HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson T610 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson T610

#401 Felhasználó inaktív   batola 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 07. 28. 17:24

Néhány infó amit már amúgy is tudtok de azért megosztanám veletek.Most értem haza a Westel szervízből (Budafoki).Nem akartak tiszta softwaret felrakni.Pontossabban : finoman hímelve-hámolva előadták hogy benne van a softwareba és hogy ha nem lehet leszedni akkor nem lehet és ők sem tudják stb.A softver tipusa ami nekik van az megegyezik a telcsiben lévővel (R1A081).Szerinten csak magánba
lehet leszedni a fölös cuccokat.
:mad:

Üdv Batola!

#402 Felhasználó inaktív   KillYou 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 07. 28. 19:50

Na én kaptam egy eredeti R1L013 at ahogy szerettem volna de ha jól megnézitek a szoftver verzió kiírásánál ír olyat hogy Testreszabás MS és Testreszabás TAE ezek lehetnek a szolgáltató függő dolgok. Szoval a menüben az eredeti SE ikon van de felülre azt irlya ki hogy Vodafon Live! és oda is lép fel. T9 is van szép menü. Eddig tetszik

#403 Felhasználó inaktív   Fritzee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 29. 09:52

Sziasztok!

Konkrét kérdésem lenne azokhoz, akik a Vodánál vették a T610-et.

- Rá van festve a telefonra a vodafone logo? (Az ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy nem, de itt azt írta vki, hogy igen.)

- Vki itt azt írta, hogy az új vodás software-ben már nem a live-os ikonok vannak? Ez igaz?

- Vodás vagyok. Nem lenne jobb, ha a Westelnél venném a T610-et, s kifüggetlenítetném vkivel? A 777-es soft annyira nem zavarna, mint a live-os. Apámnak ilyen van.

Köszi
Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz! :)

#404 Felhasználó inaktív   KillYou 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 29. 11:04

> - Rá van festve a telefonra a vodafone logo? (Az ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy nem, de itt azt írta vki, hogy igen.)

Rá de le tudod kaparni

>- Vki itt azt írta, hogy az új vodás software-ben már nem a live-os ikonok vannak? Ez igaz?

Meg kell kérni az EVIC et hogy ne live os sw tegyenek fel

>- Vodás vagyok. Nem lenne jobb, ha a Westelnél venném a T610-et, s kifüggetlenítetném vkivel? A 777-es soft annyira nem zavarna, mint a live-os. Apámnak ilyen van.

Mért nem veszel fügetlent. Nézd meg az apronetet.

#405 Felhasználó inaktív   Icewind 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 07. 30. 04:34

Érdekes ez a szoftver kérdés. Én ottvoltam az SE szervízba, nagyonmegkértem, de westeles szoftot tettek rá. Mások az ellenkezőjét mondják.
Bevittem a Westelbe, fogalmuk se volt miről van szó.
Egyébként meg az igazán gáz dolognak azt tartom hogy lassan másfél hete írtam a Westel ügyfélszolgálatának 2 levelet is, de egyszerűen nem válaszoltak...
Lol... :(

#406 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 13:50

a 610-eseknek biztosan jól jön egy javás játékcsomag (mophun nincs közte, ezek elvileg legálisak)

szom ebbe a motorba, nem tetszik neki a link, hát akkor az url: "http://users.servicios.retecal.es/rodrigl//Pack de 130 Juegos SonyEricsson T610 (Junio 2003) by LotuX.rar"

[ 2003. július 30.: Degeczi szerkesztette a hozzászólást ]

#407 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 16:46

Azt az 5 játékot tartalmazó rar vagy bármilyen tömörítéssel el tudná valaki küldeni!?
mcviktor@freemail.hu

THX

A link már nemmegy egyik sem...
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#408 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 16:56

idézet:
Ezt írta Degeczi:
a 610-eseknek biztosan jól jön egy javás játékcsomag (mophun nincs közte, ezek elvileg legálisak)

szom ebbe a motorba, nem tetszik neki a link, hát akkor az url: "http://users.servicios.retecal.es/rodrigl//Pack de 130 Juegos SonyEricsson T610 (Junio 2003) by LotuX.rar"

[ 2003. július 30.: Degeczi szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Van benne pár mophun játék is...
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#409 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 17:31

idézet:
Ezt írta Icewind:
Érdekes ez a szoftver kérdés. Én ottvoltam az SE szervízba, nagyonmegkértem, de westeles szoftot tettek rá. Mások az ellenkezőjét mondják.
Bevittem a Westelbe, fogalmuk se volt miről van szó.
Egyébként meg az igazán gáz dolognak azt tartom hogy lassan másfél hete írtam a Westel ügyfélszolgálatának 2 levelet is, de egyszerűen nem válaszoltak...
Lol... :(
[/quote]

Pfff.. nekem egybol valaszoltak, hogy mit azt mar tobbszor is irtam.

Westel szervizbe probakeppen bementem en is, de mikor mondtam, hogy eredeti SE firmware kene, akkor csak lestek ram mintha minimum a marsrol jottem volna, de lehet meg messzebre tippeltek..
- Eredetiii? Miert, mar volt frissitve es most vissza akarja rakatni a regit??? (eredeti = regi :D )
Mondom nem, csak azt szeretnem amibe nincsenek benne a westeles 777-es modositasok, kepek, stb., nagynehezen megertettek (kb 3x mondtam el kulonfele keppen) esakkor:
- Ilyen nincs is, a 777 mindegyikbe benne van.
Mondom nincs, mert van ami vodafonos firmware, abban a vodafonos cuccok vannak, van a westeles, abban a westeles cucok vannak, meg van az _EREDETI_ sonyericsson, amibe nincs semmi, mert nincs egyik szolgaltatora se "kihegyezve".
- Ja hat ilyen itt akkor sincs.
Na errol lemondtam, de mondom ha mar itt vagyok rarakatom a westeles firmware-t, mert az enyem ilyen rossz elso szerias es feher benne a 777 ikon hattere. Ezt elmondtam nekik, de mondom nem tudom megmutatni, mert most eppen a temamban is feher a hatter (pont ezert). Na itt teljesen elvesztettek a fonalat, hogy en mikrol beszelek. Atlatszo ikonok, kepek, memoria, firmware.. kaosz. Ilyen ertetlen arcokat mar reg lattam (ketten is figyeltek, hogy mit "okoskodok"), komolyan mondom egy peksegben elobb megertettek volna mi bajom. :D (westel szerviz, Petofi Sandor utca)
-ZsOlTi-

#410 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 17:39

idézet:
Ezt írta Bilux:
Van benne pár mophun játék is...[/quote]

aha, tényleg
épp csak belekukkantottam, mert a javák sajnos nem érintenek a t310-en
de úgy nézem, ettől még legális, mert amit találtam benne, az szabadon letölthető mpn volt (pl ebben a Rally is csak demó)

#411 Felhasználó inaktív   Fritzee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 31. 09:29

Inkább átálltam Westelre. Úgyis elegem volt a Vodából. :)
Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz! :)

#412 Felhasználó inaktív   RiCS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 31. 11:17

idézet:
Ezt írta KillYou:
Ez a GDFS ditor ez milyen allat, mire jo?

Nem mondok semmit csak annyit hogy a GDFS fomátumban van a szoftver amit feltesznek a telefonra.
[/quote]

Majdnem. A GDFS a Sony Ericsson telefonokban levő, telefononként változó, egyedi tartalmú flash terület, ami a sim lock kódon kívül hordoz még pár fontos információt és egy ellenőrző összeg védi. Erősen nem ajánlott piszkálni, mert esetleges sérülése esetén ha nem megfelelő az ellenörző összeg, akkor kapsz egy ún "four lock closed" telefont, ami semmilyen simet nem fogad el.

Egy valamirevaló flasher set, amivel szoftvert lehet cserélni sonyericcson tellákban, 230-250 dollár, és köze nincsen a gyári SE flasher felszereléshez amit a szervizekben használnak (Egy-két ügyes telefonos egyén megoldotta a saját megoldását, amivel írható a telefon eepormja). Szóval a házi szoftver csere egyenlőre nem megoldott, vagy drága és rizikós.

#413 Felhasználó inaktív   KillYou 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 31. 23:42

Nem hiszem el hogy nincs egy olyan program amivel egyszerüen lementhető egy telefonkönyv és utána vissza is tőlthető. Most irjak rá egy prgramot saját magamnak ha ilyet akarok használni?

#414 Felhasználó inaktív   RiCS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 01. 05:28

[QUOTE]Ezt írta KillYou:
[QB]

Én nem tudok semmiről semmit! De ha utána olvasol kis hazánkban bármilyen! (megerősitem nem tudok semmiről semmit!) szet beszerezhető 15000 forintból.

Nos igen, T610 flashre alkalmas szet nem kapható magyarországon. Olyanról van szó ugye, ami nem szúrja el a gdfs területet... Szvsz a legolcsóbb erre alkalmas készlet annyi, amennyit fennt írtam.

#415 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 01. 09:55

idézet:
Ezt írta KillYou:
Nem hiszem el hogy nincs egy olyan program amivel egyszerüen lementhető egy telefonkönyv és utána vissza is tőlthető. Most irjak rá egy prgramot saját magamnak ha ilyet akarok használni?[/quote]

Nekem egy MobileAction MA620 usb infra portom van, ehhez van egy Handset Manager nevu kis progi. Nem egy nagy durranas, de a telefonkonyvet, sms-eket szepen lehet vele achivalni, szinkronizalni, szerkeszteni stb. A prgi le is toltheto a [url="http://"http://www.mobileaction.com"]www.mobileaction.com[/url] -rol, de asszem csak ezzel a sajat infrajaval muxik, ha csak meg nem lehet hekkelni valahogy.
-ZsOlTi-

#416 Felhasználó inaktív   KillYou 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 05. 20:40

idézet:
Ezt írta RiCS:
[Nos igen, T610 flashre alkalmas szet nem kapható magyarországon. Olyanról van szó ugye, ami nem szúrja el a gdfs területet... Szvsz a legolcsóbb erre alkalmas készlet annyi, amennyit fennt írtam.[/QB][/quote]

;) ezt ugye csak viccnek szántad hogy valamit nem lehett itthon kapni ;) nem akarlak elkeseriteni..... ja de ténylég nem tudok semmiről semmit.

#417 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 06. 19:56

Tudom, hogy nem ide tartozik, de van egy eladó [url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=19&t=014290"]Sapphire Radeon 9700Pro[/url]-m amit szívesen elcserélnék egy T610-re. Ha valakit esetleg érdekel akkor annak várom a jelentkezését.

Köszönettel, Grof ;)

[ 2003. augusztus 06.: Grof szerkesztette a hozzászólást ]
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
 tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."     Mahatma Gandhi

#418 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 07. 20:11

Na eladtam a kareszt, úgyhogy mostmár tudok venni egy T610-et. :D
Nagyon kilógok a sorból mert én Pannon-os vagyok. Tehát nekem független telcsit kell vennem. 85eFt 1év garanciával függetlenül normális gyári szoftverrel és vodafone logó nélkül. A vodafone logós mégolcsóbb. Holnap veszem meg a telcsit. Kíváncsi vagyok. :D
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

#419 Felhasználó inaktív   KillYou 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 10. 23:56

Hát hogy milyen csunya emberek vannak ;) [url="http://"http://mobilegames.uw.hu/index.html"]http://mobilegames.uw.hu/index.html[/url]
Hogy valami m...un játék és hogy telefonra. Miről is van szó

#420 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 11. 15:55

Nálatok is vibrál egy kicsit a képernyő?
Ez normális?
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21