Sajna nincs IR a gépemen,+kábelem sem.....
Segítesen már vki nekem ha tud...
Köszönöm !
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2003. 07. 10. 19:49
Elküldve: 2003. 07. 10. 19:51
Elküldve: 2003. 07. 10. 21:14
idézet:
Ezt írta ma-Zo:
Na kiprobáltam a 13-sec-es resetet!
Még utána is engedett képet kitörölni, benn hagytam a kicsiket meg néhány nagobbat,
maradt:
vodafone és a blue téma
Minigolf, Colourbug, Q*bert játék
3 csengőhang
Lehet, hogy ezeket is lehet törölni még nem probáltam
így 1775KB Szabad hely lett.[/quote]
Kerdes ezzel kapcsolatban: az elore beallitott adatkapcsolatok (westeles wap beallitasok), email beallitasok (postafiokok), SMS-ek, telefonkonyv, stb. letorlodnek egy ilyen felbeszakitott master reset utan??
Csengohangok, sms hangok, stb? Pontosan mik tunnek el?
Elküldve: 2003. 07. 10. 22:51
Elküldve: 2003. 07. 11. 06:36
Elküldve: 2003. 07. 11. 07:04
idézet:
Ezt írta ma-Zo:
A Telkönyv nem innen veszi a memót ugye?
Mert amikor kitöröltem akkor nekem is 1998KB volt a szabad [/quote]
Hivatalos teszt szerint minden, ami memóriát foglal az ugyanazt a 2MB-os területet használja... de akkor ezek szerint már a hivatalos tesztnek sem lehet hinni![]()
Elküldve: 2003. 07. 11. 07:11
idézet:
Ezt írta Vóbert:
Hivatalos teszt szerint minden, ami memóriát foglal az ugyanazt a 2MB-os területet használja...[/quote]
Tehát akkor a telefonkönyv is. vagy nem?Én má' nem tom.
Elküldve: 2003. 07. 11. 07:20
idézet:
Ezt írta ma-Zo:
Tehát akkor a telefonkönyv is. vagy nem?Én má' nem tom.[/quote]
Mondom hivatalosan ezt írta minden tesztelő, hogy a memória dinamikusan oszlik el a felhasználó részek között, ha minden igaz az SMS kivételével, mert azt mindenképp 100?-at tud tárolni...
Elküldve: 2003. 07. 11. 09:29
Elküldve: 2003. 07. 11. 09:40
idézet:
Ezt írta [HXT]Oliver:
Nem vagyok benne biztos de en ugy emlexem ,hogy hivatalosan az sms-eket meg a telefonykönyvet külön kezeli nem a 2mb memoriából! 510telokonyv bejegyzés meg 70-100sms...[/quote]
Lehet, de ez csak jót jelentene... Mert akkor legalább nem azt a kevés memóriát használja el![]()
Elküldve: 2003. 07. 11. 12:22
Elküldve: 2003. 07. 11. 13:00
idézet:
Ezt írta KillYou:
Megvettem végre én is(voda)
Most teli vagyok kérdéssel. Mért nem akar menni nekem a wap folyamatossan azt írja hogy nem jó a apn kiszolgáló.
Hogy tudok BT-n keresztül játékot venni rá?
Hogy tudom rólla lementeni a játékokat?
[/quote]
1, jatekokat lementeni minek rola? A rajta levo jatekokat ha letorlod es kesobb megis kellenek le tudod tolteni pl a Myt610.com-rol vagy akar az SE oldalarol is.
2, jatekokat meg egyebeket feltolteni BT-al vagy IR-el a sendfile nevu progival tudsz pl. Szinten leszedheto a myt610.com-rol.
3, A 12 masodperces "trukk":
- hatlap leszed
- akksit erosen tart
- telefont bekapcsol
- beallitasok / mindent nullaz / mindent vissza menupontra kattint
- telefonzar kodot beir (0000 alapesetben)
- szamol 12-13 masodpercig (sziv erosen dobog kozben)
- akksit elenged (a telo kikapcsol)
- var fel percet
- telo bekapcsol (ilyenkor kicsit szoszmotol, nem kell megijedni el fog indulni)
- orul a sok helynek
[ 2003. július 11.: zZsOlTi szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 07. 11. 13:21
Elküldve: 2003. 07. 11. 15:42
idézet:
Ezt írta zZsOlTi:
2, jatekokat meg egyebeket feltolteni BT-al vagy IR-el a sendfile nevu progival tudsz pl. Szinten leszedheto a myt610.com-rol.
[/quote]
hm, nekem a sendfile bluetoothon nem talalja meg a telefont, csak a kabelenotlet?
Elküldve: 2003. 07. 11. 16:05
idézet:
Ezt írta Whave:
hm, nekem a sendfile bluetoothon nem talalja meg a telefont, csak a kabelenotlet?[/quote]
Passzolok, nekem IR van, azzal minden frankon megy.
Elküldve: 2003. 07. 11. 22:20
idézet:
(kitölthető, de az e-mail küldés nem működik, mert a készülék nem támogatja a hitelesítést) [/quote]
Kérdés ha be állitok más smtp szervert akkor menni fog vagy letiltották az smtp kimenetet a hállóztról? Kiscsaj vállasza:idézet:
NEM FOG TUDNI e-mailt KÜLDENI MERT LE VAN TILTVA AZ SMTP [/quote]
Ti hogy álltok hozzá a kérdéshez? Délbe utazom és evvel akartam emailozni :confused:
Gyakorlatilag ez volt az egyik oka hogy vettem.
A legszebb hogy mejön az email azt mondom hogy a szöveget is szedje le és el akarom olvasni de nagyon belefagy ebbe a telcsi.
Ha rajta van a töltő akkr el is sötétedik teljesen ha nincs akkor szimplán kifagy hogy le kelljen venni róla az aksit.
Még van egy kérdésem azt halotam hogy van rajta icq. Telcsi azt irja hogy messenger "gondoltam ez is jó lesz" de az csak arra hivatkozik hogy [url="http://"http://live.vodafone.com/mim"]http://live.vodafone.com/mim[/url] ezt meg nem találja. Erre valami ötlet?
[ 2003. július 11.: KillYou szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 07. 12. 00:12
idézet:
Ezt írta KillYou:
Vodafon elküldött dokumentum részlet:
NEM FOG TUDNI e-mailt KÜLDENI MERT LE VAN TILTVA AZ SMTP
Ti hogy álltok hozzá a kérdéshez? Délbe utazom és evvel akartam emailozni :confused:
Gyakorlatilag ez volt az egyik oka hogy vettem.
[/quote]
Vodafonnak irjal egy szep emailt, hogy ugyanma' miert van letiltva az SMTP?! Vasarlasnal gondolom "elfelejtettek" kozolni veled, hogy a hipiszupi meregdraga telefon hipiszupi funkcioit nem fogod tudni hasznalni, mert nem engedik. Meg jo hogy a telefonalast engedik.
Masik dolog: baromi duhos vagyok - akarmelyik szolgaltatonal is - ezekre a szolgaltatofuggo letorolhetetlen hatterekre, screensaverekre, meg temakra, meg a gyarilag beallitott "minden gomb a 777 wap oldalra visz" (vagy voda live!-ra) cimu baromsagra, meg a lecserelt, elcseszett ikonokra. Ugyanis a kedves szolgaltatok sehol az eg vilagon nem tuntetik fel a telefon leirasanal, hogy bizony nem egeszen azt kapod amit a kepen latsz, meg amit a leirasban olvashatsz, mert a memoria felet lefoglaltuk, meg az UI-t atszabtuk egy kicsit - persze visszaallithatatlanul. Ezt miert nem kozlik elore mikor az ember megvesz egy ilyen telcsit?!
Masik ami zavar - es ez az SE sara-, hogy marha jol mutat a speckok kozott a 2MB memoria (a legtobb konkurens teloe jo ha fele ekkora), de nem emlitik sehol, hogy egy 10KB-os fenykep bizony 50K-t elfoglal. Nem ismerem a konkurens (pl nokia) telcsiket, de ha azok normalisan taroljak a kepeket (nincs ekkora helypazarlas), akkor akar feleekkora memoriaba is sokkal tobb kepet tudnak tarolni.
T610-en ha mondjuk van 1MB szabad helyed, akkor jo esetben 20db 10KB-os fenykepet tudsz eltarolni es a maradek 800KB elveszik. Igy tiszta vicc a 2MB. Mondjuk engem annyira nem zavar inkabb csak bosszanto, de van aki a nagynak tuno 2MB memo meg a fenykepezo paros miatt veszi meg pont ezt a telcsit, aztan jon a pofaraeses.
Elküldve: 2003. 07. 12. 10:00
Elküldve: 2003. 07. 12. 10:38