Köszi a gyors válaszokat!

Az elsőtől kicsit megnyugodtam, a másodiktól meg....
akaido, amúgy én is néztem a CPU supportot, de bíztam benne, hogy csak kicsit óvatosak azzal a listával. Na mind1, majd lesz valami. De, hogy válaszoljak cyberman30-nak is, az FSB alapon volt, meg minden egyéb is. Meg is frissítettem a biost, mert nem a legújabb volt rajta. Ettől annyi változott, hogy most már indul rendesen a vas, de a melegedés továbbra is fenn áll sajnos, pedig a nagy Prescottok-hoz gyárilag adott hűtő van rajta, tudjátok amelyikben az a bazi nagy réz henger van középen. Persze azért, hogy megint legyen min gondolkozni, a változatosság kedvéért a legujabb biosal nem lehet állítani a core feszültséget, legalább is a D 320-as procival.

A többivel továbbra is lehet. A nagy gondolkozás közben végül csak nem fértem a bőrömbe, megnéztem megy-e 800-as(QDP 200) FSB-vel, ment is 3.6 gigán.

Azután lefagyot pár perc múlva a memtest86 közben(nem is kisérleteztem tovább), szerintem ha tudnék egy kis feszültséget adni neki illetve tudnám rendesen hűteni menne stabilan. Azon is kicsit elgondolkoztam, hogy 3.6-on mennyire melegedne a mostani hűtővel(nem mertem megnézni a biosban

), alapon is gáz, ha nem piszkálom csak figyelem a biosban a hőmérsékleteket akkor 56-58 fokos, a 3 gigás Prescottal volt olyan 44-46. Na jó ez a "kis" tuning csak pillanatnyi elmezavar volt.

Nekem most alapon is jó lesz, csak menjen. Szerintem feltolom a Windows-t azután meglátom mi van. Ha cyberman30-nak ment a Celeron D 335-el akkor remélhetőleg nekem is menni fog a D 320-al.
Köszi mégegyszer a válaszokat

, ha fejlemény van majd írom.
Üdv