
idézet:
Ezt írta PG.PG:
A régi trutyit leszedted ???
Valami ezüst/grafit-szerű 'izé'...
Tükör legyen a GPU !!!
Amúgy örülj, hogy valszeg volt annyi trutyi a borda és a GPU között, hogy vitt át meleget, mert ha megsütöd...[/quote]
Leszedtem mindent. Nekem nem ezüst volt, hanem valami sárgás silikon, viszont úgy rá volt száradva, hogy alig birtam leszedni a gpu-ról.. Azt hittem tartja még 4 csavar!![]()
A pöckök fekete műanyagok voltak. Ha vissza akarod majd rekni pl. eladás céljából, akkor mit csinálsz?
Elküldve: 2004. 03. 13. 20:18
idézet:
Ezt írta Georgo a dékán:
Leszedtem mindent. Nekem nem ezüst volt, hanem valami sárgás silikon, viszont úgy rá volt száradva, hogy alig birtam leszedni a gpu-ról.. Azt hittem tartja még 4 csavar!![]()
A pöckök fekete műanyagok voltak. Ha vissza akarod majd rekni pl. eladás céljából, akkor mit csinálsz?[/quote]
Anyám...
Milyen karesz volt ez ???![]()
Elküldve: 2004. 03. 13. 20:22
idézet:
Ezt írta PG.PG:
Anyám...
Milyen karesz volt ez ???[/quote]
Dobozos Club3D 9500. Nem egy gagyi..
Elküldve: 2004. 03. 13. 20:38
idézet:
Ezt írta Georgo a dékán:
Dobozos Club3D 9500. Nem egy gagyi..[/quote]
Sárga trutyival a közepén ???
De...
Elküldve: 2004. 03. 14. 14:26
idézet:
Ezt írta on:
na hat az egy fx5200 volt. azt hiszem az nem melegszik ugy, mint egy ti4200, szoval gondolhatod, itt 3D-ben nem fel ora utan fagyott, hanem 5 perc utan.[/quote]
Az a kártya biztos hibás. Havernak is van (tehát Inno Ti4200), és semmi probléma vele, pedig húzza is.
Elküldve: 2004. 03. 14. 14:30
idézet:
Ezt írta Csybe:
Nem-e??? Az FX-ek igen melegedősek, még az 5200 is. Az Inno3D pedig rendkívül igényes módon csak passzív hűtést tett rá, a borda 10 perc 3D után legalább 70°C-os, és jönnek a zöld vagy villogó textúrák, vagy egyszerűen lefagy. [/quote]
Késöbb rájöhetett erre az Inno is, mert amikor én próbálkoztam vele, már tettek rá ventit. Alaposan húzva sem fagyott. (Viszont a köv. próbálkozás, egy Inno 5600 már csak alapórajelen volt hajlandó menni, ami ráadásul Inno-éknál alacsonyabb volt, mint az nv referencia.)
Elküldve: 2004. 03. 15. 23:09
Viszont ventivel meg nagyon jól hűt, csak én azt hittem, hogy venti nélkül is használható... na mindegy.
Elküldve: 2004. 03. 16. 06:04
idézet:
Ezt írta D&D Team_Denes:
Nemrég vettem ilyen bordát és sajnos azt kellett tapasztalnom, hogy venti nélkül használhatatatlan. 10 perc után úgy bemelegszik, hogy nem tudom megfogni a bordát és elkezd sípolni, mondjuk még sose fagyott ki.
Viszont ventivel meg nagyon jól hűt, csak én azt hittem, hogy venti nélkül is használható... na mindegy.[/quote]
idézet:
Ezt írta PG.PG:
...
Viszont - gondolom - a tiéd sem fagy...
...[/quote]
Elküldve: 2004. 03. 18. 23:42
idézet:
Ezt írta PG.PG:
[QB][/QB][/quote]
Ha vissza akarod tenni a gyári ventit, mert pl. eladod a kártyát, mivel rakod vissza annak fényében, hogy az eredeti, leszedésnél megfáradt kis pöckök már nem a csapat oszlopos tagjai?
Kapni olyat?
Elküldve: 2004. 03. 19. 05:55
idézet:
Ezt írta Georgo a dékán:
Ha vissza akarod tenni a gyári ventit, mert pl. eladod a kártyát, mivel rakod vissza annak fényében, hogy az eredeti, leszedésnél megfáradt kis pöckök már nem a csapat oszlopos tagjai?
Kapni olyat?[/quote]
Tudtommal nem.
De - ha jól tudom - a minőségi gyártók csak réz-pöcökkel szerelik.
Elküldve: 2004. 03. 19. 08:07
idézet:
Ezt írta PG.PG:
Tudtommal nem.
De - ha jól tudom - a minőségi gyártók csak réz-pöcökkel szerelik.[/quote]
Jó, nem baj. Ha veszek egy 9800Pro-t majd, akkor annak a pöckeit rakom rá, heatpipe csere, és el van intézve!
Azért kösz.
Elküldve: 2004. 03. 26. 17:14
Elküldve: 2004. 04. 01. 16:01

Súgó
A téma zárva.