Idézet: Omega - Dátum: 2004. okt. 19., kedd - 18:20
És megint nem hallgatsz rám... nem hiszel nekem... nekem, akinek a Barton 2500+ procija 3200+ órajelen megy stabilan, 1.85V feszültséggel, 3 óra terhelés után 68°C-on nyáron... Spire Falconrock II-vel... és igen, sok olyan kellemes aprócska dolog van az Epox 8RDA3+ alaplapon, amit nem is említenek a
szakirodalmak. Például, megbízható hőmérő szenzort helyeztek el, ami a procifoglalaton belül van, s a proci
maghőmérsékletét méri.

Bocs, most nem értelek. Más topicban is szó volt róla, több néven vagy benn, vagy egyszerűen csak nagy a szád, mer Omega néven még nem szóltál a témához, akkor min vagy felháborodva? Amúgy ha Epoxod van, akkor miért beszélsz félre az AN7-es topicon?
AN7 szenzorai ennyit nem mérnek félre, ott hiba van. frissits biost (nálam c18-revc megy), meg EQ-t, aztán próbáld újra. A hűtőnek bőven elégnek, soknak kell lenni, tehát inkább a proc lesz a ludas, nem hiszem, hogy a lap, bár az is megeshet.
Hja! Meg próbáld levenni, visszatenni a hűtést, odafigyelve a jó érintkezésre, meg kell egy load bios default, bár az az új bioshoz így is úgy is kell!
Tudod Omega, ha valaki segítséget kér, nem leugatni kell, hanem megpróbálni segíteni.
Üdv!
Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!
-=
Oldalam=-
-=
Oblivion mod=-
ABIT AN9 Fatality 32x, AMD Athlon64 4000+ Dual Core, 2x1 GB Apacer DDR2 800MHz, Samsung 160 GB SATA2 8MB + Samsung 500 GB SATA2 16MGB, 2 x INNO3D geForce 7600GT 256MB SLI + VF900Cu, Ultra Power AT-T460AP 460W ATX, Genius SW Home Theater 5.1 Deluxe