Idézet: n.drews - Dátum: 2004. szept. 4., szombat - 15:18
Jóvanna, nem kell bekattanni. Csak arra próbáltam felhívni a figyelmed, hogy 1 rossz tapasztalat miatt nem kellene temetni. De lássuk
1, oké, lehet hogy a samsunggal gondja van, de egyébként is csak max azt hiszem 2db mehetne benne együtt. Sajna a samsung modulokkal nekem csak rossz tapasztalataim voltak, emléxem, anno az Abitomban 2 ugyanolyan samsung modul nem akart együtt menni, csak külön-külön (csipp ua)
2, Gef 4200 nem indul... próbáltál CMOS resetet? Az AGP hiba led nem ég? Milyen márkájú Gef4?
3, Ez a bios flash pedig talány... hogy micsoda? A flash progi el sem indul? Szűz oprsz esetén sem? És hogy hogy elszáll? Belépsz és kifagy? CMOS reset volt?
Nem lehet hogy valaki flashelte a lapot vmi ócska biosfile-al? Használtan vetted most, vagy egyszercsak nálad zakkant meg?
Szal nyugi, adj még infot, mert ezekből sok még nem derül ki..
szerk: jah.. most látom x-x-es. Na az tényleg gázos széria, anno Piftuka húdenagyon szidta, keress rá!!! Tényleg ezer gondja volt...részvétem

Koszonom az infot, es mar ki is kattantam. Utanajarok a forumba a hibanak, de kozben probalgattam mas rammal a lapot, valami nagyon el van kuffantva vele, mert egy deluxos kolleganal tokeletesen mukodo 2 db ramot hiaba pakolom be (kulon-kulon, egybe, ahogy akarom), sipol a 'nincs ram huje vagy error'.
Samsung ram: A kt-333-asom szereti, igaz, ez egy masik marka (nevet nem merem leirni, de e-vel kezdodik es 'pox 8k3a'-ra vegzodik

) vigan viszi a hatan.
Gef2: Inno 3d, 128 mega, vivo, majd ket eve huen szolgal, csak ellenben 4x-es. En meg kozben rajottem, lehet hogy ez a lap nem is tamogatja egyatalan a 4X AGP-t csak a nyolcszorosat... Persze ennek nem neztem utana, es szerintem hulyeseg de akkor nem fogok csodalkozni, ha nem fernek ossze... Ja, es led nem vilagit, de gondolom a nem fapados alaplapokon tud csak vilagitani, mert itt max a forrasztasi pontjait nezegethetem meredten

Ja, es CMOS reset volt, persze, probaltam en mar mindent...
Bios: Az EZ Flash (vagy mi, ami embed a bios-ba, alt+f2 ezen is, meg az epoxomon is) nem indul el valamiert, hiaba tenyerelek ra a billentyuzetre. A Biosban meg ha jol ertelmeztem szinten van mod ennek az elinditasara, de ezt meg nem tudtam meg, mert a bios kb 2-10 masodperces mukodes utan csontrafagy. A DOS-os egetoprogirol meg nem is almodok, az hianyozna, hogy fel uton hazavagja magat. Es igen, vadonat uj, most hoztam penteken a nagykerbol.
Konkluzio: Megnezem a hozzaszolasokat amiket ajanlottal, es legfeljebb valtok fapadosrol normalisra. Nem tudom miert, asszem szeretnek asus alaplapot. Asszem nem is volt, csak inteles idaig. Csak most ezt kisse utalom, az elmult husz evben kb 2x szivtam ekkorat PC-vel, szal nem vagyok en ehhez szokva (Az egyik, amikor a c=64-emnek letort a 2-es gombja, a masik meg az 5x86-osom hirtelen spontan elfustolese)
Ujra kossz az infot, remelem jobb hirekkel terek vissza!