HWSW Informatikai Kerekasztal: MSI alaplapok találkahelye - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MSI alaplapok találkahelye Értékeld a témát: -----

#1321 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 01. 13:06

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2008. jan. 1., kedd - 12:14

Először és Boldog új évet mindenkinek,  ;)
Másodszeor pedig lenen 1 kérdésem :D
Msi lapoknál elő lehet valahogy varázsolni postnál a HDD boot menüt? :)
Mert anno az ASUS lapomnál volt iylen. (F8) és szükségem lenne rá. Nem akarok mindig a bisoba matatni  :)

B.u.é.k. neked is! :D F11 ;)

Szerkesztette: Csokis 2008. 01. 01. 13:06 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1322 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 01. 13:15

:up:  :respect:

#1323 Felhasználó inaktív   cyberman30 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 12:09

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2008. jan. 1., kedd - 12:14

Először és Boldog új évet mindenkinek,  ;)
Másodszeor pedig lenen 1 kérdésem :D
Msi lapoknál elő lehet valahogy varázsolni postnál a HDD boot menüt? :)
Mert anno az ASUS lapomnál volt iylen. (F8) és szükségem lenne rá. Nem akarok mindig a bisoba matatni  :)

Neked is BÚÉK!

Az én MSI lapomnál F11-re bejön...

Na egy cseppet elkéstem....

Szerkesztette: cyberman30 2008. 01. 03. 12:10 -kor

#1324 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 07. 00:54

Sziasztok, van egy MSI K8N Neo4 Fi- alaplapom, ebben volt eddig egy SB Audigy, most kikerült belőle, viszont az alaplapi hangkeltőt nem lehet életre kelteni, azt mutatja, hogy megy, mindenhol azt írja, hogy megfelelően müködik az eszköz, azonban az aljzatokból nem jön semmi hang ki. :)
Volt valakinek hasonló problémája, amúgy ezt a topicot még én én inditottam, büszke vagyok rá. :D
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#1325 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 07. 13:19

Van az alaplapon egy AUDIO tüskesor, az előlapi kivezetéshez, ha minden igaz. No', azon kell lennie 2db jumpernek, ha nincs kivezetve előre, különben meg sem mukkan.
További infókért ajánlom az alaplapi füzetkét. ;) (Ha már minden csődöt mond, nézzük meg a használati utasítást, hehe :D ) Ha így sem megy, akkor gyere vissza. ;)
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)

#1326 Felhasználó inaktív   CooK1 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 09. 08:04

Sziasztok!
Van egy MSI 865PE Neo2-LS alaplapom, eddig egy 2.8-as Northwood magos proci volt benne. Nem rég történt vele egy kissebb baleset, úgyhogy kellett kerítenem egy másik procit. Ez egy Celerod D 320-as(hirtelen csak ez volt), ez Prescott magos. A kérdésem ez lenne: létezik hogy ez a lap nem kezeli rendesen a fent leírt procit? A lapnak kéne mennie a Prescott magos procikkal, ezért nem igazán értem mi a baj. Azt csinálja, hogy mikor újraindítom(bios állítgatás után) akkor se kép se hang, de ha teljesen kikapcsolom akkor indul megint, be tudok lépni a biosba tudom állítani stb. Illetve mintha nagyon melegedne a proci. Próbáltam kölcsön procival, egy Celeron 2.4-el meg egy P4 3.0 ez a második Prescott, és mindkettővel jó volt, semmi melegedés, és rendesen indult. Egyenlőre nem is telepítettem redszert, mert nem akarom eröltetni a dolgot, nehogy valami baja legyen, 3-4x próbáltam azután félretettem a kérdést. Ja még annyi, hogy Celeron D-t teszteltem másik lapban, ott oké volt, illetve a régi proci nem ebben a lapban purcant ki, úgyhogy az sem lehet, hogy akkor történt volna valami a lappal.
A segítséget előre is köszönöm, CooK  :respect:

Szerkesztette: CooK1 2008. 01. 09. 08:07 -kor

#1327 Felhasználó inaktív   cyberman30 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 18:54

Idézet: CooK1 - Dátum: 2008. jan. 9., szerda - 8:04

Sziasztok!
Van egy MSI 865PE Neo2-LS alaplapom, eddig egy 2.8-as Northwood magos proci volt benne. Nem rég történt vele egy kissebb baleset, úgyhogy kellett kerítenem egy másik procit. Ez egy Celerod D 320-as(hirtelen csak ez volt), ez Prescott magos. A kérdésem ez lenne: létezik hogy ez a lap nem kezeli rendesen a fent leírt procit? A lapnak kéne mennie a Prescott magos procikkal, ezért nem igazán értem mi a baj. Azt csinálja, hogy mikor újraindítom(bios állítgatás után) akkor se kép se hang, de ha teljesen kikapcsolom akkor indul megint, be tudok lépni a biosba tudom állítani stb. Illetve mintha nagyon melegedne a proci. Próbáltam kölcsön procival, egy Celeron 2.4-el meg egy P4 3.0 ez a második Prescott, és mindkettővel jó volt, semmi melegedés, és rendesen indult. Egyenlőre nem is telepítettem redszert, mert nem akarom eröltetni a dolgot, nehogy valami baja legyen, 3-4x próbáltam azután félretettem a kérdést. Ja még annyi, hogy Celeron D-t teszteltem másik lapban, ott oké volt, illetve a régi proci nem ebben a lapban purcant ki, úgyhogy az sem lehet, hogy akkor történt volna valami a lappal.

Kezelni kell neki, semmi kétség.
Nekem hasonló tipus van, és én is vettem bele Celeron D335 procit...Azt észrevettem, hogy jobban melegszik, sőt akkoriban nagyon melegedett, aztán meg lecseréltem egy AC hűtőre, azóta stabil, de mondjuk nekem ilyeket nem csinált. Prescott meg eleve forró beállitottságú. A BIOS beállitásokon gondolkozok, de azt alapból be kell neki állitani, azzal gond nem kellene, hogy legyen. Az FSB-n nem volt állitva?

Szerkesztette: cyberman30 2008. 01. 09. 19:05 -kor

#1328 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 19:49

Idézet: CooK1 - Dátum: 2008. jan. 9., szerda - 8:04

Sziasztok!

Üdv!
Előljáróban annyit, hogy nekem évekig egy 865G lapom volt, és szintén 2.8 GHz-es P4-gyel csodás volt.
A Cerka D lehet azonban becsapós is egyes lapoknál: MSI 865PE NEO2 LS CPU Support ami szerint nem klappol valami, és pont a Cerka 320D-vel.

Szerkesztette: akaido 2008. 01. 09. 19:51 -kor

A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

#1329 Felhasználó inaktív   CooK1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 23:43

Köszi a gyors válaszokat!  :respect:  Az elsőtől kicsit megnyugodtam, a másodiktól meg.... :reklamacio:
akaido, amúgy én is néztem a CPU supportot, de bíztam benne, hogy csak kicsit óvatosak azzal a listával. Na mind1, majd lesz valami. De, hogy válaszoljak cyberman30-nak is, az FSB alapon volt, meg minden egyéb is. Meg is frissítettem a biost, mert nem a legújabb volt rajta. Ettől annyi változott, hogy most már indul rendesen a vas, de a melegedés továbbra is fenn áll sajnos, pedig a nagy Prescottok-hoz gyárilag adott hűtő van rajta, tudjátok amelyikben az a bazi nagy réz henger van középen. Persze azért, hogy megint legyen min gondolkozni, a változatosság kedvéért a legujabb biosal nem lehet állítani a core feszültséget, legalább is a D 320-as procival.  :think: A többivel továbbra is lehet. A nagy gondolkozás közben végül csak nem fértem a bőrömbe, megnéztem megy-e 800-as(QDP 200) FSB-vel, ment is 3.6 gigán. :eek:  Azután lefagyot pár perc múlva a memtest86 közben(nem is kisérleteztem tovább), szerintem ha tudnék egy kis feszültséget adni neki illetve tudnám rendesen hűteni menne stabilan. Azon is kicsit elgondolkoztam, hogy 3.6-on mennyire melegedne a mostani hűtővel(nem mertem megnézni a biosban :D ), alapon is gáz, ha nem piszkálom csak figyelem a biosban a hőmérsékleteket akkor 56-58 fokos, a 3 gigás Prescottal volt olyan 44-46. Na jó ez a "kis" tuning csak pillanatnyi elmezavar volt.  :D  Nekem most alapon is jó lesz, csak menjen. Szerintem feltolom a Windows-t azután meglátom mi van. Ha cyberman30-nak ment a Celeron D 335-el akkor remélhetőleg nekem is menni fog a  D 320-al.
Köszi mégegyszer a válaszokat  :respect: , ha fejlemény van majd írom.
Üdv

#1330 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 10:30

Idézet: CooK1 - Dátum: 2008. jan. 9., szerda - 23:43

Köszi a gyors válaszokat!  :respect:  Az elsőtől kicsit megnyugodtam, a másodiktól meg.... :reklamacio:
akaido, amúgy én is néztem a CPU supportot, de bíztam benne, hogy csak kicsit óvatosak azzal a listával. Na mind1, majd lesz valami. De, hogy válaszoljak cyberman30-nak is, az FSB alapon volt, meg minden egyéb is. Meg is frissítettem a biost, mert nem a legújabb volt rajta. Ettől annyi változott, hogy most már indul rendesen a vas, de a melegedés továbbra is fenn áll sajnos, pedig a nagy Prescottok-hoz gyárilag adott hűtő van rajta, tudjátok amelyikben az a bazi nagy réz henger van középen. Persze azért, hogy megint legyen min gondolkozni, a változatosság kedvéért a legujabb biosal nem lehet állítani a core feszültséget, legalább is a D 320-as procival.  :think: A többivel továbbra is lehet. A nagy gondolkozás közben végül csak nem fértem a bőrömbe, megnéztem megy-e 800-as(QDP 200) FSB-vel, ment is 3.6 gigán. :eek:  Azután lefagyot pár perc múlva a memtest86 közben(nem is kisérleteztem tovább), szerintem ha tudnék egy kis feszültséget adni neki illetve tudnám rendesen hűteni menne stabilan. Azon is kicsit elgondolkoztam, hogy 3.6-on mennyire melegedne a mostani hűtővel(nem mertem megnézni a biosban :D ), alapon is gáz, ha nem piszkálom csak figyelem a biosban a hőmérsékleteket akkor 56-58 fokos, a 3 gigás Prescottal volt olyan 44-46. Na jó ez a "kis" tuning csak pillanatnyi elmezavar volt.  :D  Nekem most alapon is jó lesz, csak menjen. Szerintem feltolom a Windows-t azután meglátom mi van. Ha cyberman30-nak ment a Celeron D 335-el akkor remélhetőleg nekem is menni fog a  D 320-al.
Köszi mégegyszer a válaszokat  :respect: , ha fejlemény van majd írom.
Üdv

Ha BIOS frissítés után is ez a helyzet az tényleg elgondolkodtató. :think: Másik lapban is ki kellene próbálnod, hogy ott mi a helyzet.

Szerkesztette: akaido 2008. 01. 10. 10:31 -kor

A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

#1331 Felhasználó inaktív   cyberman30 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 16:39

Nekem az Inteles gyári hűtővel a Celeron csak egeres ablak mozgatással felugrott 23 fokos szobában 50-53 fokra, meg a játékot nem is említem. Én azt azzal a hűtővel fel nem mertem volna húzni 3GHz fölé... Hűtőcsere után pedig már beállt arra a normál 43-45 fokra, ami azelőtt 48-50 fok volt.

#1332 Felhasználó inaktív   CooK1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 20:30

Idézet

Nekem az Inteles gyári hűtővel a Celeron csak egeres ablak mozgatással felugrott 23 fokos szobában 50-53 fokra, meg a játékot nem is említem. Én azt azzal a hűtővel fel nem mertem volna húzni 3GHz fölé... Hűtőcsere után pedig már beállt arra a normál 43-45 fokra, ami azelőtt 48-50 fok volt.

Várjál, ez nem a sima mezei inteles hűtő, hanem az a fél kilós ovális izé amiben nagy réz henger van középen, persze ettől még melegszik. Szerintem te hirtelen erre gondoltál, de nem ez az. Nekem valami ilyesmi van(valamivel nagyobb). A képen nem igazán látszk mekkora a réz magja, de jó nagy, és ha a 3 gigás prescotthoz jó akkor a D 320-hoz is jónak kéne lennie, de majd ha fent a lesz a win akkor többet tudok már.

Idézet

Ha BIOS frissítés után is ez a helyzet az tényleg elgondolkodtató. :think:  Másik lapban is ki kellene próbálnod, hogy ott mi a helyzet.

Már teszteltem a procit és hibátlan volt. Az a baj, hogy akkor még nem próbáltam az én lapomban, csak megnéztem jó-e mielött hazaviszem, nem is figyeltem mennyire melegszik, de majdnem biztos, hogy ránéztem hőmérsékletekre, de nem tünt fel semmi különös így nem is emlékszem mennyi volt, ha 50 vagy több akkor az tuti szemet szúrt volna.

#1333 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 11. 07:57

Idézet: CooK1 - Dátum: 2008. jan. 10., csütörtök - 20:30

Már teszteltem a procit és hibátlan volt. Az a baj, hogy akkor még nem próbáltam az én lapomban, csak megnéztem jó-e mielött hazaviszem, nem is figyeltem mennyire melegszik, de majdnem biztos, hogy ránéztem hőmérsékletekre, de nem tünt fel semmi különös így nem is emlékszem mennyi volt, ha 50 vagy több akkor az tuti szemet szúrt volna.

Prescott magosnál normálisnak számít az 50 fok környéke...persze ezt csak félve írom, pláne annak tudatában, hogy a rézmagos hűtőd van.

#1334 Felhasználó inaktív   CooK1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 11. 10:03

Idézet: akaido - Dátum: 2008. jan. 11., péntek - 7:57

Prescott magosnál normálisnak számít az 50 fok környéke...persze ezt csak félve írom, pláne annak tudatában, hogy a rézmagos hűtőd van.

Igen tudom. Jöttek is hamar az újab steppingesek(D0, E0, G1) amik valamivel kevésbé fűtöttek. Megnéztem az enyém milyen és azt kell mondjam az enyém a C0-ás(ez volt az első), ez pedig a melegedősebb fajta még. Szal lehet ez az egész csak pánikolás volt, meg mintha olvastam valami oldalon, hogy az MSI lapok kissé fölé mérik a hőmérsékletet, mondjuk a Northwood-al ez nem tünt fel. Bár tudtam, hogy kb. mire számítsak, de egy cerkától azért nem vártam ekkora melegedést. Na nem baj, majd a procin melegítem a vacsorát(is).  :D

Szerkesztette: CooK1 2008. 01. 11. 10:17 -kor

#1335 Felhasználó inaktív   cyberman30 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 11. 13:02

Idézet: CooK1 - Dátum: 2008. jan. 10., csütörtök - 20:30

Szerintem te hirtelen erre gondoltál, de nem ez az. Nekem valami ilyesmi van(valamivel nagyobb).

Nem, én a rézmagosra gondoltam és hát elég pocsék volt a hőelvezetése meg úgy eleve a hő-átadása. Hiába nézett ki hatékonynak, nem birta megfelelően hűteni a procit, ami egy párszor restartolt is a 65 fokos limit elérése miatt.

#1336 Felhasználó inaktív   CooK1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 11. 13:52

Idézet: cyberman30 - Dátum: 2008. jan. 11., péntek - 13:02

Nem, én a rézmagosra gondoltam és hát elég pocsék volt a hőelvezetése meg úgy eleve a hő-átadása. Hiába nézett ki hatékonynak, nem birta megfelelően hűteni a procit, ami egy párszor restartolt is a 65 fokos limit elérése miatt.

Könnyen meglehet, hogy igazad van. Amikor kipróbáltam a procit nem ez a hűtő volt rajta, és nem is melegedett. Akkor viszont lehet, hogy nem is az alaplappal van gáz hanem a hűtővel. Bár már a fene sem tudja mi van, ez sem biztos, az sem biztos, semmi sem biztos.  :D Mert ugye mondtam, hogy a 3 gigás Prescott-al meg nem melegedett, és pedig akkor már az én hűtőm volt rajta a próbálgatás alatt, viszont nem néztem milyen steppinges, lehet, hogy már az E0-ás volt. Az is lehet, hogy csak simán nem jól jelzi a lap a proci hőmérsékletét. Kézzel "mérve" olyan 40 fokos lehet a hűtő, igaz ha nem jól vezeti el a hőt akkor fogdoshatom akármeddig, semmit nem tudok megállapítani belőle. Valami biztos nem tettszik a lapnak ebben a prociban, hiszen a core feszt sem lehet állítan(csak ezzel nem lehet). Holnap lesz egy kis időm, úgyhogy mostmár tényleg telepítek egy rendszert.

#1337 Felhasználó inaktív   cyberman30 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 11. 14:25

Most lehet, hogy utólag majd megdorgálnak ezért, de én mikor megvettem a procit bele + gyári hűtő, ahogy azt a képen mutatva volt, a henger alján volt egy paszta-réteg, ami elvezeti a hőt a prociról. Namármost, én mikor észrevettem, hogy mennyin megy a CPU (50 fok), fogtam és leszedtem a hűtőt, aztán felraktam a másikat a régebbi Celeronomról (amit mutattál a képen is, az elsőn) és már valamivel jobbnak tűnt, de aztán azzal is felment majdnem 50 fokra. Ezután visszatettem az új hűtőt, de azt a réteget én fogtam és lekapartam róla, úgy ahogy van. Tudom, hogy ezt nem lett volna szabad, meg stb. , de aztán később kiderült, hogy jól tettem, mert ezek után hihetetlen vagy nem, de nem ment 47 fok fölé, persze a terhelt állapotokon kívül. De már akkor is valamivel jobb volt a helyzet és ment is szépen, mindaddig mig fel nem ment egyszer arra az ezelőtt emlitett 65 fokra, (talán volt az 67 is, bár mindegy) és akkor jött a kitűnő AC. Paszta rákenődött a procira, aztán nagy nehezen rá a borda, (mivel elég nagy az inteleshez képest, alig fért bele) hőmérséklet pedig kellemes 41-42, sőt zajban is alábbmaradt az addiginál.

Szerkesztette: cyberman30 2008. 01. 11. 14:27 -kor

#1338 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 11. 15:22

Idézet: cyberman30 - Dátum: 2008. jan. 11., péntek - 14:25

Most lehet, hogy utólag majd megdorgálnak ezért, de én mikor megvettem a procit bele + gyári hűtő, ahogy azt a képen mutatva volt, a henger alján volt egy paszta-réteg, ami elvezeti a hőt a prociról. Namármost, én mikor észrevettem, hogy mennyin megy a CPU (50 fok), fogtam és leszedtem a hűtőt, aztán felraktam a másikat a régebbi Celeronomról (amit mutattál a képen is, az elsőn) és már valamivel jobbnak tűnt, de aztán azzal is felment majdnem 50 fokra. Ezután visszatettem az új hűtőt, de azt a réteget én fogtam és lekapartam róla, úgy ahogy van. Tudom, hogy ezt nem lett volna szabad, meg stb. , de aztán később kiderült, hogy jól tettem, mert ezek után hihetetlen vagy nem, de nem ment 47 fok fölé, persze a terhelt állapotokon kívül. De már akkor is valamivel jobb volt a helyzet és ment is szépen, mindaddig mig fel nem ment egyszer arra az ezelőtt emlitett 65 fokra, (talán volt az 67 is, bár mindegy) és akkor jött a kitűnő AC. Paszta rákenődött a procira, aztán nagy nehezen rá a borda, (mivel elég nagy az inteleshez képest, alig fért bele) hőmérséklet pedig kellemes 41-42, sőt zajban is alábbmaradt az addiginál.

Ohne Dorgálás kérem, inkább "dicshimnusz"! :)
Nagyon jó az a sima fehér paszta(nem kell az ezüst se!) ha szépen egyenletesen fel tudjuk kenni!

#1339 Felhasználó inaktív   CooK1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 11. 17:37

Nekem sincs rajta az a gyári "paszta". Túlzás is pasztának nevezni, kemény mint a beton és nem túl jó hővezető. Jelenleg ezüst paszta van alatta, de elég régi, mármint régen vettem, már nem olyan lágy mint kéne, talán még ez is bekavarhat. De holnap veszek újat, de ha ettől sem lesz jobb, hát akkor így marad, és megy ameddig megy.

Szerkesztette: CooK1 2008. 01. 11. 17:38 -kor

#1340 Felhasználó inaktív   cs0nt1ka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 11. 22:22

A prescottoknál a terhelés alatti 65 fok az egyáltalán nem sok. Az én Prescott magos 478-as P4 3Ghz procim a gyári hűtővel terhelés alatt a 80 fokot is elérte.
| Pentium Dual Core e2140 @2800Mhz | Gigabyte P35 DS3 | 2*1Gb Kingmax Mars DDR2 1066 | Sapphire HD3850 256MB | FSP350-60GLC | WD Caviar SE16 500GB SATA | WD Caviar 120GB PATA | Pioneer DVR-212D | Genius keyboard | Logitech MX 518 mouse+Steelpad QCK | Sony SDM-S53 15"LCD | YESICO Gladiator PC case |

Téma megosztása:

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.