HWSW Informatikai Kerekasztal: EPoX Fanok ide, avagy EPoX FAQ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

EPoX Fanok ide, avagy EPoX FAQ Értékeld a témát: -----

#1271 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 23. 19:11

Idézet: DLL. - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 14:22

Aszem elviszem szervizbe ott remélem helyre pofozák :rolleyes: Érdekelne hogy egy BIOS IRÁS milyen árban van? és a kondi cserékel együt KB menyibe fog ez kerülni???
Átnyálaztam az alaplap kis könyvet és az utolso oldalon van a POST CODE táblázat és az FF jelentésre ezt irja: FF=BOOT ATTEMPT !!!!! ha valaki tud erre valami okosat mondani azt megköszönöm mert ez nekem magas :rolleyes: elöre is köszi sziasztok

Kondicsere ára függ a darabszámtól. Én a K7A-ban 10-et, az RDA-ban 3-at cseréltem (eddig).
BIOS nem biztos hogy sérült, az írás ára passz. FF a BIOS betöltés indításakor és befejezésekor látható, tehát vagy el se kezdi tölteni vagy üzemképes a rendszer.

Kondi témához: úgy tudom az új lapokban már nincs GSC kondi.

#1272 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 19:18

Idézet: Bucy - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 20:11

Kondi témához: úgy tudom az új lapokban már nincs GSC kondi.

Igen, ezt Locutus is mondta nemrég, az uj 8rda+-án már egy szál sincs belöle... Ugy kellett volna kezdeni a 8rda szeriát hogy rá se kellett volna rakni ezeket a szutykokat :( De télleg most miért voltak ezek rajta? hogy "olcsóbb" legyen a lap 10 forinttal? :D A fél lapon teapo és sanyo kondik voltak, nem hiányzott melléjük a gsc....
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1273 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 20:11

Idézet: Valdy - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 20:18

De télleg most miért voltak ezek rajta? hogy "olcsóbb" legyen a lap 10 forinttal? :D A fél lapon teapo és sanyo kondik voltak, nem hiányzott melléjük a gsc....

Hát nem kellett volna az biztos. :mad:  :reklamacio:
Csalódtam is 1 kicsit bennük, viszonylag drága lapok és ilyen szutyok kondit raknak rá. :down:
Szerintem már ők is megbánták, kíváncsi lennék a GSC-vel kötött beszállítói szerződésük elő és utóéletére. :)

#1274 Felhasználó inaktív   Atlantis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 12:09

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 9:02

Mi az hogy sok kondi gond? Hol olvastál sok kondi gondról?  :think:

Ebben a topicban... :confused:
Pro Engineer CAD system.

#1275 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 12:35

Idézet: Atlantis - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 13:09

Ebben a topicban... :confused:

Az hogy 1 tipussal 2-3 embernek volt gondja, az sok? Mihez képest?

#1276 Felhasználó inaktív   Atlantis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 05:41

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 13:35

Lehet, hogy nem sok, de engem meglep, hogy 1-2 év használat után előjöhetnek ilyen gondok velük.  Azt hittem, az Epox-ok jó lapok. Mindenesetre lehet, hogy rossz következtetést vontam le, elnézést.

Szerkesztette: Atlantis 2005. 08. 25. 05:42 -kor

Pro Engineer CAD system.

#1277 Felhasználó inaktív   Lanchadan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 08:56

Idézet: Atlantis - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 6:41

Lehet, hogy nem sok, de engem meglep, hogy 1-2 év használat után előjöhetnek ilyen gondok velük.  Azt hittem, az Epox-ok jó lapok. Mindenesetre lehet, hogy rossz következtetést vontam le, elnézést.

Azert az Epoxok jo lapok. Nekem osszesen 3 alaplapom volt, az elso epox K6-2-vel, a masodik abit 1600+XP-vel, de menekultem vissza epoxhoz, most rda3i van a procimmal, es eddig szepen ment :)
Mas: lehet inkabb CD-s topikba kellene irnom, de: van egy cd irom meg 1 dvd irom. Ha bekapcsolom a gepet szepen felismeri mindkettot, megy minden. Ha viszont ujrainditom a gepet, vagy resetelek, akkor bootnal a cd iro neve valami baromsagra modosul, minden betuje kozott szokozzel. Menne is tovabb, de a bootolas CD-re van allitva elsodlegesen, es amikor ellenorzi van e bootolhato a cd meghajtoban leall a rendszer. kikapcs utan megy megint rendesen. A rendszer igy csak hideg inditassal indul, de ezutan semmi gond nincsen. Tapasztalt valaki hasonlot?
AMD 2500@3200+, Abit NF7-S v2.0, Infineon 2*256MB/400MHz, Kingmax 512MB/400MHz, Dell 17", Gecube 9550 400/500

#1278 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 11:35

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 13:35

hát a 8rda-val és a 8rda+-al voltak gondok. Ezeken voltak gsc kondik. És hogy csak 2-3 embernek volt vele gondja, talán azért mert több 8rda(+)-s emberke nem írogat ide :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1279 Felhasználó inaktív   ABoriginal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 27. 11:27

hát pedig nekem is elszáltak a kondik rajta gép összehalta magat csak utanna vettem eszre [3-4 nappal elötte nyoma se volt]   :reklamacio:  didyman javitotta lecserelte az össze oan tipusu kondit nem csak a puposokat ugyanugy megy  alap mint elötte [viszatert a hitem is ami megingott]  :cool:

bean : <<-- neki en adtam el egy masik 8dra+ t (kb 1 evig hasznalta is gond nekül masziv downgradel) neki is kb az enyemmel egyidöben puposodtak (ekkor viszavasaroltam tölle kisebb áron)  de neki elt a lapja utanna is [ergo a pupok ellenere tökeletesen müködött] de azert azt is mütötte didyman az is müxik faszasan bar most annal akinek eladtam konfig gondok adodtak es meg nem tisztazodott hogy a lap -e a ludas   :(

en nagyon elegedett vagyok ezek elennere is a lappal a kondik minösege felkurta az agyam de minden más tekintetben jo lap  :up:

9npa + t akarok csak alig lehet valahol kapni most meg a HERTA is kiárusit es ha bezar nem tudom ki fogja M.O.-ra szalitani  :rolleyes:

gép fejlesztes okt vegere nov elejere van utemezve ha valaki esetleg szinten akkor tajt akar fejleszteni öszelahtaunk es szerezhetunk külföldröl is  ;)

persze ha valakinek van egy biztos forrasa es segit beszerezni az is jo lenne   :smoker:

Szerkesztette: ABoriginal 2005. 08. 27. 11:29 -kor

#1280 Felhasználó inaktív   [sabee] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 15:28

Idézet: ABoriginal - Dátum: 2005. aug. 27., szombat - 11:27

9npa + t akarok csak alig lehet valahol kapni most meg a HERTA is kiárusit es ha bezar nem tudom ki fogja M.O.-ra szalitani  :rolleyes:

Hertáról jut eszembe...telefonon érdeklődök alaplap iránt, kedves női hang közli hogy gari nem lesz rá...WTF?? :confused:  :confused:

Lehet küldeni a holland Epox központba vagy mi?
konfig / asszony-konfig
It's not denial. I'm just selective about the reality I accept.

#1281 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 15:33

sved-del mi van? Ők is epoxosak.
Én tőlük vettem most.

#1282 Felhasználó inaktív   [sabee] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 22:56

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 15:33

sved-del mi van? Ők is epoxosak.
Én tőlük vettem most.

Ja...de ők sajna nagyker :( Nem?
konfig / asszony-konfig

#1283 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 06:41

Idézet: [sabee] - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 23:56

Ja...de ők sajna nagyker :( Nem?

De. De van nekik minden.

#1284 Felhasználó inaktív   [sabee] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 11:36

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 6:41

De. De van nekik minden.

És ott földi halandó is tud vásárolni? Utcáról beesek és vásárolhatok?

Esetleg nincs kedved venni nekem egy epox deszkát? Ha már bejáratos vagy oda....

Herta nem ad garit, ami valljuk be disznóság de nagyon  :reklamacio:  :reklamacio:
konfig / asszony-konfig

#1285 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 11:56

Idézet: [sabee] - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 12:36

Esetleg nincs kedved venni nekem egy epox deszkát? Ha már bejáratos vagy oda....

Herta nem ad garit, ami valljuk be disznóság de nagyon  :reklamacio:  :reklamacio:

Hát, én ismerőssel (akinek kiskerje van) ugyan, de beestem az utcáról, és vettem :D

#1286 Felhasználó inaktív   Gollam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 11:46

Sziasztok!
Csatlakoztam a mai nappal hozzátok: 9nda3J

#1287 Felhasználó inaktív   Kraptor 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 08. 09:16

Vettem egy EP-9NPA+ SLI lapot és van vele egy kis gondom. Bios frissítés után folyamatosan kékhalált kapok. Valaki találkozott már ezzel a problémával? Még sima alapbeállításoknál is kékhalál a vég. Most visszanyomtam az alap biost és primeozok egy napig, hogy mennyire stabil, mert végül úgy néz ki, hogy a bios a ludas. Már mindenre gondoltam és megnéztem, de valszinű bios lesz az. Valakinek volt hasonló esete?

#1288 Felhasználó inaktív   Kraptor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 09:20

Idézet: [sabee] - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 12:36

Aszem azért nem ad garit a Herta, mert becsődől(átalakult mondanak, de szerintem inkább az csőd mint átalakulás:)). Próbáld http://www.cybersystems.hu/-t. Ott 3 év garit kapsz, régebbe Herta csak 2 évet adott és még pár száz forinttal olcsóbbak is voltak mint Hertáék. Az egyetlen egy gon, hogy csak weben keresztül lehet vásárolni, de személyesen átvehetet és ott kpban fizethetsz nekik.

#1289 Felhasználó inaktív   SkeTcH 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 03. 17:30

EPoX fanok!!
Egy régi dilemmám van:

A házam tetején van 2db USB csati, amit be szeretnék kötni a 8rda3+-ra. De azon csak 1db 10pines csatlakozó van az EPoX-féle USB kivezetésnek (ami valójában 9, mert a 10. gondolom az orientáció miatt kell).
Namármost a supportos emberke azt írta vissza, hogy bátran kössem rá a 2 × 5pines csatlakozókat, csak a kiosztásra figyeljek.

2 × 5 = 9 ?!
Tiszta ügy ez? Vki próbált már ilyesmit?
.Heaven Ice Day.

Vas :: EPoX 8rda3+ : 2600+Barton : Zalman 7000A AlCu : 2×256 M Corsair TwinX 3200LL @ 2-2-2-5 : Radeon 9600 SÍMA 128Mb : 80G Maxtor DiamondMax9 PATA  + Hitachi 160G SATA : Asus cdrw : Enermax 350W : Casetek CK1018-2b : 3×Vantec Stealth cooler ::

#1290 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 03. 17:59

Idézet: SkeTcH - Dátum: 2005. okt. 3., hétfő - 18:30

EPoX fanok!!
Egy régi dilemmám van:

A házam tetején van 2db USB csati, amit be szeretnék kötni a 8rda3+-ra. De azon csak 1db 10pines csatlakozó van az EPoX-féle USB kivezetésnek (ami valójában 9, mert a 10. gondolom az orientáció miatt kell).
Namármost a supportos emberke azt írta vissza, hogy bátran kössem rá a 2 × 5pines csatlakozókat, csak a kiosztásra figyeljek.

2 × 5 = 9 ?!
Tiszta ügy ez? Vki próbált már ilyesmit?

Nincs levakolva véletlenül a 10-ből valamelyik, hogy ne tudd rosszul bedugni?
4 vezeték kell 1 USB-hez: 5v+, Ground, D+, D-.

Téma megosztása:

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.