HWSW Informatikai Kerekasztal: EPoX Fanok ide, avagy EPoX FAQ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

EPoX Fanok ide, avagy EPoX FAQ Értékeld a témát: -----

#561 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 23. 23:16

Idézet: joshua7 - Dátum: 2004. jún. 24., csütörtök - 0:00

Tudja vki, h a 8kda3+ és a 8kda3j (A64-hez) külfödön mennyiben van?
Az árból tudnék következtetni és el tudnám dönteni, várjak-e rájuk.

Vizen tul 100 dollár a J  :eek: , remélem itthon se lesz sokkal több

#562 Felhasználó inaktív   Levente 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 24. 02:07

Nemsokára elhagyom az Epoxosok klubját, és bevallom nem sajnálom egyáltalán. Valószínűleg csak nincs szerencsém, de az első Epox 8RDA3+-omban egyszerűen nem ment a procim a névleges órajelen, fagyott. Miután kicserélték garanciában azóta ha a mobil rackben nincs vinyó, a gép nem indul el. Most elromlott a hangkártyája összes bemenete, csak a kimenetek működnek. Egyébként nagyon szeretem ezt az alaplapot, de így le fogom cserélni, és most nincs kedvem megint Epox-ot venni. Talán később. Ez lenne a történetem :)
[ kitaláltam, és attól kezdve van ]

#563 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 24. 09:03

Idézet: Phantom Lord - Dátum: 2004. jún. 24., csütörtök - 0:16

Vizen tul 100 dollár a J  :eek: , remélem itthon se lesz sokkal több

Az nem is rossz! A másik milyen árban van?
Semper Fi

#564 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 24. 12:42

Idézet: Levente - Dátum: 2004. jún. 24., csütörtök - 3:07

Nemsokára elhagyom az Epoxosok klubját, és bevallom nem sajnálom egyáltalán. Valószínűleg csak nincs szerencsém, de az első Epox 8RDA3+-omban egyszerűen nem ment a procim a névleges órajelen, fagyott. Miután kicserélték garanciában azóta ha a mobil rackben nincs vinyó, a gép nem indul el. Most elromlott a hangkártyája összes bemenete, csak a kimenetek működnek. Egyébként nagyon szeretem ezt az alaplapot, de így le fogom cserélni, és most nincs kedvem megint Epox-ot venni. Talán később. Ez lenne a történetem :)

:eek:

User-t cseréltél már? :D
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#565 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 24. 20:00

Idézet: Levente - Dátum: 2004. jún. 24., csütörtök - 3:07

:( Gariztatással nem próbálkoztál?
... a trip back in time is all I need ...

#566 Felhasználó inaktív   Lanchadan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 28. 08:57

Lenne egy kérdésem:
Van egy RDA3I-m (v3.1) és volt egy kis gondom a hanggal. Realtek AC97 v2.3 van integrálva béle. Néhány program telepítése után (vagy anélkül is?) Egy-két játéknál nem volt hang (NOLF2, LOTR-Ret.ot King). Pontosabban effektek vannak rendesen, de beszédhang, zene, bejátszások hangjai teljesen eltűntek :eek:
Újra raktam az XP-t, Nforce 4.2.4, meg ilyenek, ment is rendesen, de utána valamiért megint elment a hang. Ezután kimenet felismerés, és mikrofonnak ismerte fel a hangszórókat, de újraindítás után működött.
Ha van vagy volt valakinek hasonló tapasztalata, akkor kérem válaszoljon.
Köszi
AMD 2500@3200+, Abit NF7-S v2.0, Infineon 2*256MB/400MHz, Kingmax 512MB/400MHz, Dell 17", Gecube 9550 400/500

#567 Felhasználó inaktív   Surgeon 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 28. 16:43

Azoknak, akiket érdekel, a különbség a rev 2 és a rev 3-as 8RDA3+ között. Ma vittem vissza a döglött lapomat, és a srác a Hertában szó nélük kicserélte. Végre egy kis emberség valahol.  Ja, és valami különleges Power Pack kiszerelést vágott hozzám :)
Szóval a különbségek:
- SPDIF kimenetek a hátlapon
- A harmadik alaplapi venticsati alulról az elöre néző hosszú olodalra került. (nálam lmondjuk lényeges, most alig ér el a ház hátuljában levő venti zsinórja odáig)
- Halkabb NB hűtő :D
-A proci fölötti kondisor feletti részről lekerült egy csomó IC
-És még néhány jelentéktelen apróság.

A Power Pack tartalma pedig: (az egész, szép ezüstszínű tasakban)
-Valami tuningolóprogi Win alá
-Egy csavarhúzó 4 fejjel (szép zöld)
-8 kis hűtőborda a MOSFET-ekre (végre)
-EpoX martica  :cool:

Szóval ennyit tettek hozzá a rev3-ban. Nem nagy szám, de a kis bordák, az nagy ötlet.

#568 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 28. 17:01

Idézet: Surgeon - Dátum: 2004. jún. 28., hétfő - 17:43

-Egy csavarhúzó 4 fejjel (szép zöld)

Na ezt lopták ki munkatársaméból :(  :reklamacio:

#569 Felhasználó inaktív   *Mogyi* 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 30. 02:40

Üdv!

Mennyiért lehet eladni reális áron egy tökéletes, rev. 2.1-es 8RDA3+ deszkát?
Mindene megvan, stabil, jól tuningolható benne a proci, nem produkál rejtélyes újraindulásokat, stb.
Tavaly év vége felé vettem, gari (kb. pár év még a boltnak hála :D ) van.
Nem feltétlen adom el, ha túl sokat bukok rajta, akkor nem.
Direkt nem a Bolhapiacba írtam, mert ott úgyis mindenki csak leveri az árakat nekem...
Gondolkozom én is a 64 bites cserén. :think:
ABIT KN9Ultra; 3200+; Leadtek 7900GS; KingMax DDR2-667; Seagate Barracuda & Samsung HDD; Pioneer DVD-RW; Toshiba DVD-ROM; iiyama 19" monitor; Chieftec Matrix ház; NorthQ 520W táp; stb. ...

#570 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 30. 11:00

Eddig mindennel elégedett voltam az Epox termékekkel, egészen tegnap délutánig. Megvettem SEXben 2db SATA vinyót (RAID0ba) és az üzembehelyezéshez szükség volt tápátalakítókhoz, mert a Q-tec tápon nincs SATA csatlakozó. Akkor jutott eszembe, hogy anno a KRAi-hoz adtak egy SATA adatkábelt és egy tápátalakítót. Cuccokat összerakom, bedugok passzentosan mindent. RAID bios csak az egyik vinyót látja. Na faxa mondom, jól kezdődik. Kb. 1 órás eszetlenkedés után jöttem rá, hogy az Epoxos tápátalakító egyik kábele dúrván ki van lazulva a helyéről. Kicserélve egy másikra megy minden OK-n. Konklúzió: mindig ellenőrizz mindent, mielőtt felhasználod! (Abba bele sem merek gondolni, mi lett volna a vinyóval, ha teljesen kihúzódik a kábel) Epox -1 pont  :(  :down:

#571 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 30. 12:02

Idézet: Eiki - Dátum: 2004. jún. 30., szerda - 12:00

Eddig mindennel elégedett voltam az Epox termékekkel, egészen tegnap délutánig. Megvettem SEXben 2db SATA vinyót (RAID0ba) és az üzembehelyezéshez szükség volt tápátalakítókhoz, mert a Q-tec tápon nincs SATA csatlakozó. Akkor jutott eszembe, hogy anno a KRAi-hoz adtak egy SATA adatkábelt és egy tápátalakítót. Cuccokat összerakom, bedugok passzentosan mindent. RAID bios csak az egyik vinyót látja. Na faxa mondom, jól kezdődik. Kb. 1 órás eszetlenkedés után jöttem rá, hogy az Epoxos tápátalakító egyik kábele dúrván ki van lazulva a helyéről. Kicserélve egy másikra megy minden OK-n. Konklúzió: mindig ellenőrizz mindent, mielőtt felhasználod! (Abba bele sem merek gondolni, mi lett volna a vinyóval, ha teljesen kihúzódik a kábel) Epox -1 pont  :(  :down:

Nem értem, hogy az miért az epox hibája ha egy kábel ki van csúszva a helyéről? :confused:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#572 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 30. 12:39

Azért, mert az Epox mellékelte a lapjához!

#573 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 30. 12:40

Idézet: Eiki - Dátum: 2004. jún. 30., szerda - 13:39

Azért, mert az Epox mellékelte a lapjához!

És ki dugta be? :confused:

#574 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 30. 12:44

ÁÁÁÁÁ

Az Epox HIBÁS terméket adott nekem, melyből akár a vinyó halála is lehetett volna! Ez teljesen független attól, hogy én nem ellenőríztem le, mielőtt összeraktam!  :reklamacio:

Szerkesztette: Eiki 2004. 06. 30. 12:44 -kor

#575 Felhasználó inaktív   pepepapa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 30. 13:52

Idézet: Eiki - Dátum: 2004. jún. 30., szerda - 12:44

ÁÁÁÁÁ

Az Epox HIBÁS terméket adott nekem, melyből akár a vinyó halála is lehetett volna! Ez teljesen független attól, hogy én nem ellenőríztem le, mielőtt összeraktam!  :reklamacio:

ÁÁÁÁÁÁÁ neked igazad van !! :D:D
nekem meg abban, hogy össze kéne ismerkedjél néhány abit deszkával  :D  :up:

#576 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 30. 15:38

Volt 3 Abit lapom és köszönöm, de elég volt belőlük :D Epox még mindig a legszimpatikusabb, a fenti esettel együtt.

#577 Felhasználó inaktív   pepepapa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 30. 17:51

Idézet: Eiki - Dátum: 2004. jún. 30., szerda - 15:38

Volt 3 Abit lapom és köszönöm, de elég volt belőlük :D Epox még mindig a legszimpatikusabb, a fenti esettel együtt.

Naugye !!
Nekem is van kettő abit, csak a harmadik Epox :D szal lehet vele élni..... csak minek... :D :up:

#578 Felhasználó inaktív   Meszo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 01. 12:55

Nah vettem egy 8DRA3I-t :) Tapasztalataim:

1. 2400+os Tbred 150-es FSB-vel alapfeszen nem akar berocceni (talan 1,725-on megy) pedig az előző lapomban (k7s5a) siman ment az xp boot kepernyojéig, ott aztan újraindult :D

2. az zavar a laginkább, hogy nem akkora feszültséget mutat a magic health mint amennyit beállítottam neki. pl: default  -> 1,61-et mutat
                                  1,65  -> 1,61
                                  1,7    -> 1,65
                                  1,725 -> 1,68

A gépben amúgy nincs semmi ami megfoghatná a tápot (FSP 300W): g2mx, cd iro.
Vélemény?

#579 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 01. 13:00

Attól, hogy kevés dolog van a tápon még küldhet ki rossz feszeket szerintem.

#580 Felhasználó inaktív   Meszo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 01. 13:04

Idézet: Eiki - Dátum: 2004. júl. 1., csütörtök - 12:00

Attól, hogy kevés dolog van a tápon még küldhet ki rossz feszeket szerintem.

Az alaplap vesz el annyit amennyi kell neki nem? Mi az hogy rossz feszt küld ki? :)
Nem látom okát, hogy a tápot hibáztassam, mert a feszültségértékeket stabilan tartja, nincs úgy leterhelve, hogy a procinak "ne jutna" belőle.

Szerkesztette: Meszo 2004. 07. 01. 13:16 -kor

Téma megosztása:

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.