Idézet: Atlantis - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 6:41
Lehet, hogy nem sok, de engem meglep, hogy 1-2 év használat után előjöhetnek ilyen gondok velük. Azt hittem, az Epox-ok jó lapok. Mindenesetre lehet, hogy rossz következtetést vontam le, elnézést.
Azert az Epoxok jo lapok. Nekem osszesen 3 alaplapom volt, az elso epox K6-2-vel, a masodik abit 1600+XP-vel, de menekultem vissza epoxhoz, most rda3i van a procimmal, es eddig szepen ment
Mas: lehet inkabb CD-s topikba kellene irnom, de: van egy cd irom meg 1 dvd irom. Ha bekapcsolom a gepet szepen felismeri mindkettot, megy minden. Ha viszont ujrainditom a gepet, vagy resetelek, akkor bootnal a cd iro neve valami baromsagra modosul, minden betuje kozott szokozzel. Menne is tovabb, de a bootolas CD-re van allitva elsodlegesen, es amikor ellenorzi van e bootolhato a cd meghajtoban leall a rendszer. kikapcs utan megy megint rendesen. A rendszer igy csak hideg inditassal indul, de ezutan semmi gond nincsen. Tapasztalt valaki hasonlot?
AMD 2500@3200+, Abit NF7-S v2.0, Infineon 2*256MB/400MHz, Kingmax 512MB/400MHz, Dell 17", Gecube 9550 400/500