ezüst paszta vezeti az áramot?
Elküldve: 2003. 01. 01. 21:51
ha rossz helyre kerül akár alaplapon akár procinál az ezüstös paszta,akkor tehet kárt rövidrezárás miatt?
én mérget vennék rá hogy vezeti...
na de kíváncsi vaok a véleményekre
Gergo
Elküldve: 2003. 01. 01. 21:53

® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 01. 01. 22:41

--== Ments meg egy Életet!--==
Radio TDT 96kbps - DjG3R1 ->OFF!
Elküldve: 2003. 01. 01. 22:48
Elküldve: 2003. 01. 01. 23:01
idézet:
Ezt írta Mumia:
Hogy a témánál, maradjunk: Árthat a procinak, ha olyan a hővezető anyag, ami vezeti az áramot?[/quote]
![]()
Próbáld ki
[ 2003. január 01.: lameXpert szerkesztette a hozzászólást ]
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 01. 01. 23:02
idézet:
Ezt írta S.m.a.r.t.:
Tehát hogy félreérés ne essék: Nem vezeti![/quote]
Hogy a félreértés mégis essék: akkor minek is?
Elküldve: 2003. 01. 01. 23:08
idézet:
Ezt írta Mumia:
Kösz, de nem így gondoltamAkkor úgy teszem fel a kérdést, hogy ha szakszerűen használok olyan hővezetőt, ami mellesleg áramot is vezet
[/quote]
Általában az áramvezetés és a hővezetés együttjáró fogalmak. Tehát a jó áramvezető anyagok jó hővezetők is. (ugye a processzor magjának felülete és a hűtőborda között az ideális a tökéletes fémes kapcsolat lenne.)
Elküldve: 2003. 01. 01. 23:29
Az apró résekből nem tudtam kivakarni a cuccot, és eléggé paráztam, hogy a kártyám most szépen leköszön.
Visszadugtam, és felbőgettem a gépet.
A Kártya gond nélkül szaladt tovább

Tanúság?
Nem vezeti

Elküldve: 2003. 01. 01. 23:32
idézet:
Ezt írta Tsaba:
Nekem anno sikerült véletlenül csúnyán összekennem egy Gef2 GTS egyik memóriamoduljának lábait ezzel az ezüstös kulimásszal, miközben bordát próbáltam ráaplikálni.
Az apró résekből nem tudtam kivakarni a cuccot, és eléggé paráztam, hogy a kártyám most szépen leköszön.
Visszadugtam, és felbőgettem a gépet.
A Kártya gond nélkül szaladt tovább
Tanúság?
Nem vezeti[/quote]
Ebből csak az a tanulság, hogy mennyi szart megvesztekdupla áron.
Elküldve: 2003. 01. 02. 00:05
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Ebből csak az a tanulság, hogy mennyi szart megvesztekdupla áron.[/quote]
pontosan!!! egy normális paszta IGENIS vezeti az áramot!!! (amiben van ezüstadalék és nem szürke festék)
![]()
[Telefonom: 30/568-0668]
Elküldve: 2003. 01. 02. 00:13
idézet:
Ezt írta Norbik@:
amiben van ezüstadalék és nem szürke festék[/quote]
És ennek a 'normálisnak' van még valami ismertetőjele? Vagyis: Hogy kell kérni a boltban?
Uram bocsá' valami márkája is van? :confused: :o
Elküldve: 2003. 01. 02. 00:15

Mit vettél a boltba?
Ezüstpasztát.
Miért is ez a neve?
Mert VAN BENNE EZÜST.
Erre a kérdés: Vezeti e az ezüstpaszta az áramot

Van egy duuurva ötletem. Forrasztóónt csappentek a procimagra, majd rányomom a bordát. Túlélné? Nem viccelek

Elküldve: 2003. 01. 02. 00:23
Csak kérdés,hogy az ónon nem-e "fekszik" fel a hűtőborda!
[ 2003. január 02.: Yep szerkesztette a hozzászólást ]
[url="http://"http://www.obelion.hu"]Itt azt mondják...[/url]
[ 2003. január 02.: Yep szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 01. 02. 00:29
Az leendő áldozat egy Duron850 lenne. Kiváló darab, porszívóval

Elküldve: 2003. 01. 02. 10:09
Még annyit, ehhez a hővezető=elektromos vezető dologhoz, hogy akkor ennyi erővel a sima szilikonpaszta is vezeti az áramot, hiszen remek hővezető... vagy tévednék?

Én tapasztalatból mondom, hogy nem vezeti. Van valakinek konkrét tapasztalata az ellenkezőjére?
Elküldve: 2003. 01. 02. 10:11
Elküldve: 2003. 01. 02. 10:36
idézet:
Ezt írta Tsaba:
A paszta amivel elkövettem a bűnt Titan volt. Egy bordához adták.
Még annyit, ehhez a hővezető=elektromos vezető dologhoz, hogy akkor ennyi erővel a sima szilikonpaszta is vezeti az áramot, hiszen remek hővezető... vagy tévednék?
![]()
Én tapasztalatból mondom, hogy nem vezeti. Van valakinek konkrét tapasztalata az ellenkezőjére?[/quote]
1. Tudom, mind fizika, mind magyar nyelv órán éppen hiányoztál
idézet:
Általában az áramvezetés és a hővezetés együttjáró fogalmak. Tehát a jó áramvezető anyagok jó hővezetők is.[/quote]
2. Tapasztalatból mondom, megint bepaliztak.
[ 2003. január 02.: lameXpert szerkesztette a hozzászólást ]