Idézet: EV6 - Dátum: 2004. dec. 16., csütörtök - 13:49
Ja, azt nem mondtam, hogy másnap, mondván ha már nem tudom felhívni őket, megkérdezem személyesen, elbattyogtam a Visegrádi úti üzletbe, pont arra gondoltam én is, hogy ha nem működött a megrendelés, akkor megveszem úgy, mintha az utcáról estem volna be. Végigálltam a sort, elmondtam mi a helyzet, azt mondta, nincs DiMage Z2, azért nem hívtak eddig, de másnap érkezik és a kollégája mindenképp keresni fog. Na itt akadt el a dolog.
Jah, további fejlemények: nem lesz idén digitgépem. Tegnap elmentem a Duna Plazas Megapixelbe, merthogy ők is leárazták a Z2-t. Csak épp nincs nekik, állítólag a Minolta kavar valamit és nem szállít, talán hétfő-kedd környékén lesz, de nem sok az esély rá, akkor pedig idén már kizárt. Ezután ismét elmentem az Edigitalba, mondja azért nem hívtak, mert nincs gép és velük a Minolta kerek perec közölte, hogy idén már nem is lesz. Itt feladtam, valószínűleg fel lehetne hajtani valahonnan raktárból egy darabot, de annyira nem sürgős. Elhalasztottam januárra, akkor pedig egy Z3-at fogok venni, mert a képstabilizátor az jó dolog...
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222