Sony Ericsson T610
Elküldve: 2003. 09. 27. 16:55
Elküldve: 2003. 09. 27. 18:34
- It's artificial?
- Of course it is.
- Must be expensive.
- Very.
Elküldve: 2003. 09. 27. 19:03
idézet:
Ezt írta uboat:
NA szal:Menü-Kapcsolódás-Adatkommunikáció-adatfiókok-Vodafone Live!(vagy amilyen fiok van definiálva)-Szerkesztés-pref. szolgáltatás:és ott automatikusra kell állitani igy tudsz malyd hivást fogad!Ime!bye[/quote]
virtuális KCS
Elküldve: 2003. 09. 27. 22:50
idézet:
Ezt írta Hetya.:
virtuális KCS[/quote]
thx!Csak asz a poén hogy irtam ez üggyel kapcsolatban a vodanak mailt és ök nem tudtak erre a prolémára megoldást adni!Ennyit erröl!Hiába az ember leleményes!![]()
Elküldve: 2003. 09. 27. 23:48
idézet:
Ezt írta RiCS:
Ennek létezik nem live-os szoftvere. Függetleníteni is lehet valamiképp, de egyiket sem tudod otthon, egyszerűen elvégezni, ez nem az a telefon.[/quote]
Ezt azért nem mondanám ilyen egyértelműen..
Az EVIC-ben tesznek fel nem live-os szoftot is, csak sajnos nagyon esetleges. Sokmindent hallani az [url="http://"http://forum.terminal.hu/messages.php?lang=hu&session_id=&group_id=9&threadselect=20010718230662&first=0&sb=4&ow=2"]lx T610-fórumán[/url], volt akinek pl. azt mondták, hogy ha visz írásos engedélyt a Vodától, akkor ráteszik a másik szoftot :confused:
Reggelre kelve, gatyája telve.
Artin drazsé sose káros,
Ettől székes a főváros.
Elküldve: 2003. 09. 28. 09:34
Elküldve: 2003. 09. 28. 10:22
idézet:
Ezt írta RiCS:
hmm, végülis csak azt mondtam, hogy létezik nem live-os szoftvere is, és ezzel nem állítottam valótlant.[/quote]
Jé, tényleg! Bocs, nagyion félreolvastam/félreértettem valamit..
Reggelre kelve, gatyája telve.
Artin drazsé sose káros,
Ettől székes a főváros.
Elküldve: 2003. 09. 28. 11:12
[Telefonom: 30/568-0668]
Elküldve: 2003. 09. 28. 18:38
idézet:
Ezt írta Norbik@:
Nem tudom megnézni, hogy mikor volt nem fogadott hívásom, ha ismeretlen számon hívtak!! Ez nálatok is így van v. csak én vagyok láma??![/quote]
Igazad van (kicsit pontosítok: ha hívószámkijelzés nélkül hívnak), valóban nem írja ki.
De számomra nem is fontosak az ilyen hívások: ha valaki akar valamit, ne rejtse el előlem a számát.
Pont a héten esett meg: ismerős vadul keresett, természetesen sem a számát nem jeleztette ki, sem hangüzenetet nem hagyott. Amikor leszúrt, hogy nem tudott elérni, olyan kapott tőlem, hogy zengett a szoba.
Elküldve: 2003. 09. 28. 20:51
idézet:
Ezt írta Silver:
Igazad van (kicsit pontosítok: ha hívószámkijelzés nélkül hívnak), valóban nem írja ki.
[/quote]
Hm...sok csilli-villi lehetőség ez meg nincs bennt? Azért ez lehet hogy fontos, végülis ez egy telefon!
Nekem anno az Ericsson A1018-am nem írta ki az ismeretlen hívás idejét, azóta 1 ilyen telefonnal nem találkoztam. (Beleértve a jelenlegi T300-amat.) Sőt az A1018 a nem aznapi hívásokhoz az óra/percet is eltárolta, a T300 csak az aznapi óra/perc-et tárolja ha korábbi csak a dátumot. Ez a T610-ben hogy van?
Elküldve: 2003. 09. 29. 08:09
Pénteken megvettem a telefont! Eddig nagyon tessik.
Sikerult is nagy nehézségek árán rávenni, hogy MMS-t
is elküldje. DE! Az e-mail beállítás már kifogott
rajtam.
1 freemail-es postafiókot akarok olvasgatni, meg
szeretnék írogatni is.
Mit kell a Westel-nél elindíttatnom, hogy működjön?
Illetve mit állítsak be?
Kösz a válaszokat, előre is!
SpeRo
.
Acer Aspire 5920G - Nem piti noti.
/C2D T7700, 2G Ram, nVida 8600M-GT 512M dedikált.../
A változtatás jogát fenttartom!
Elküldve: 2003. 09. 29. 09:11
idézet:
Ezt írta probalaci:
lehet, hogy már kérdezték korábban, de mennyire hangos a telefon csörgése??? :confused:[/quote]
??? :confused:
- It's artificial?
- Of course it is.
- Must be expensive.
- Very.
Elküldve: 2003. 09. 29. 11:04
Bluetooth-os emberek, vki tapasztalt mar olyat, hogy ez a szemetlada bluetooth kezelo soft (Billionton) nem ismeri fel restart utan a bluetooth device-t, csak ha kihuzod es visszadugod ...
Kezd idegesiteni, azthittem az XP USB portos patch-e megolja a problemat, de nem ... ;((
Udv ....
Konfig: ASUS P4G8X Deluxe, P4 2.0Ghz@2.66Ghz | Cooler Master IHC-L71 | 4x256Mb Twinmos PC3200 RAM | Sapphire ATI Radeon 9500@9700 |Sb Audigy |HITACHI 120GB HDS722512-VLSA80 7200rpm | SEAGATE 160GB 7200rpm ST3160023AS
| Plextor 116A | Pioneer 107D| Enermax EG365AX-VE
Elküldve: 2003. 09. 29. 15:13
idézet:
Ezt írta Kory:
Hm...sok csilli-villi lehetőség ez meg nincs bennt? Azért ez lehet hogy fontos, végülis ez egy telefon!
...
Sőt az A1018 a nem aznapi hívásokhoz az óra/percet is eltárolta, a T300 csak az aznapi óra/perc-et tárolja ha korábbi csak a dátumot. Ez a T610-ben hogy van?[/quote]
Meg fogsz lepődni (én is megtettem): nem aznapi hívásnál csak a dátumot tárolja el...
Elküldve: 2003. 09. 30. 08:50
idézet:
Ezt írta Silver:
Meg fogsz lepődni (én is megtettem): nem aznapi hívásnál csak a dátumot tárolja el...[/quote]
Úgylátszik ez egy SE "betegség". Mégis mennyi memóriába tellene az óra/percet is eltárolni, nem csak adott napi hívásnál? A sok "izé" meg benne van...Az azért fura hogy egy 4 éves konstrukció tudta ezt, ami mellesleg néha fontos is lehet.
Lehet hogy azért mert azok még "telefonok" voltak? :confused:
Elküldve: 2003. 09. 30. 23:12
Kaptatok hozzá "tükröt" és törlőkendőt?
Üdv!
Elküldve: 2003. 10. 01. 07:53
idézet:
Ezt írta Kory:
Nekem anno az Ericsson A1018-am nem írta ki az ismeretlen hívás idejét, azóta 1 ilyen telefonnal nem találkoztam. (Beleértve a jelenlegi T300-amat.) Sőt az A1018 a nem aznapi hívásokhoz az óra/percet is eltárolta, a T300 csak az aznapi óra/perc-et tárolja ha korábbi csak a dátumot. Ez a T610-ben hogy van?[/quote]
Nem mindegy, hogy tudod-e vagy sem hogy mikor hívott valaki, akiről nem tudod, hogy kicsoda??? :confused:
Különben a teló ott van, már 2 hete megvan!
Az outlookkal nem tudtam sziknronizálni.
Fel akarom telepíteni a Sony Ericsson Communications Suite-ot, de a telepítés végén ezt magyarázza:
Microsoft Outlook must be run prior to installing XTNDConnect PC :confused: köszi![]()
Hogy szinkronizáljam a felefonkönyvet? A Mobileagenttel próbáltam, de nem tetszik.
Van más progi? Bluetooth kapcsolatom van (a kábelt visszavittem a francba)
különben ajánlom mindenkinek!
Ha esetleg a letöltött csengőhang hangereje nem tetszik, a MIDIFixer nevű progival lehet rajta segíteni!
Lassítja a papír haladását a szemetes felé...
Elküldve: 2003. 10. 01. 08:07
idézet:
Ezt írta Charles:
Hogy lehet megnézni a szoftver verziót? Frissítést lehet-e kérni, és kinek milyen van épp?
Kaptatok hozzá "tükröt" és törlőkendőt?
Üdv![/quote]
a következő módszerrel tudsz belemenni a "szolgáltatás" menübe (ajánlom mindenkinek!):
*, joystic jobbra 1-szer, *, joystic balra 2-szer, *, joystic balta 1-szer, *
A törlő + tükör alapból jár, ha újan veszed boltban persze
[ 2003. október 01.: Hatesz szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 01. 22:38
idézet:
Ezt írta Hatesz:
a következő módszerrel tudsz belemenni a "szolgáltatás" menübe (ajánlom mindenkinek!):
*, joystic jobbra 1-szer, *, joystic balra 2-szer, *, joystic balta 1-szer, *
A törlő + tükör alapból jár, ha újan veszed boltban persze
[ 2003. október 01.: Hatesz szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Kösz szépen! Érdekes menüKülönösen a babérbokor... vagyis az LCD teszt bájos.
De közben felmerült egy kis probléma. Az, hogy néha ha hívnak, a teló lerakja, máskor meg alig értek valamit, ha én hívok. De a bejövő hívásokkal több baj van...
Tükröt és kendőt NEM kaptam, pedig Westel boltban vettem, igaz, csak partnernél![]()
![]()
Visszamenjek? Hogy a...
Üdv!
Elküldve: 2003. 10. 02. 05:42
idézet:
Ezt írta Charles:
Kösz szépen! Érdekes menüKülönösen a babérbokor... vagyis az LCD teszt bájos.
De közben felmerült egy kis probléma. Az, hogy néha ha hívnak, a teló lerakja, máskor meg alig értek valamit, ha én hívok. De a bejövő hívásokkal több baj van...
Tükröt és kendőt NEM kaptam, pedig Westel boltban vettem, igaz, csak partnernél![]()
![]()
Visszamenjek? Hogy a...
Üdv![/quote]
Hát ez gyanús... Tehát már bontott telót vettél új áron? Az elején rajta volt a védőfólia? Szerintem már használták, ebből adódhat a problémád (szerintem elkezdték próbálgatni a telón a szoftverfrissítéseket, függetlenítést, és lehet, hogy pl. rossz szoftvert tettek rá.) Milyen szoftverrel megy?
Szerintem vidd vissza mert azért van a gari!
IMEI kód egyezik? *#06# +dobozon +telón
én vissszavinném, nekem nem volt ilyen gondom még

Súgó
A téma zárva.