idézet:
Ezt írta Yep:
Szerintem arra gondolt,hogy ha szilikonos lesz a láb akkor nincs kapcsolat mivel szilikonos,ami nem vezeti az áramot!
Szerintem![/quote]
hát azért ha a procifoglalatot bezárod a karral, akkor össze fog az érni, ilyentől nem kell félni.
ezüst paszta vezeti az áramot?
Elküldve: 2003. 01. 02. 13:16
Elküldve: 2003. 01. 02. 13:26
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Nem. Vezető nem lesz. Kivéve, ha összeérnek benne az "ezüstszemcsék" - ha vannak. Ha meg nem érnek össze, akkor - úgymond eredeti funkciójának - a hővezetés javításának sem felel meg >>>>> bepaliztak benneteket![/quote]
Elárulnád akkor mégis, h milyen típust érdemes venni? :o
Ha 'összeérő ezüstszemcséset'kérek boltban, attól még simán átejthetnek, mert én se ismerem ezeket a pasztákat, meg adott esetben ők se igazán.
[ 2003. január 02.: Moe szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 01. 02. 13:29
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Ezt viszont - minden tiszteletem ellenére - meg kell kérjem, kifejtenéd kicsit bővebben?![]()
![]()
[/quote]
A mágneses és a termikus vezetésre is létezik _működő_, egymással teljesen azonos elmélet. Tudod, mágneses vezetőképesség/ellenállás, ilyenek. Ha venném a fáradtságot, még elő is tudnám ásni a számodra. Nem veszem: úgyis olyan jól tudod használni a keresőket...
Ugyhogy: ebben a kontextusban _nem_ más a mágneses _vezetés_, illetve az elektromos és a termikus _vezetés_.
idézet:
(p.s: még ha nem érintkeznek a fémszemcsék egymással, attól még a bekent felületen levő két fémes résszel érintkezve vezetni fog. Vagy ezt tulajdonságát elveszíti?)[/quote]
Mit tippelsz, ezen pasztákban alkalmazott fémszemcsék nagysága hogyan aránylik az adott alkalmazási területen előforduló azon rések méretéhez, ahol számít a vezetés? Pl. a proci-hidak távolságához?
Elküldve: 2003. 01. 02. 13:38
idézet:
Ezt írta Rive:
Mit tippelsz, ezen pasztákban alkalmazott fémszemcsék nagysága hogyan aránylik az adott alkalmazási területen előforduló azon rések méretéhez, ahol számít a vezetés? Pl. a proci-hidak távolságáhozA mágneses és a termikus vezetésre is létezik _működő_, egymással teljesen azonos elmélet. Tudod, mágneses vezetőképesség/ellenállás, ilyenek. Ha venném a fáradtságot, még elő is tudnám ásni a számodra. Nem veszem: úgyis olyan jól tudod használni a keresőket...
Ugyhogy: ebben a kontextusban _nem_ más a mágneses _vezetés_, illetve az elektromos és a termikus _vezetés_. [/quote]
Érvelést kérek, nem piszkálódást.
Most bevágtad a konokot... és ez a gondolkodás rovására megy.
Ebben a kontextusban teljesen különbözik a mágneses és termikus "vezetés". "Mágneses vezetés" egyféle van, hő terjedése hányféle?
És ebben az esetben melyik játszik? (Ugye nem akarod ránkerőszakolni, hogy a hővezető paszták sugárzás útján dolgoznak?)
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 01. 02. 13:42
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Nem. Vezető nem lesz. Kivéve, ha összeérnek benne az "ezüstszemcsék" - ha vannak. Ha meg nem érnek össze, akkor - úgymond eredeti funkciójának - a hővezetés javításának sem felel meg >>>>> bepaliztak benneteket![/quote]
szerintem ezt írd meg a Titan-nak is![]()
Elküldve: 2003. 01. 02. 13:43
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Érvelést kérek, nem piszkálódást.
[/quote]
Én érveltem: az említett fizikai elmélet (leírás inkább) tökéletesen leírja mind a hő, mind az elektromos és a mágneses vezetést is. Persze, az egyes állandók, mennyiségek természetesen mások, az elmélet, és az összefüggések azonban _tökéletesen_ azonosak. Ráadásul működnek.
idézet:
Most bevágtad a konokot... és ez a gondolkodás rovására megy.[/quote]
Eddig azt hittem, hogy nekem a másik becenevem a bagoly...
idézet:
Ebben a kontextusban teljesen különbözik a mágneses és termikus "vezetés". "Mágneses vezetés" egyféle van, hő terjedése hányféle?
És ebben az esetben melyik játszik? (Ugye nem akarod ránkerőszakolni, hogy a hővezető paszták sugárzás útján dolgoznak?)[/quote]
Végig következetesen _vezetés_-t írtam.
Elküldve: 2003. 01. 02. 13:45
idézet:
Ezt írta pgyafi:
szerintem ezt írd meg a Titan-nak is[/quote]
Már megbocsáss, ki az istencsudája az a Titan? :confused: és miért érdekelne engem, hogy téged palira tudnak venni a szövegükkel?
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 01. 02. 13:46
idézet:
Ezt írta Rive:
Végig következetesen _vezetés_-t írtam.[/quote]
Definiáld a mágneses vezetést.
Elküldve: 2003. 01. 02. 13:52
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Definiáld a mágneses vezetést.[/quote]
tapadsz az útra..
bocsi![]()
Elküldve: 2003. 01. 02. 13:54
idézet:
Ezt írta FCs:
tapadsz az útra..
bocsi[/quote]
Nem, azt hiszem bekapcsolom a magasságit...... és csinálok egy leborítást.
![]()
Elküldve: 2003. 01. 02. 13:59
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Definiálja a Budó-féle fizikakönyv, keresd elő...
Elküldve: 2003. 01. 02. 14:04
idézet:
Ezt írta Rive:
Definiálja a Budó-féle fizikakönyv, keresd elő...[/quote]
Keress más alanyt.......
Elküldve: 2003. 01. 02. 14:07

Elküldve: 2003. 01. 02. 14:07
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Keress más alanyt.......[/quote]
Esetleg Te próbálkozz az adott témában több előtanulmánnyal...
Az előző kérdésed ugyanis nagyjából ugyanolyan szintű volt, mint egy másik topic általad szerencséltetett indítójáé (beep codes).
Elküldve: 2003. 01. 02. 14:09
idézet:
Ezt írta Rive:
Esetleg Te próbálkozz az adott témában több előtanulmánnyal...
Az előző kérdésed ugyanis nagyjából ugyanolyan szintű volt, mint egy másik topic általad szerencséltetett indítójáé (beep codes).[/quote]
Melyik "kérdésre" célzol?
Elküldve: 2003. 01. 02. 14:14
idézet:
Ezt írta Moe:
Na jó, feladom.![]()
Talán majd egy másik topicban megtudom, itt 'ádáz vita' dúl.
[/quote]
Vedd azt, amelyikben hiszel. Vagy Codegen és Chieftec. Ezek mostanában olyan "bejövős" kódszavak![]()
Elküldve: 2003. 01. 02. 14:15
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Melyik "kérdésre" célzol?[/quote]
Írhatok akár kérést is. Legalábbis, remélem, vehetem annak.
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Elküldve: 2003. 01. 02. 14:17
idézet:
Ezt írta Rive:
[QB][/QB][/quote]
Nézz bele magányodba.... mindkét értelemben.
Elküldve: 2003. 01. 02. 14:19

Lame te geek vagy?

[ 2003. január 02.: fotel szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 01. 02. 14:21
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Már megbocsáss, ki az istencsudája az a Titan? :confused: és miért érdekelne engem, hogy téged palira tudnak venni a szövegükkel?[/quote]
b*szki lamex, milyen hitbeli, végetnemérő agymenést csináltok egy tökegyszerű kérdésből.... :confused:
istenem, most nem tökmind1, hogyan árulja a titan a cooler-eit? az én palominom-on is ez a trutyi van, de hótra nem érdekel, hogy az IGAZI ezüstpasztával még 2 fokot esne a hő, a mostani 38 körüli idléről...
flashman belinkelte:
TTG-S104 Silver Grease:
Specification :
Color : Silver
Ingredients :
Silicone Compounds : 50 %
Carbon Compounds : 20 %
Metal Oxide Compounds : 20 %
Silver Oxide Compounds : 10 %
valszeg ha (a ti értelmezésetekben)IGAZI ezüstpaszta lenne, nem 4k hufba kerülne az egész cooler cakk pakk.
sokan nem a paszta miatt veszik a titan-t, hanem mert csendes, és (mihez képest) jól hűt
ködösítve vagdalkodsz(tok), ahelyett leírnád, SZERINTED miért NEM ezüstpaszta ez az ezüstpaszta.
kérdéseim:
- ha a titan a honlapra kiírja a 10% ezüst oxid tartalmat a trutyijához, akkor hazudik?
- mennyi lenne SZERINTED az ideális ezüsttartalom
- egyáltalában kérdőjelezed meg az ezüstpaszta létét (lévén parasztvakítás)
- SZERINTED máshogy kéne nevezni/árulni
- miért nem állja meg a helyét, az, hogy egy (hő,elektromos)vezetőanyaggal szennyezett, elektromos szigetelő(paszta), adott esetben jobb hatásfokkal adja át a hőt az egyik félről a másik félre
a paszta lényegét tekintve a rések kitöltéséért felel, ugyi. mégegy kérdés lamexhez:
- hogyan képzel el olyan FÉM, KENHETŐ anyagot, amely a legjobb lenne ilyen célra. Csak fémből készülhet! (tekintve, hogy fém-fémmel érintkezve a legjobb hővezető)
a topicindító kérdésére viszont részben találtunk választ:
- A Titan ezüstpasztája NEM vezeti az elektromos áramot.
[ 2003. január 02.: szabiii szerkesztette a hozzászólást ]
/, . . . . . . .; ~ ~ ~ ; '"##########.:
Í@@@@@@@@@@; . ~ ~ ~ , . . . . . .:
I@@@@@@@@@@@@. ~ ,@@@@@@@@@@@@@.
A kormány súlyosan károsítja az Ön és környezetében élők egészségét!