HWSW Informatikai Kerekasztal: EPoX Fanok ide, avagy EPoX FAQ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

EPoX Fanok ide, avagy EPoX FAQ Értékeld a témát: -----

#881 Felhasználó inaktív   Surgeon 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 30. 20:52

Idézet: jaja - Dátum: 2004. szept. 27., hétfő - 9:34

Halli
Mitölehet ha Mp3 halgatok vagy játékokná akkor néha szagat a hang?
8RDA3+ alaplapi hangkari
A procit huzom

Nekem meg egyfolytában sípol a hang, nem tudok vele mit csinálni.  8RDA3+ rev 3.1
Van valakinek ötlete, vagy menjek az Nforce topicba ezzel?  :)

#882 Felhasználó inaktív   Lanchadan 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 01. 08:27

A gameport csatlakoztatás miég mindig érdekelne... :think:
AMD 2500@3200+, Abit NF7-S v2.0, Infineon 2*256MB/400MHz, Kingmax 512MB/400MHz, Dell 17", Gecube 9550 400/500

#883 Felhasználó inaktív   lowdarage 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 18:09

Sziasztok dEPOXOSok!

A döglött Epox 8rdaxx lapokra reagálnék, leírom az én esetemet. Mindezt eddig azért nem tettem, mert nem nagyon reklamált senki a fórumban elhalálozott Epoxok miatt, gondoltam csak én vagyok ilyen szerencsétlen. Most viszont többen is írtatok ilyen ügyben, így hosszú évek olvasgatása után írok is.

Szeretném nomatékosan hangsúlyozni, hogy mindez megtörtént velem, és nem reklámozás céljából írom le!

Tehát:

Történt egyszer hogy az egy éve tökéletesen működő, rev. 1.1 -es 8RDA+ lapomat cserére érettnek minősítettem, és úgy gondoltam váltok egy 2.0-ra. A lap forrasztott volt, vitte a 220-as FSB- stabilan, a 2100+-os TbredB-t meg 2420-on.
De olyan árat ajánlottak, hogy effektíve anyagilag is jobban jártam a cserével. Na jó, kíváncsi is voltam.... :D

Tehát 2004-ben ez volt az első epoxom. Bocs, Epoxom:)

Lapot eladtam, haver körbevigyorogta a fejét, úgy örült neki, én meg pénzzel a kezemben rohamra indultam az ezen a fórumon jól ismert boltba.
Lap le volt foglalva, megvettem. Hazamentem, használtam egy hétig és arra gondoltam, felteszem az Alcohol nevű progit, biztosan ismeritek. Install csíknak vége, megjelenik egy ablak, hogyaszondjahogy: új hardvert talált, neve Plug & Play BIOS extension, és akarom e újraindítani a gépet. Kicsit furcsállottam, de hát mondom előbb vagy utóbb meg kell tenni, hadd menjen most.
Ok gombra click,  restart, gép fütyül, sípol, szírénázik. Anyád.

Na ezek után próbáltam bármit, sehogyan sem indult el. Táp jó, 420 W-os LEvicom, soha nem volt vele gond, de másik táppal, memóval, procival vinyóval sem indult. FF v C1 a hibalistán, meg volt egy harmadik, arra nem emlékszem, csak hogy a gépkönyvben sem volt benne a jelentése, csak az hogy: reserved.

Fasza.

Ez volt a 2004/2.Epox

Lap becsomagol, visszavisz. Eladó csodálkozik, ezekkel gond nem szokott lenni, de sz ó nélkül kicserélte egy újra.

Ok, lap haza bekapcs. win install indul, mert persze széjjelk*rta a windowst is a lap.
Minden ok, mondom frissítsünk egy Biost, pont kijött egy újabb. Fél óra baszakodás után rájöttem, hogy döglött a floppy vezérlő, vagy a csatlakozó, de 3, egyébként más gépben működő floppy és kábel, és ezek végtelen számú kombinációja sem működött.
Harciidegességindikátor kúszik felfelé.
Lap becsomagol, visszavisz.

Ez volt a 2004/3. Epox.

Boltban gond bélkül kicserélték.
Hazaviszem, bekapcsolom, diag LED minden második pálcikája világít csak. Hogy simulna ki az EKG-d.....
Becsomagol visszavisz.

Ez volt a 2004/4. Epox

Boltba bemegyek, amikor meglát az eladó, összeomlik. Mondom ez van, szálltás közben nem sérülhetett, csere kellene. De mondom előtte szeretném látni működés közben is, ne szívjon egyikünk se.
Hátramegy, kutakodik, kiderült, csak 1.1-es cserelapot tud adni, amíg megjön a következő 2.0-ás szállítmány. Mindegy, jó lesz az, csak legyen valamin írni a szakdogát, legfeljebb addig nem tuningolok (cserelapot mégse forrasztunk...:))

Lapot megnéztem működés közben, ment faszán, ok minden.

Otthon rádugtam mindent, bekapcsolom, ventik felpörögnek, gép nem indul. Miután mindent végigzongoráztam, és csapágyasra nyomkodtam a bekapcs gombot, feladtam, és kivettem a lapot...megint. Annyit vettem észre, hogy a lap hátán, az USB portok mögött futó vezetékelés kicsit felpúposodott.
Mondom ilyen nincsen, ott ment, itthon nem, ezt már ugyan ki nem cserélik....de mivel már egész csapásom volt a bolthoz visszavittem, és....
....és de! Kicserélték! Megkaptam következő héten a zsír új, 2.1 v 2.2-es 8RDA+-t. (nem emlékszem pontosan, csavarhúzó+mini heatsinkek vannak hozzá).

Ez volt a 2004/5. Epox.

Innentől távirati stílusban: hazavisz a zsír új lap, betesz, bekapcs, nem megy, anyáz, sírva fakad. Az egész gépet betesz autóba, előtte hálózati feszt, terheletlenül és full terhelve ESTE kimér, de az oké.

Ez volt a 2004/6. Epox

Boltban a szervizes visszaadja az ipart, bios gyari hibát megállapít, lapot elöttem fel orat teszteli, minden ok, szetszerelés nélkul gepet hazavisz. Otthon, gepet bedug, tapot bekapcsol, majd a gépet is, minden fasza, megy. Windowsra alcohol feltesz, PnP BIOS extensiont talál, gép restartol, de nem megy tovább, lap mondja nyekk.
Rutinszerűen gép be a kocsiba, vissza Pestre.

Ez volt a 2004/7. Epox.

Szervízes régi ismerősként üdvözöl, szó nélkül cseréli a lapot, mindent letesztelünk, szerinte ez a világ legjobb tápja, nuku feszingadozás, minden fasza, windowsXP-ből meg újabb nincsen.
Hazavisz, bedug, bekapcs, amperszagot észlel, lapot baltával a házból kiszed, látja, hogy az egyik kondi lábainak forrasztása 30 mm-es sugárban szétfröccsent.
Fasza.
Vissza bolt.

Ez volt a 2004/8. Epox.

Szervízes meglát, befut a polcok közé, kollégát kizavar. Kolléga lapot kicserél. Lapot hazavisz, dobozon összeállít, egy hónapig így megy. Egy hónap után a teljesen kiherélt házat tusolóban lemos, higítóval áttöröl.
Remegő kézzel lapot bele.
Tápot bedug.
Tápot bekapcsol.
Minden rombolásra alkalmas tárgyat kézközelből eltávolít.
Gépet bekapcs.
Gép elindul.
Gép megy.
Gép megy. :rolleyes:
Gép megy. ;)
Gép megy. :D
Gép megy. :respect:

És azóta is hibátlanul, 220-as FSB-n használva. Ez a 2004/9. Epox.
Azóta az Alcoholhoz csak pohárban nyúlok.

Érdekesség, hogy a most nálam levő lapon, a táp MOSFETjei mellett Rubycon kondik vannak, a többi TEAPO. Az összes többi lapon csak és kizárólag TEAPO volt mindenhol. De ettől függetlenül egyik lapon sem volt kondipúposodás.

A dologhoz annyit, hogy minden egyes utazás 150 km volt oda-vissza, és közben a szakdogámat is meg kellet írnom.....

De egyúttal szeretném megköszönni a szervízes úriember végtelen türelmét!

Ezt javarészt tanulságnak írtam le, de egyúttal kérdeznék is:
- mi a rák az a PnP Bios Extension?
- miért kell ez egy szaros cd író proginak?
- miért döglik meg ettől egy lap?
- a tiszta és koszos-poros ház befolyásolhatta ezt az egész kálváriát?

#884 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 02. 01:38

Ez nem semmi.... :eek:

Én most ugy néz ki apoenre váltok meghatározatlan ideig  :rolleyes:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#885 Felhasználó inaktív   Dav 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 02. 10:37

Idézet: lowdarage - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 19:09

Sziasztok dEPOXOSok!

...

LOL.

A komplett gépet is vitted vissza, vagy csak a lapot?

Idézet

Azóta az Alcoholhoz csak pohárban nyúlok.

Ezt én is csak ajánlani tudom!!! :reszeg:

#886 Felhasználó inaktív   G@ben 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 02. 14:03

Megvettem a 8RDA+t és most ajándékba adtak hozzá csavarhúzót és 8 db mini heatsinket. Kérdésem, hogy szerintetek hova tegyem a bordákat? Van 6 db FET vagy mi, azokra pont jó a méret és állítólag azok is tudnak melegedni. VGA ramokra kicsi lenne, de a Ti4200-ast is tuningolnám. Azon van egy Zalman 80C, de a ramokra érdemes rakni bordát?
Másik, hogy hagyjam meg az eredeti NB bordát, ami most már nem az a szürke, hanem egy egész korrekt aranyszínű, vagy cserléjem le a meglévő Zalman 32J-re? 200-as fsb-vel járatnám a cuccot jó házhűtéssel.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

#887 Felhasználó inaktív   lowdarage 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 02. 23:22

Idézet: G@ben - Dátum: 2004. okt. 2., szombat - 15:03

Megvettem a 8RDA+t és most ajándékba adtak hozzá csavarhúzót és 8 db mini heatsinket. Kérdésem, hogy szerintetek hova tegyem a bordákat? Van 6 db FET vagy mi, azokra pont jó a méret és állítólag azok is tudnak melegedni. VGA ramokra kicsi lenne, de a Ti4200-ast is tuningolnám. Azon van egy Zalman 80C, de a ramokra érdemes rakni bordát?
Másik, hogy hagyjam meg az eredeti NB bordát, ami most már nem az a szürke, hanem egy egész korrekt aranyszínű, vagy cserléjem le a meglévő Zalman 32J-re? 200-as fsb-vel járatnám a cuccot jó házhűtéssel.

Elvileg adtak alaphoz egy aranyos kis műanyag tasakot. Abban voltak a cumók (csavhuz, heatsink, uers manual, stb.). Nnna, eben kellene lenni egy színes térképnek az alaplapról, amin be is van mutatava hová kell feltenni a mini heatsink-eket.
Igazság szerint, hogy mit ajánl ez a map nem emlékszem, de mindenesetre ahová a legjobban elkél az a tápfesz sziget MOSFET-jei.
Ezek ránézésre kb. 8x8-as (mm) fekete négyzetek. A processzorfoglalat és a párhuzamos port között találod őket, itt van a tápcsati is. Kondenzátorok és zöld kerámiabetétes tekercsek övezik. Összesen 6 db van belőlük, 2 sorban. A párhuzamos port felőli 3-as között van egy-egy kondi.

Így már biztosan megtalálod őket.

De még mindig maradt kettő. Egyszer láttam egy hőkamerás képet egy működő 8RDA+-ról. Azon látszott, hogy van még két chip, ami baromira melegszik.
Az egyik a procifoglalat mellett van közvetlenül, ez egy apró chip, erre nem valószínű, hogy tudsz tenni bordát a procihűtő miatt. A másik az AGP foglalat mögött van. Ott van több is, úgyhogy a legjobb, ha bekapcsolod a gépet, és kézrátétellel megállapítod melyik a legmelegebb, és ráteszel egyet arra.

#888 Felhasználó inaktív   lowdarage 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 02. 23:29

Idézet: G@ben - Dátum: 2004. okt. 2., szombat - 15:03

Ja, NB borda.
Igen, tényleg szép fényes. Oszt ennyi :D
A régi bordán legalább látszott, hogy tényleg alumíniumból van, viszonylag jó fajtából.
Ez az aranyszínű szutyok viszont egy kalap szar (szerintem).

Teljesen véletlenül kíváncsiságból letörtem az egyik lamellát ;) , hát mit mondjak, a fém az nem az igazi.

Cseréld le valami normális, csendes ventis aktív hűtésre. 200-as FSB-nél már elkél.

A vidkari memókra meg vegyél valami kitet, már 2-3000 nettóért kapsz olyat, amivel érdemes foglalkozni.

#889 Felhasználó inaktív   lowdarage 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 02. 23:32

Idézet: Dav - Dátum: 2004. okt. 2., szombat - 11:37

LOL.

A komplett gépet is vitted vissza, vagy csak a lapot?

Ezt én is csak ajánlani tudom!!! :reszeg:

Igen, volt "vigyük a komplett gépet" verzió is, asszem írtam is.
De nem ezen múlott sajna.

Amúgy semmi bajom az Epox-szal a mai napig. Csak rossz volt a csillagok állása, vagy mi.

#890 Felhasználó inaktív   Dav 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 03. 00:28

Idézet: lowdarage - Dátum: 2004. okt. 3., vasárnap - 0:32

Igen, volt "vigyük a komplett gépet" verzió is, asszem írtam is.
De nem ezen múlott sajna.

Amúgy semmi bajom az Epox-szal a mai napig. Csak rossz volt a csillagok állása, vagy mi.

Lehet. Nekem anno p1-gyel volt olyan szívásom hogy az alaplap-tartó lemez meghajlott, és hozzáért a mobo-hoz. Na, mondanom sem kell, míg rájöttem, mi a baj... Na, mindegy, lényeg az, hogy megoldódott a gondod. BTW dEpox rulez.

#891 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 03. 01:27

Ezek ám a kötél idegek!  :respect:
Én már darabokra téptem volna az alaplapot, vagy vettem volna más márkát, legrosszabb esetben beáltam volna az amish(?)-ok közé... :D
Jöttem, láttam, fagytam...
Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja , ezután lementem a Postára és feladtam a reményt...

#892 Felhasználó inaktív   G@ben 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 03. 12:26

Idézet: lowdarage - Dátum: 2004. okt. 2., szombat - 22:22

Elvileg adtak alaphoz egy aranyos kis műanyag tasakot. Abban voltak a cumók (csavhuz, heatsink, uers manual, stb.). Nnna, eben kellene lenni egy színes térképnek az alaplapról, amin be is van mutatava hová kell feltenni a mini heatsink-eket.
Igazság szerint, hogy mit ajánl ez a map nem emlékszem, de mindenesetre ahová a legjobban elkél az a tápfesz sziget MOSFET-jei.
Ezek ránézésre kb. 8x8-as (mm) fekete négyzetek. A processzorfoglalat és a párhuzamos port között találod őket, itt van a tápcsati is. Kondenzátorok és zöld kerámiabetétes tekercsek övezik. Összesen 6 db van belőlük, 2 sorban. A párhuzamos port felőli 3-as között van egy-egy kondi.

Így már biztosan megtalálod őket.

De még mindig maradt kettő. Egyszer láttam egy hőkamerás képet egy működő 8RDA+-ról. Azon látszott, hogy van még két chip, ami baromira melegszik.
Az egyik a procifoglalat mellett van közvetlenül, ez egy apró chip, erre nem valószínű, hogy tudsz tenni bordát a procihűtő miatt. A másik az AGP foglalat mögött van. Ott van több is, úgyhogy a legjobb, ha bekapcsolod a gépet, és kézrátétellel megállapítod melyik a legmelegebb, és ráteszel egyet arra.

Valóban adtak egy alaplaptérképet, de azon még a régi NB borda van és a FET-ek is másképp állnak. De asszem mind a 6-ra rakok bordát, a maradék kettőt meg majd kézrátétellel megállapítom, hogy hova kéne tenni. Majd megkeresem a chipeket, amiket mondasz. :)
Az NB hűtőt meg lecserélem a Zalmanra, és az számítható aktívnak, mert a VGA mellett két db 12-es venti fújja befelé a levegőt. Annyi csak elég neki. :)
VGA-ra most nem tudok kitet venni, mert örülök, ha be tudom fizetni az albit, de annak nem elég a Zalman 80C és a két 12-es venti oldalról? Vagy tuninghoz mindenképpen kell a borda a ramokra?

#893 Felhasználó inaktív   lowdarage 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 03. 18:26

Idézet: G@ben - Dátum: 2004. okt. 3., vasárnap - 13:26

Valóban adtak egy alaplaptérképet, de azon még a régi NB borda van és a FET-ek is másképp állnak. De asszem mind a 6-ra rakok bordát, a maradék kettőt meg majd kézrátétellel megállapítom, hogy hova kéne tenni. Majd megkeresem a chipeket, amiket mondasz. :)
Az NB hűtőt meg lecserélem a Zalmanra, és az számítható aktívnak, mert a VGA mellett két db 12-es venti fújja befelé a levegőt. Annyi csak elég neki. :)
VGA-ra most nem tudok kitet venni, mert örülök, ha be tudom fizetni az albit, de annak nem elég a Zalman 80C és a két 12-es venti oldalról? Vagy tuninghoz mindenképpen kell a borda a ramokra?

Ja, ez igaz, tényleg a régi laphoz van a térkép...sorry :(

Hát, lehet, hogy rosszul emlékszem, de a Zalman 80C mintha csak a GPU-t hűtené, nem? (mondom, nem vagyok teljesen biztos benne...)
Ha ez így van, akkor az túl sokat nem ér....ventivel sem, mert pont leárnyékolja a Zalman a memokat. Nyilván vmennyi meleg levegőt ki tud szedni onnan, de nem az igazi.

De ez csak akkor igaz, ha egyről beszélünk. ;)

Más nincs, húzd a memóriákat, és játék közben nézd, mikor kezd el szemetelni (természeteesen fix GPU órajel mellett). Amikor megjelennek a morszák, akkor vegyél vissza, keresd meg azt, ahol a legkeményebb játéknál sem szemetel.
Én még ebből is visszavennék egy kicsit (5-10Mhz-t) a biztonság kedvéért.
Én legalábbis így csinálnám :)

#894 Felhasználó inaktív   lowdarage 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 03. 18:27

Idézet: G@ben - Dátum: 2004. okt. 3., vasárnap - 13:26

morszák=morzsák  :D

#895 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 04. 00:19

Idézet: lowdarage - Dátum: 2004. okt. 3., vasárnap - 19:26

Ja, ez igaz, tényleg a régi laphoz van a térkép...sorry :(

Hát, lehet, hogy rosszul emlékszem, de a Zalman 80C mintha csak a GPU-t hűtené, nem? (mondom, nem vagyok teljesen biztos benne...)
Ha ez így van, akkor az túl sokat nem ér....ventivel sem, mert pont leárnyékolja a Zalman a memokat. Nyilván vmennyi meleg levegőt ki tud szedni onnan, de nem az igazi.

De ez csak akkor igaz, ha egyről beszélünk. ;)

A Zalman HP-80C tényleg elfogja a levegőt a memóriachipek elől, de! Ha használsz hozzá OP1-et is, akkor a venti direktbe löki rá a levegőt a memóriákra a heatsinkek és a kártya közötti réseken át. A Ti4200-est simán viszi így, épp csak langyi a borda.
... a trip back in time is all I need ...

#896 Felhasználó inaktív   G@ben 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 04. 11:26

A két 12-es venti pont a VGA mellett van és szépen átfúj rajta, szóval közvetlenül hűti a memókat és a Zalman nem fogja meg a levegőt előlük, csak azt nem tudtam, hogy borda nélkül elég-e neki az a levegő.
Másik kérdés: vannak ezek a mini heatsinkek, amiket ajándékba adtak a laphoz. Ha jól láttam, ragasztósak, de kérdés, hogy bízhatok-e abban a ragasztóban, azaz tuti rajtamarad a FET-eken? Nem szeretném, ha leesne akár egy is mondjuk a VGA-ra. A másik kérdés ezekkel kapcsolatban, hogy ha két kondi között van a FET és a borda éppenhogycsak elfér a kondik között, akkor okozhat-e valamilyen zavart, vagy nyugodtan feltehetem és semmi gond nem lesz? Bocs, de az ilyen elektronikához síkhülye vagyok.
Estefelé leszek újra és addig meg kéne tudnom ezeket, mert ma este összeraknám a gépet. Előre is köszi mindenkinek!

#897 Felhasználó inaktív   lowdarage 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 04. 19:05

Idézet: G@ben - Dátum: 2004. okt. 4., hétfő - 12:26

A két 12-es venti pont a VGA mellett van és szépen átfúj rajta, szóval közvetlenül hűti a memókat és a Zalman nem fogja meg a levegőt előlük, csak azt nem tudtam, hogy borda nélkül elég-e neki az a levegő.
Másik kérdés: vannak ezek a mini heatsinkek, amiket ajándékba adtak a laphoz. Ha jól láttam, ragasztósak, de kérdés, hogy bízhatok-e abban a ragasztóban, azaz tuti rajtamarad a FET-eken? Nem szeretném, ha leesne akár egy is mondjuk a VGA-ra. A másik kérdés ezekkel kapcsolatban, hogy ha két kondi között van a FET és a borda éppenhogycsak elfér a kondik között, akkor okozhat-e valamilyen zavart, vagy nyugodtan feltehetem és semmi gond nem lesz? Bocs, de az ilyen elektronikához síkhülye vagyok.
Estefelé leszek újra és addig meg kéne tudnom ezeket, mert ma este összeraknám a gépet. Előre is köszi mindenkinek!

Értem.
Így szerintem jó lesz a Zalman, ha meg mégis elkezd szemetelni, legfeljebb visszább veszed.

A borda alján levő ragasztó jó fajta anyag, de ha tutira mész, akkor  csak egyszer ragasztod.
Nekem kétszer lett mindegyik ragasztva, de március óts meg sem lazult egyik sem.

Hogy ne járj így mint én, ajánlom, hogy ne kézzel, hanem csipesszel próbáld feltenni őket, ha teheted az alaplap vízszintes (ergo kiszerelt) állapotában. A vízszintes nálam is megvolt, csak a csipesz hibádzott elsőre.

Véleményem szerint nem okozhat, mivel a FET műanyag tokozású. De ezt remélem valaki nálam okosabb is megerősíti ezt... :D

Mindenesetre valóban, bizonyos helyekre képtelenség érintkezés nélkül felrakni.
Ha félsz a problémától, vagy nem erősíti meg senki okosabb az általam fentebb írtakat, akkor tegyél valami vékony szigetelő lapot (pl. gumi) közéjük. Szerintem a cellux kevés. (Esetleg több rétegbe hajtva?)

Nekem tuti hozzáér valamelyik kondihoz, de ne ebből indulj ki. Főleg, hogy nálam abnormális, paranormális, galaxison túli és egyéb jelzővel illethető jelenségek szoktak előfordulni.. :D (lásd a kálváriámat leírva pár hozászólással feljebb).

Hajrá!!

#898 Felhasználó inaktív   lenbazso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 08:48

Idézet: Surgeon - Dátum: 2004. szept. 30., csütörtök - 19:48

Hi!

Attól függ mennyid van rá, illetve mire akarod használni-mennyi extra kell. Széles a skála.

epox párti vagyok, egy a lényeg, hogy ár/teljesítményben überelje az abit an7-est.

#899 Felhasználó inaktív   G@ben 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 09:30

Idézet: lowdarage - Dátum: 2004. okt. 4., hétfő - 18:05

Értem.
Így szerintem jó lesz a Zalman, ha meg mégis elkezd szemetelni, legfeljebb visszább veszed.

A borda alján levő ragasztó jó fajta anyag, de ha tutira mész, akkor  csak egyszer ragasztod.
Nekem kétszer lett mindegyik ragasztva, de március óts meg sem lazult egyik sem.

Hogy ne járj így mint én, ajánlom, hogy ne kézzel, hanem csipesszel próbáld feltenni őket, ha teheted az alaplap vízszintes (ergo kiszerelt) állapotában. A vízszintes nálam is megvolt, csak a csipesz hibádzott elsőre.

Véleményem szerint nem okozhat, mivel a FET műanyag tokozású. De ezt remélem valaki nálam okosabb is megerősíti ezt... :D

Mindenesetre valóban, bizonyos helyekre képtelenség érintkezés nélkül felrakni.
Ha félsz a problémától, vagy nem erősíti meg senki okosabb az általam fentebb írtakat, akkor tegyél valami vékony szigetelő lapot (pl. gumi) közéjük. Szerintem a cellux kevés. (Esetleg több rétegbe hajtva?)

Nekem tuti hozzáér valamelyik kondihoz, de ne ebből indulj ki. Főleg, hogy nálam abnormális, paranormális, galaxison túli és egyéb jelzővel illethető jelenségek szoktak előfordulni.. :D (lásd a kálváriámat leírva pár hozászólással feljebb).

Hajrá!!

Köszönöm a hozzászólást, a gépet tegnap összeraktam, csak a bordát még nem tettem fel. Esetleg valaki még megerősíthetné vagy cáfolhatná ezt a FET-kondi-borda dolgot.

#900 Felhasználó inaktív   lenbazso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 13:04

Tudna valaki egy jó típust ajánlani egy 2.5-es Bartonhoz, 1 GB DDR-hez? Lényeg, hogy ár/teljesítmény viszonlatban jobb legyen az abit AN7-esnél.

:rolleyes:

Téma megosztása:

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.