lehet leszedni a fölös cuccokat.
Üdv Batola!
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2003. 07. 28. 17:24
Elküldve: 2003. 07. 28. 19:50
Elküldve: 2003. 07. 29. 09:52
Elküldve: 2003. 07. 29. 11:04
Elküldve: 2003. 07. 30. 04:34
Elküldve: 2003. 07. 30. 13:50
Elküldve: 2003. 07. 30. 16:46
Elküldve: 2003. 07. 30. 16:56
idézet:
Ezt írta Degeczi:
a 610-eseknek biztosan jól jön egy javás játékcsomag (mophun nincs közte, ezek elvileg legálisak)
szom ebbe a motorba, nem tetszik neki a link, hát akkor az url: "http://users.servicios.retecal.es/rodrigl//Pack de 130 Juegos SonyEricsson T610 (Junio 2003) by LotuX.rar"
[ 2003. július 30.: Degeczi szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Van benne pár mophun játék is...
Elküldve: 2003. 07. 30. 17:31
idézet:
Ezt írta Icewind:
Érdekes ez a szoftver kérdés. Én ottvoltam az SE szervízba, nagyonmegkértem, de westeles szoftot tettek rá. Mások az ellenkezőjét mondják.
Bevittem a Westelbe, fogalmuk se volt miről van szó.
Egyébként meg az igazán gáz dolognak azt tartom hogy lassan másfél hete írtam a Westel ügyfélszolgálatának 2 levelet is, de egyszerűen nem válaszoltak...
Lol...[/quote]
Pfff.. nekem egybol valaszoltak, hogy mit azt mar tobbszor is irtam.
Westel szervizbe probakeppen bementem en is, de mikor mondtam, hogy eredeti SE firmware kene, akkor csak lestek ram mintha minimum a marsrol jottem volna, de lehet meg messzebre tippeltek..
- Eredetiii? Miert, mar volt frissitve es most vissza akarja rakatni a regit??? (eredeti = regi)
Mondom nem, csak azt szeretnem amibe nincsenek benne a westeles 777-es modositasok, kepek, stb., nagynehezen megertettek (kb 3x mondtam el kulonfele keppen) esakkor:
- Ilyen nincs is, a 777 mindegyikbe benne van.
Mondom nincs, mert van ami vodafonos firmware, abban a vodafonos cuccok vannak, van a westeles, abban a westeles cucok vannak, meg van az _EREDETI_ sonyericsson, amibe nincs semmi, mert nincs egyik szolgaltatora se "kihegyezve".
- Ja hat ilyen itt akkor sincs.
Na errol lemondtam, de mondom ha mar itt vagyok rarakatom a westeles firmware-t, mert az enyem ilyen rossz elso szerias es feher benne a 777 ikon hattere. Ezt elmondtam nekik, de mondom nem tudom megmutatni, mert most eppen a temamban is feher a hatter (pont ezert). Na itt teljesen elvesztettek a fonalat, hogy en mikrol beszelek. Atlatszo ikonok, kepek, memoria, firmware.. kaosz. Ilyen ertetlen arcokat mar reg lattam (ketten is figyeltek, hogy mit "okoskodok"), komolyan mondom egy peksegben elobb megertettek volna mi bajom.(westel szerviz, Petofi Sandor utca)
Elküldve: 2003. 07. 30. 17:39
idézet:
Ezt írta Bilux:
Van benne pár mophun játék is...[/quote]
aha, tényleg
épp csak belekukkantottam, mert a javák sajnos nem érintenek a t310-en
de úgy nézem, ettől még legális, mert amit találtam benne, az szabadon letölthető mpn volt (pl ebben a Rally is csak demó)
Elküldve: 2003. 07. 31. 09:29
Elküldve: 2003. 07. 31. 11:17
idézet:
Ezt írta KillYou:
Ez a GDFS ditor ez milyen allat, mire jo?
Nem mondok semmit csak annyit hogy a GDFS fomátumban van a szoftver amit feltesznek a telefonra.[/quote]
Majdnem. A GDFS a Sony Ericsson telefonokban levő, telefononként változó, egyedi tartalmú flash terület, ami a sim lock kódon kívül hordoz még pár fontos információt és egy ellenőrző összeg védi. Erősen nem ajánlott piszkálni, mert esetleges sérülése esetén ha nem megfelelő az ellenörző összeg, akkor kapsz egy ún "four lock closed" telefont, ami semmilyen simet nem fogad el.
Egy valamirevaló flasher set, amivel szoftvert lehet cserélni sonyericcson tellákban, 230-250 dollár, és köze nincsen a gyári SE flasher felszereléshez amit a szervizekben használnak (Egy-két ügyes telefonos egyén megoldotta a saját megoldását, amivel írható a telefon eepormja). Szóval a házi szoftver csere egyenlőre nem megoldott, vagy drága és rizikós.
Elküldve: 2003. 07. 31. 23:42
Elküldve: 2003. 08. 01. 05:28
Elküldve: 2003. 08. 01. 09:55
idézet:
Ezt írta KillYou:
Nem hiszem el hogy nincs egy olyan program amivel egyszerüen lementhető egy telefonkönyv és utána vissza is tőlthető. Most irjak rá egy prgramot saját magamnak ha ilyet akarok használni?[/quote]
Nekem egy MobileAction MA620 usb infra portom van, ehhez van egy Handset Manager nevu kis progi. Nem egy nagy durranas, de a telefonkonyvet, sms-eket szepen lehet vele achivalni, szinkronizalni, szerkeszteni stb. A prgi le is toltheto a [url="http://"http://www.mobileaction.com"]www.mobileaction.com[/url] -rol, de asszem csak ezzel a sajat infrajaval muxik, ha csak meg nem lehet hekkelni valahogy.
Elküldve: 2003. 08. 05. 20:40
idézet:
Ezt írta RiCS:
[Nos igen, T610 flashre alkalmas szet nem kapható magyarországon. Olyanról van szó ugye, ami nem szúrja el a gdfs területet... Szvsz a legolcsóbb erre alkalmas készlet annyi, amennyit fennt írtam.[/QB][/quote]
ezt ugye csak viccnek szántad hogy valamit nem lehett itthon kapni
nem akarlak elkeseriteni..... ja de ténylég nem tudok semmiről semmit.
Elküldve: 2003. 08. 06. 19:56
Elküldve: 2003. 08. 07. 20:11
Elküldve: 2003. 08. 10. 23:56
Elküldve: 2003. 08. 11. 15:55