HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson T610 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson T610

#221 Felhasználó inaktív   Attila999 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 07. 10. 19:49

Nem tud vki olyan wap címet ahonnan a gyáriakon kívül lehet letölteni felhasználói témákat T610hez???????????
Sajna nincs IR a gépemen,+kábelem sem..... :(
Segítesen már vki nekem ha tud...
Köszönöm !

#222 Felhasználó inaktív   ma-Zo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 07. 10. 19:51

Na kiprobáltam a 13-sec-es resetet!
Még utána is engedett képet kitörölni, benn hagytam a kicsiket meg néhány nagobbat,
maradt:

vodafone és a blue téma
Minigolf, Colourbug, Q*bert játék
3 csengőhang

Lehet, hogy ezeket is lehet törölni még nem probáltam
így 1775KB Szabad hely lett.

#223 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 10. 21:14

idézet:
Ezt írta ma-Zo:
Na kiprobáltam a 13-sec-es resetet!
Még utána is engedett képet kitörölni, benn hagytam a kicsiket meg néhány nagobbat,
maradt:

vodafone és a blue téma
Minigolf, Colourbug, Q*bert játék
3 csengőhang

Lehet, hogy ezeket is lehet törölni még nem probáltam
így 1775KB Szabad hely lett.
[/quote]

Kerdes ezzel kapcsolatban: az elore beallitott adatkapcsolatok (westeles wap beallitasok), email beallitasok (postafiokok), SMS-ek, telefonkonyv, stb. letorlodnek egy ilyen felbeszakitott master reset utan??
Csengohangok, sms hangok, stb? Pontosan mik tunnek el?
-ZsOlTi-

#224 Felhasználó inaktív   Mrkopasz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 07. 10. 21:57

MoZso! Nekem már ele van...

#225 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 10. 22:51

Na kiprobaltam ezt a 13 sec-es master reset dolgot (nem birtam ki) :)

Az eredmeny:

Hatterek: Megmaradtak a 777-es hatterek es screensaverek(ezektol sosem szabadulok meg a fenebe). Viszont ezeken kivul 2 pici viragos kepet kiveve minden eltunt, illetve a tobbi torolheto (ez eddig is igy volt).

Hangok: maradt 6db csengohang viszont a memoriainfonal ezeket 0KB-nak irja. (erdekes :eek: )

Temak: 1db classic tema maradt

Jatekok: 3db maradt, minigolf, colorbug es qbert, utobbi 2 torolheto.

A lenyeg. A reset utan meg kitoroltem a felesleges(torolheto) hattereket es jatekokat, igy most a memoriainfo 2008 KB szabad helyet mutat :D
-ZsOlTi-

#226 Felhasználó inaktív   ma-Zo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 11. 06:36

A Telkönyv nem innen veszi a memót ugye?

Mert amikor kitöröltem akkor nekem is 1998KB volt a szabad aztán outlook-kal visszatöltöttem a majdnem 300 névjegykártyát aztán lecsökkent :(

De még így is sokkal jobb mint újkorában :D

Nekem csak 3 csengőhang maradt és nekem is 0 K-t ir a mem-infónál.

#227 Felhasználó inaktív   Vóbert 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 11. 07:04

idézet:
Ezt írta ma-Zo:
A Telkönyv nem innen veszi a memót ugye?

Mert amikor kitöröltem akkor nekem is 1998KB volt a szabad
[/quote]

Hivatalos teszt szerint minden, ami memóriát foglal az ugyanazt a 2MB-os területet használja... de akkor ezek szerint már a hivatalos tesztnek sem lehet hinni :p

#228 Felhasználó inaktív   ma-Zo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 11. 07:11

idézet:
Ezt írta Vóbert:

Hivatalos teszt szerint minden, ami memóriát foglal az ugyanazt a 2MB-os területet használja...
[/quote]

Tehát akkor a telefonkönyv is. vagy nem? ;) Én má' nem tom.

#229 Felhasználó inaktív   Vóbert 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 11. 07:20

idézet:
Ezt írta ma-Zo:

Tehát akkor a telefonkönyv is. vagy nem? ;) Én má' nem tom.
[/quote]

Mondom hivatalosan ezt írta minden tesztelő, hogy a memória dinamikusan oszlik el a felhasználó részek között, ha minden igaz az SMS kivételével, mert azt mindenképp 100?-at tud tárolni...

#230 Felhasználó inaktív   [HXT]Oliver 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 07. 11. 09:29

Nem vagyok benne biztos de en ugy emlexem ,hogy hivatalosan az sms-eket meg a telefonykönyvet külön kezeli nem a 2mb memoriából! 510telokonyv bejegyzés meg 70-100sms...
CODEGEN 9011Mini server haz :: CODEGEN 400W-os tap :: MSI KT4Ultra-SR lap :: AMD TB 1200-es proci :: 256DDR400Mhz :: Asus 8460 TI4600Ultra :: 2*REALTEK 100/10 halokartya ::Pioneer A105 DVD-R DVD-iras:4*2*8 CD-iras: 16*8*32:: Samsun DVD :: Quantum F.Ball 40GB 5400rpm:: 2*MAXTOR 120GB 5400:: Maxtor 60GB 7200rpm :: Genius NetScroll+ Eye MOUSE :: valami 19" CRT monitor
+ Van egy xbox-om :)
http://www.xbox365.hu

#231 Felhasználó inaktív   Vóbert 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 11. 09:40

idézet:
Ezt írta [HXT]Oliver:
Nem vagyok benne biztos de en ugy emlexem ,hogy hivatalosan az sms-eket meg a telefonykönyvet külön kezeli nem a 2mb memoriából! 510telokonyv bejegyzés meg 70-100sms...[/quote]

Lehet, de ez csak jót jelentene... Mert akkor legalább nem azt a kevés memóriát használja el :)

#232 Felhasználó inaktív   KillYou 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 11. 12:22

Megvettem végre én is :cool: (voda)
Most teli vagyok kérdéssel. Mért nem akar menni nekem a wap folyamatossan azt írja hogy nem jó a apn kiszolgáló.
Hogy tudok BT-n keresztül játékot venni rá?
Hogy tudom rólla lementeni a játékokat?
Milyen SMTP szervert álltisak be hogy elmenjenek a levelek? (vodás csaj azt mondta hogy az serverükön keresztül evvela készülékkel nem tudok küldeni mert nem is meri a küldésnél az autentikációt.)
Ja és hol találom a 12 másodperces leírását (már 600x megtaláltam de most nyomkodom a telcsit)

#233 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 11. 13:00

idézet:
Ezt írta KillYou:
Megvettem végre én is :cool: (voda)
Most teli vagyok kérdéssel. Mért nem akar menni nekem a wap folyamatossan azt írja hogy nem jó a apn kiszolgáló.
Hogy tudok BT-n keresztül játékot venni rá?
Hogy tudom rólla lementeni a játékokat?
[/quote]

1, jatekokat lementeni minek rola? A rajta levo jatekokat ha letorlod es kesobb megis kellenek le tudod tolteni pl a Myt610.com-rol vagy akar az SE oldalarol is.

2, jatekokat meg egyebeket feltolteni BT-al vagy IR-el a sendfile nevu progival tudsz pl. Szinten leszedheto a myt610.com-rol.

3, A 12 masodperces "trukk":
- hatlap leszed
- akksit erosen tart
- telefont bekapcsol
- beallitasok / mindent nullaz / mindent vissza menupontra kattint
- telefonzar kodot beir (0000 alapesetben)
- szamol 12-13 masodpercig (sziv erosen dobog kozben)
- akksit elenged (a telo kikapcsol)
- var fel percet
- telo bekapcsol (ilyenkor kicsit szoszmotol, nem kell megijedni el fog indulni)
- orul a sok helynek

[ 2003. július 11.: zZsOlTi szerkesztette a hozzászólást ]
-ZsOlTi-

#234 Felhasználó inaktív   ma-Zo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 11. 13:21

ja valahogy igy, de a terminal forumon is találsz róla anyagot, ott most mondtam el egy srácnak hogy kell, lényeg, hogy ott is vesézik a témát. Nézd meg, hátha van valami okosság.

Én a fileküldést windows commanderből intézem, Fájlra jobbgomb->küldés->közeli számítógép ennyi

A telcs a fájl kiterjesztéséből tudja, hogy mit kezdjen vele.
*.mid->saját hangok közé teszi,
*.jpg/*.gif(az amimált tök jó screensaver-nek)->saját képek,
*.jar->telepíti és megy ajátékok és szórakozás mappába.
Nem kell semmivel foglalkozni csak küggyed' ;)

#235 Felhasználó inaktív   Whave 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 11. 15:42

idézet:
Ezt írta zZsOlTi:

2, jatekokat meg egyebeket feltolteni BT-al vagy IR-el a sendfile nevu progival tudsz pl. Szinten leszedheto a myt610.com-rol.
[/quote]

hm, nekem a sendfile bluetoothon nem talalja meg a telefont, csak a kabelen :( otlet?

#236 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 11. 16:05

idézet:
Ezt írta Whave:

hm, nekem a sendfile bluetoothon nem talalja meg a telefont, csak a kabelen :( otlet?
[/quote]

Passzolok, nekem IR van, azzal minden frankon megy.
-ZsOlTi-

#237 Felhasználó inaktív   KillYou 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 11. 22:20

Vodafon elküldött dokumentum részlet:
idézet:
(kitölthető, de az e-mail küldés nem működik, mert a készülék nem támogatja a hitelesítést) [/quote]
Kérdés ha be állitok más smtp szervert akkor menni fog vagy letiltották az smtp kimenetet a hállóztról? Kiscsaj vállasza:
idézet:
NEM FOG TUDNI e-mailt KÜLDENI MERT LE VAN TILTVA AZ SMTP [/quote]
Ti hogy álltok hozzá a kérdéshez? Délbe utazom és evvel akartam emailozni :confused:
Gyakorlatilag ez volt az egyik oka hogy vettem.

A legszebb hogy mejön az email azt mondom hogy a szöveget is szedje le és el akarom olvasni de nagyon belefagy ebbe a telcsi.
Ha rajta van a töltő akkr el is sötétedik teljesen ha nincs akkor szimplán kifagy hogy le kelljen venni róla az aksit.
:mad:

Még van egy kérdésem azt halotam hogy van rajta icq. Telcsi azt irja hogy messenger "gondoltam ez is jó lesz" de az csak arra hivatkozik hogy [url="http://"http://live.vodafone.com/mim"]http://live.vodafone.com/mim[/url] ezt meg nem találja. Erre valami ötlet?

[ 2003. július 11.: KillYou szerkesztette a hozzászólást ]

#238 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 12. 00:12

idézet:
Ezt írta KillYou:
Vodafon elküldött dokumentum részlet:

NEM FOG TUDNI e-mailt KÜLDENI MERT LE VAN TILTVA AZ SMTP

Ti hogy álltok hozzá a kérdéshez? Délbe utazom és evvel akartam emailozni :confused:
Gyakorlatilag ez volt az egyik oka hogy vettem.
[/quote]

Vodafonnak irjal egy szep emailt, hogy ugyanma' miert van letiltva az SMTP?! Vasarlasnal gondolom "elfelejtettek" kozolni veled, hogy a hipiszupi meregdraga telefon hipiszupi funkcioit nem fogod tudni hasznalni, mert nem engedik. Meg jo hogy a telefonalast engedik.

Masik dolog: baromi duhos vagyok - akarmelyik szolgaltatonal is - ezekre a szolgaltatofuggo letorolhetetlen hatterekre, screensaverekre, meg temakra, meg a gyarilag beallitott "minden gomb a 777 wap oldalra visz" (vagy voda live!-ra) cimu baromsagra, meg a lecserelt, elcseszett ikonokra. Ugyanis a kedves szolgaltatok sehol az eg vilagon nem tuntetik fel a telefon leirasanal, hogy bizony nem egeszen azt kapod amit a kepen latsz, meg amit a leirasban olvashatsz, mert a memoria felet lefoglaltuk, meg az UI-t atszabtuk egy kicsit - persze visszaallithatatlanul. Ezt miert nem kozlik elore mikor az ember megvesz egy ilyen telcsit?!

Masik ami zavar - es ez az SE sara-, hogy marha jol mutat a speckok kozott a 2MB memoria (a legtobb konkurens teloe jo ha fele ekkora), de nem emlitik sehol, hogy egy 10KB-os fenykep bizony 50K-t elfoglal. Nem ismerem a konkurens (pl nokia) telcsiket, de ha azok normalisan taroljak a kepeket (nincs ekkora helypazarlas), akkor akar feleekkora memoriaba is sokkal tobb kepet tudnak tarolni.
T610-en ha mondjuk van 1MB szabad helyed, akkor jo esetben 20db 10KB-os fenykepet tudsz eltarolni es a maradek 800KB elveszik. Igy tiszta vicc a 2MB. Mondjuk engem annyira nem zavar inkabb csak bosszanto, de van aki a nagynak tuno 2MB memo meg a fenykepezo paros miatt veszi meg pont ezt a telcsit, aztan jon a pofaraeses.
-ZsOlTi-

#239 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 12. 10:00

Aki az utobbi napokban vett T610-et milyen verzioju szoftverrel kapta? Mert tobb forumon is olvastam, hogy van mar az R1A081-nal frissebb. Allitolag van mar R3A, meg valami R1L-est emlegetett valaki az esato-n.
-ZsOlTi-

#240 Felhasználó inaktív   Whave 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 12. 10:38

nekem mukodik az smtp. telefonrol is meg eudoraval is. csak kell talalni egy servert, ami mukodik is... en megoldottam ;)

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.