HWSW Informatikai Kerekasztal: EPoX Fanok ide, avagy EPoX FAQ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

EPoX Fanok ide, avagy EPoX FAQ Értékeld a témát: -----

#551 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 23. 14:28

Idézet: Bucy - Dátum: 2004. jún. 22., kedd - 16:02

Kékhalál mire hivatkozik?
Külön az Infineon csinálja? Próbálgasd, cserélgesd, memtest. Én összeférhetetlenségre gyanakszom, de közel sem biztos.

Nem volt sosem kékhalál.

Csak egymagában nem próbáltam az infineont. Cserélgetni nem fogom, mert így is csak a 2-es slotban volt hajlandó elindulni.

Most 2.9-et kapnak a kicsikék, egyelőre jól tűrik, így még nem indult újra a gép, kicsit talán melegebbek, de ők akarták :)

Ha így is ujraindul, akkor egyedül tesztelem majd, ha ugy is ujraindul, akkor megy vissza a ram, oda ahonnan jött.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#552 Felhasználó inaktív   Surgeon 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 23. 17:06

Van itt valakinek rev 3-as 8RDA3+? MIben különbözik a 2estől? Csak mert az enyém (rev 2) most halt meg, és ha visszaviszem a Hertához, akkor, tudjam. Meg egyébként is érdekel. :)

#553 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 23. 17:17

Idézet: Surgeon - Dátum: 2004. jún. 23., szerda - 18:06

Van itt valakinek rev 3-as 8RDA3+? MIben különbözik a 2estől? Csak mert az enyém (rev 2) most halt meg, és ha visszaviszem a Hertához, akkor, tudjam. Meg egyébként is érdekel. :)

en most vettem egy ilyen epoxot. :) osszessegeben  :respect2: amit talaltam a dobozban: round kabeleket (2db) sata csatlakozokat, usb es 1394-es kivezeto kabeleket, csavarhuzot! :) es az alaplapon van egy kulon 12Vos csatlakozo a masik mellett. Mindkettot be kell dugni, mert akkor el se indul. :) reszletes leiras, a konyv mellett. A kerdesedre valaszolva, hogy miben kulonbozik nem tudom. :D  :rolleyes:  :D
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#554 Felhasználó inaktív   Surgeon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 06. 23. 17:28

Én meg most találtam: (igen tudom, hogy le vagyok maradva  :) )

http://www.epox.nl/e...rd/8rda6%2B.htm

Aranyos cucc, annak ellenére is, hogy mostmár 64 bites világ kezdődik.
Azért jó lenne látni ebből is itthon.

#555 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 23. 17:37

Idézet: Surgeon - Dátum: 2004. jún. 23., szerda - 18:28

Én meg most találtam: (igen tudom, hogy le vagyok maradva  :) )

http://www.epox.nl/e...rd/8rda6%2B.htm

Aranyos cucc, annak ellenére is, hogy mostmár 64 bites világ kezdődik.
Azért jó lenne látni ebből is itthon.

Hmm, jo lett volna ha meg par hetet kihuzott volna a 8rda+ om, akkor tuti ilyet vettem volna helyette.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#556 Felhasználó inaktív   Surgeon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 06. 23. 17:49

Egy a gond: mire ez itthon is kapható lesz, addigra teljesen versenyképes lesz az A64.

#557 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 23. 19:23

Jó tanács 8rda3+ tulajoknak:NE TEGYÉTEK FEL A 2004.02.12-i BIOS-t mert igen trééé!!!Már lassan ott tartok ,hogy visszarakom a régit mert ez használhatatlan tuninghoz...

#558 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 23. 21:32

Ajánlom mindenki figyelmébe az Epox legújabb SocketA lapját: Epox 8RDA6+ Pro
Ez egy minden földi jóval (legújabb nforce 2, gigabit lan, beépített tűzfal, több USB2.0) megáldott lap a "régi" platformra. Már csak az árára leszek kíváncsi, nekem nagyon szimpatikus. Ha olcsó lesz, akkor minden bizonnyal kipróbálom.

#559 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 23. 21:58

Idézet: Eiki - Dátum: 2004. jún. 23., szerda - 22:32

Ajánlom mindenki figyelmébe az Epox legújabb SocketA lapját: Epox 8RDA6+ Pro
Ez egy minden földi jóval (legújabb nforce 2, gigabit lan, beépített tűzfal, több USB2.0) megáldott lap a "régi" platformra. Már csak az árára leszek kíváncsi, nekem nagyon szimpatikus. Ha olcsó lesz, akkor minden bizonnyal kipróbálom.

Én már nem cserélem le a 8RDA3G-t, legfeljebb nForce3-ra (vagy 4-re). :) Már megkezdtem az átállást a 64 bites platformra.
... a trip back in time is all I need ...

#560 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 23. 23:00

Tudja vki, h a 8kda3+ és a 8kda3j (A64-hez) külfödön mennyiben van?
Az árból tudnék következtetni és el tudnám dönteni, várjak-e rájuk.
Semper Fi

#561 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 23. 23:16

Idézet: joshua7 - Dátum: 2004. jún. 24., csütörtök - 0:00

Tudja vki, h a 8kda3+ és a 8kda3j (A64-hez) külfödön mennyiben van?
Az árból tudnék következtetni és el tudnám dönteni, várjak-e rájuk.

Vizen tul 100 dollár a J  :eek: , remélem itthon se lesz sokkal több

#562 Felhasználó inaktív   Levente 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 24. 02:07

Nemsokára elhagyom az Epoxosok klubját, és bevallom nem sajnálom egyáltalán. Valószínűleg csak nincs szerencsém, de az első Epox 8RDA3+-omban egyszerűen nem ment a procim a névleges órajelen, fagyott. Miután kicserélték garanciában azóta ha a mobil rackben nincs vinyó, a gép nem indul el. Most elromlott a hangkártyája összes bemenete, csak a kimenetek működnek. Egyébként nagyon szeretem ezt az alaplapot, de így le fogom cserélni, és most nincs kedvem megint Epox-ot venni. Talán később. Ez lenne a történetem :)
[ kitaláltam, és attól kezdve van ]

#563 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 24. 09:03

Idézet: Phantom Lord - Dátum: 2004. jún. 24., csütörtök - 0:16

Vizen tul 100 dollár a J  :eek: , remélem itthon se lesz sokkal több

Az nem is rossz! A másik milyen árban van?
Semper Fi

#564 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 24. 12:42

Idézet: Levente - Dátum: 2004. jún. 24., csütörtök - 3:07

Nemsokára elhagyom az Epoxosok klubját, és bevallom nem sajnálom egyáltalán. Valószínűleg csak nincs szerencsém, de az első Epox 8RDA3+-omban egyszerűen nem ment a procim a névleges órajelen, fagyott. Miután kicserélték garanciában azóta ha a mobil rackben nincs vinyó, a gép nem indul el. Most elromlott a hangkártyája összes bemenete, csak a kimenetek működnek. Egyébként nagyon szeretem ezt az alaplapot, de így le fogom cserélni, és most nincs kedvem megint Epox-ot venni. Talán később. Ez lenne a történetem :)

:eek:

User-t cseréltél már? :D
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#565 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 24. 20:00

Idézet: Levente - Dátum: 2004. jún. 24., csütörtök - 3:07

:( Gariztatással nem próbálkoztál?
... a trip back in time is all I need ...

#566 Felhasználó inaktív   Lanchadan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 28. 08:57

Lenne egy kérdésem:
Van egy RDA3I-m (v3.1) és volt egy kis gondom a hanggal. Realtek AC97 v2.3 van integrálva béle. Néhány program telepítése után (vagy anélkül is?) Egy-két játéknál nem volt hang (NOLF2, LOTR-Ret.ot King). Pontosabban effektek vannak rendesen, de beszédhang, zene, bejátszások hangjai teljesen eltűntek :eek:
Újra raktam az XP-t, Nforce 4.2.4, meg ilyenek, ment is rendesen, de utána valamiért megint elment a hang. Ezután kimenet felismerés, és mikrofonnak ismerte fel a hangszórókat, de újraindítás után működött.
Ha van vagy volt valakinek hasonló tapasztalata, akkor kérem válaszoljon.
Köszi
AMD 2500@3200+, Abit NF7-S v2.0, Infineon 2*256MB/400MHz, Kingmax 512MB/400MHz, Dell 17", Gecube 9550 400/500

#567 Felhasználó inaktív   Surgeon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 06. 28. 16:43

Azoknak, akiket érdekel, a különbség a rev 2 és a rev 3-as 8RDA3+ között. Ma vittem vissza a döglött lapomat, és a srác a Hertában szó nélük kicserélte. Végre egy kis emberség valahol.  Ja, és valami különleges Power Pack kiszerelést vágott hozzám :)
Szóval a különbségek:
- SPDIF kimenetek a hátlapon
- A harmadik alaplapi venticsati alulról az elöre néző hosszú olodalra került. (nálam lmondjuk lényeges, most alig ér el a ház hátuljában levő venti zsinórja odáig)
- Halkabb NB hűtő :D
-A proci fölötti kondisor feletti részről lekerült egy csomó IC
-És még néhány jelentéktelen apróság.

A Power Pack tartalma pedig: (az egész, szép ezüstszínű tasakban)
-Valami tuningolóprogi Win alá
-Egy csavarhúzó 4 fejjel (szép zöld)
-8 kis hűtőborda a MOSFET-ekre (végre)
-EpoX martica  :cool:

Szóval ennyit tettek hozzá a rev3-ban. Nem nagy szám, de a kis bordák, az nagy ötlet.

#568 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 28. 17:01

Idézet: Surgeon - Dátum: 2004. jún. 28., hétfő - 17:43

-Egy csavarhúzó 4 fejjel (szép zöld)

Na ezt lopták ki munkatársaméból :(  :reklamacio:

#569 Felhasználó inaktív   *Mogyi* 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 06. 30. 02:40

Üdv!

Mennyiért lehet eladni reális áron egy tökéletes, rev. 2.1-es 8RDA3+ deszkát?
Mindene megvan, stabil, jól tuningolható benne a proci, nem produkál rejtélyes újraindulásokat, stb.
Tavaly év vége felé vettem, gari (kb. pár év még a boltnak hála :D ) van.
Nem feltétlen adom el, ha túl sokat bukok rajta, akkor nem.
Direkt nem a Bolhapiacba írtam, mert ott úgyis mindenki csak leveri az árakat nekem...
Gondolkozom én is a 64 bites cserén. :think:
ABIT KN9Ultra; 3200+; Leadtek 7900GS; KingMax DDR2-667; Seagate Barracuda & Samsung HDD; Pioneer DVD-RW; Toshiba DVD-ROM; iiyama 19" monitor; Chieftec Matrix ház; NorthQ 520W táp; stb. ...

#570 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 30. 11:00

Eddig mindennel elégedett voltam az Epox termékekkel, egészen tegnap délutánig. Megvettem SEXben 2db SATA vinyót (RAID0ba) és az üzembehelyezéshez szükség volt tápátalakítókhoz, mert a Q-tec tápon nincs SATA csatlakozó. Akkor jutott eszembe, hogy anno a KRAi-hoz adtak egy SATA adatkábelt és egy tápátalakítót. Cuccokat összerakom, bedugok passzentosan mindent. RAID bios csak az egyik vinyót látja. Na faxa mondom, jól kezdődik. Kb. 1 órás eszetlenkedés után jöttem rá, hogy az Epoxos tápátalakító egyik kábele dúrván ki van lazulva a helyéről. Kicserélve egy másikra megy minden OK-n. Konklúzió: mindig ellenőrizz mindent, mielőtt felhasználod! (Abba bele sem merek gondolni, mi lett volna a vinyóval, ha teljesen kihúzódik a kábel) Epox -1 pont  :(  :down:

Téma megosztása:

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.