HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson T610 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson T610

#441 Felhasználó inaktív   Poni 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 09. 06. 12:18

Lehet a tellával használni a régi kamerákat, amik a t68-hoz voltak???

[ 2003. szeptember 06.: Poni szerkesztette a hozzászólást ]
nc4000; A64 X2;

#442 Felhasználó inaktív   Poni 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 06. 12:46

Nem hivatalos és meg nem erősített információink szerint a készülék szoftveresen van "lebutítva", egyébként képes lenne 640 x 480-as képek készítésére, sőt asztali kihangosításra is!

Nos errről ki mit tud??? Mert így azért kezd érdekessé vállni a dolog!!!
nc4000; A64 X2;

#443 Felhasználó inaktív   weihe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 07. 19:37

idézet:
Ezt írta Poni:
Nem hivatalos és meg nem erősített információink szerint a készülék szoftveresen van "lebutítva", egyébként képes lenne 640 x 480-as képek készítésére, sőt asztali kihangosításra is!

Nos errről ki mit tud??? Mert így azért kezd érdekessé vállni a dolog!!!
[/quote]

Marhaság.

Egy ismerős az SE-nél dolgozik Münchenben, ő mondta
Amíg Ön durmol, dolgozik a Darmol.
Reggelre kelve, gatyája telve.

Artin drazsé sose káros,
Ettől székes a főváros.

#444 Felhasználó inaktív   weihe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 07. 19:38

idézet:
Ezt írta Poni:
Lehet a tellával használni a régi kamerákat, amik a t68-hoz voltak???

[ 2003. szeptember 06.: Poni szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

nem, sajnos nem.
És úgy tudom, hogy a most kiadott új SE kamerát se lehet majd hozzá használni
Amíg Ön durmol, dolgozik a Darmol.
Reggelre kelve, gatyája telve.

Artin drazsé sose káros,
Ettől székes a főváros.

#445 Felhasználó inaktív   Whave 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 07. 22:00

DeF: ...

tobbiek: az uj SE kamera allitolag teljesen megegyezik az mca25-tel, csak lencsevedo is lesz rajta, es az ara is meg fog egyezni.

#446 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 08. 09:25

idézet:
Ezt írta DeF:
minden Sony Ericsson készülék törli az SMS-eket ha másik SIM kártyát tesznek bele. Ez a funkció nem kikapcsolaható[/quote]

így van, ez régóta meglévő, mellesleg teljesen logikus fícsör: normalerweise azért kerül bele másik kártya, mert más használja a telefont (a "váltogatom a kártyákat, mer úgy olcsóbb" máshol nem igazán jellemző) - az esetleg személyes SMS-eket pedig ne olvassa, ezért törlődnek

#447 Felhasználó inaktív   DeF 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 09. 09. 22:41

nem is a magyarországon elterjedt ócsópercdíj miatt váltogatnám a kártyákat, hanem, pl át akarnék menteni smseket a telóba. és mellesleg 1 hétbe telt mire aktiválták a sim-kártyámat, és mindig nézegettem, hogy megy e már. és ami smst kaptam a régi kártyás számomra, azok teljesen elvesztek, mert a telefonból kitörlődik, és ok h a kártyán ottmarad, csak nekem már nem kell a régi kártyám, így mehetek a halál nagylábujjára.

szeretném én eldönteni, hogy mi törlődjön és mi nem. hiába próbálják az SE szoftvermérnökei kitalálni, hogy mi lenne nekem a legjobb, ezzel csúnyán mellélőttek.

#448 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 13. 17:36

nem tudom, az SMS-eket el szoktam olvasni - aztán törölni
minek megtartani őket?

ha telszám van bennük, az úgyis átkerül a telkönyvbe, jegyzetelésre meg a "jegyzet" funkciót használom

másrészt meg könnyen lehet (sőt: valószínű, hiszen általában szokott lenni minden típushoz), h van olyan program ami nem csak szinkronizál, de backupot is készít

#449 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 14. 16:36

Két kérdésem lenne egy T610-el kapcsolatban!

1. Hogy lehet beállítani, hogy a számom elküldje? Mert így nem jelenik meg a hívott félnél.

2. Ahhoz hogy használni tudjam a Connection Suite-t, MIÉRT van szükség Outlookra???? :mad: :mad: :mad: Nekem nem megy tovább...

3. Gyorsbillentyűnek akarok beállítani egy számot, de nincs benne a listában! A telóban benne van, és be van állítva saját csöngés hozzá. Ezért külön kezeli vagy mi van?

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#450 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 14. 17:07

idézet:
Ezt írta Charles:
Két kérdésem lenne egy T610-el kapcsolatban!

1. Hogy lehet beállítani, hogy a számom elküldje? Mert így nem jelenik meg a hívott félnél.

2. Ahhoz hogy használni tudjam a Connection Suite-t, MIÉRT van szükség Outlookra???? :mad: :mad: :mad: Nekem nem megy tovább...

3. Gyorsbillentyűnek akarok beállítani egy számot, de nincs benne a listában! A telóban benne van, és be van állítva saját csöngés hozzá. Ezért külön kezeli vagy mi van?

Üdv!
[/quote]

Csak az 1.re tudok reagálni. Biztos westeles vagy, így vagy a domino központban (1777), vagy előfizu esetén üfsz-en kell megnézni, kérni, hogy kapcsolják be ezt a szolgáltatást állandóra az "alapértelmezett" helyett.
A (Sony) Ericssonokban nem lehet "globál" be, vagy ki kapcsolni ezt a funkciót (csak egyes hívás előtt)

(Minden egyéb esetben tévedtem).

#451 Felhasználó inaktív   batola 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 09. 14. 18:25

Hali mindenkinek!

Halottátok hogy hibássak a SE töltők és vissza kell őket vinni.
Pontossabban a BML 162 099/3 R1A típusjelzés, melytől nem messze a következő felirat olvasható rajtuk: ˝made in Thailand by Delta˝.
Más...
3 napja történt, hogy teljessen meghülyűlt és lefagyott a telcsim, annyira hogy ujraindítás és aksi kivétel után is csak bebootolt de a bilentyűzetre nem reagált.A csúcs az volt amikor bekapcsoláskor kiírta hogy "csak töltés" és közelben sem volt a töltő nem hogy rákapcsolva.Sajnos külföldön voltam és nem tudtam elvinni a szervízbe.Végső elkeseredésemben levettem az aksit 3 órára.
Majd bekapcs és megint valami furcsaságot művelt és kikapcsolt automatice.Mégegyszer bekapcs és azóta óké-s.
Na ez mi lehetett ?!?!?
Van valakinek hasonló gondja?
Holnap megyek a szervízbe ezt hogy hitessem el velük ?

Üdv Batola!

#452 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 14. 18:56

idézet:
Ezt írta Kory:

Csak az 1.re tudok reagálni. Biztos westeles vagy, így vagy a domino központban (1777), vagy előfizu esetén üfsz-en kell megnézni, kérni, hogy kapcsolják be ezt a szolgáltatást állandóra az "alapértelmezett" helyett.
A (Sony) Ericssonokban nem lehet "globál" be, vagy ki kapcsolni ezt a funkciót (csak egyes hívás előtt)

(Minden egyéb esetben tévedtem).
[/quote]

Hello!

Igen, Westeles. A saját szám küldése be van kapcsolva, mióta megvan az előfizetésem... Erre gondoltál? De hiába, nem használ... Azt láttam, hogy hívás előtt be lehet állítani, hogy elküldje. Ilyenkor a klasszikus *31# lesz a szám előtt. De úgy tudtam, hogy ez a trükk csak a régebbi Alcatelekhez kellett... Egy ilyen modern telefon NE tudja elküldni a saját számo??? :eek:

Az én töltőm BML 162 099/1 R1A. Ez ezek szerint régebb (3 helyett 1-es szám). Én csak 1x töltöttem még fel vele :D

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#453 Felhasználó inaktív   batola 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 09. 14. 19:40

idézet:
Ezt írta Charles:

Az én töltőm BML 162 099/1 R1A. Ez ezek szerint régebb (3 helyett 1-es szám). Én csak 1x töltöttem még fel vele :D

Üdv!
[/quote]

A cik a terminálon jelent meg.Nekem is 162 099/1 -es de azért holnap amiatt is benézek a szervízbe.

Üdv Batola!

#454 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 14. 19:41

idézet:
Ezt írta Charles:
Az én töltőm BML 162 099/1 R1A[/quote]

dettó uez járt a T310-hez is

#455 Felhasználó inaktív   Silver 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 14. 19:42

idézet:
Ezt írta Charles:

A saját szám küldése be van kapcsolva, mióta megvan az előfizetésem...
[/quote]

Ez biztos? Ugyanis állítólag nekem is be volt kapcsolva, de mint később kiderült, a számkijelzés-tiltás volt bekapcsolva.

idézet:

Azt láttam, hogy hívás előtt be lehet állítani, hogy elküldje. Ilyenkor a klasszikus *31# lesz a szám előtt. De úgy tudtam, hogy ez a trükk csak a régebbi Alcatelekhez kellett... Egy ilyen modern telefon NE tudja elküldni a saját számo???
[/quote]

Ez nem trükk, hanem szabványos vezérlőkód. Szerintem hívd fel az ügyfélszolgálatot, és erőteljesen kérdezz rá a hívószámkijelzésre.

#456 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 14. 23:05

Kösz a válaszokat, holnap benézek a Westelhez, és megkérdezem ezeket!

A Connection Sutite-ről továbbra sem tud senki semmit mondani? (Mármint az Install vs. Outlookról)

Üdv!

[ 2003. szeptember 15.: Charles szerkesztette a hozzászólást ]

#457 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 06:45

idézet:
Ezt írta Charles:

Egy ilyen modern telefon NE tudja elküldni a saját számo??? :eek:
Üdv!
[/quote]

Semmi köze a telefonhoz, anno R600-al szívtam, mivel előtte egy Nokia-ban volt a sim kártya, aztán átkerült az Ericssonba és ezután nem küldte el a számot, csak *31#-el, ha ekkor felhívtam az 1777-et akkor már azt mondta, hogy "nem küldi el a számot a készüléke".
Mint mondtam egy SE -ben nem lehet a számküldést globál állítani (nokiákkal ellentétben).

#458 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 21:22

Mea cupla. Tényleg ki volt kapcsolva, és úgy látszik, mindig csak a telefon miatt küldte el a Nokia.

Kérdéseim továbbra is:

1. Gyorsbillentyűk beállítása? Egy adott név nincs felsorolva a listán, pedig benne van a telefonban...

2. Outlook szoftver tényleg kell a C S-hez?

Üdv!

#459 Felhasználó inaktív   Dees 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 16. 07:53

Szasztok!

kedves T610 tulajok, jol latom, hogy az SE megint meglepte azt, hogy a telefon vagy REZEG, vagy "CSÖRÖG"? Ergo nincs olyan opcio, hogy mind a ket funkciot eljatsza EGYSZERRE, mint a Nokiak...??? :confused:
Most is Sony-m van, felreertes ne essek :cool: , viszont ez az egyik legbosszantobb dolog, millioszor fordult elo, hogy keson vettem eszre, hogy rezeg, es mire elohalasztam a zsebembol, mar az illeto letette ... :(

Udv....
"Windows mert megerdemlem"
Konfig: ASUS P4G8X Deluxe, P4 2.0Ghz@2.66Ghz | Cooler Master  IHC-L71 | 4x256Mb Twinmos PC3200 RAM | Sapphire ATI Radeon 9500@9700 |Sb Audigy |HITACHI 120GB HDS722512-VLSA80 7200rpm | SEAGATE 160GB 7200rpm ST3160023AS
| Plextor 116A | Pioneer 107D| Enermax EG365AX-VE

#460 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 16. 09:32

tényleg nem lehet?
a kisöcsi 310-esnél ezzel semmi gond: ha akarom csak rezeg, ha akarom csak csörög - vagy akár mindkettő egyszerre

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.