idézet:
Ezt írta ma-Zo:
Az árlistájukon nincs ilyen cucc amit te írtál.
Ja és mik azok a "funkciók" amit támogatnia kell, hogy mindaz működjön amiket te írtál.
[ 2004. január 13.: ma-Zo szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Nem tudom mit neztel akkor. [url="http://"http://www.mistral.hu/uj/admin/leir/out2.phtml?termek=2007311&szam=1&user=1"]http://www.mistral.h...1&szam=1&user=1[/url]
Azt nem tudom hogy ez is tamogat e minden funkciot.
Ha biztosra akarsz menni akkor veszel egy tecom bt3034-et,
az tamogat mindent amit irtam.
Sony Ericsson T610
Elküldve: 2004. 01. 14. 22:25
Elküldve: 2004. 01. 15. 07:12
idézet:
Ezt írta Stefa:
Nem tudom mit neztel akkor. [url="http://"http://www.mistral.hu/uj/admin/leir/out2.phtml?termek=2007311&szam=1&user=1"]http://www.mistral.h...1&szam=1&user=1[/url]
Azt nem tudom hogy ez is tamogat e minden funkciot.
Ha biztosra akarsz menni akkor veszel egy tecom bt3034-et,
az tamogat mindent amit irtam.[/quote]
Ember!
Már mióta azt kérdezem, hogy hol vetted! Nem azt, hogy hol lehet bluetooth cuccot kapni, hanem, hogy te hol vetted azt a tecom bt3034-et.
Azt mondtad, hogy a mist*alban.
Amit belinkeltél azt én is láttam de az nem olyan amit te vettél.
Akkor most nem is a mist*alban vetted?
Elküldve: 2004. 01. 15. 14:09
[QB]
Ember!
Már mióta azt kérdezem, hogy hol vetted! Nem azt, hogy hol lehet bluetooth cuccot kapni, hanem, hogy te hol vetted azt a tecom bt3034-et.
kuldtem privit, az elejet akkor ne vedd figyelembe mert a forumot csak most utanna olvastam.Szoval ha masnak is ilyen bt3034-es dongle kell akkor talaltam a magicompba btto 7400-ert.
Elküldve: 2004. 01. 15. 19:09
bruttó: 5,6k (szerintem ez jó ár)
Minden megy vele a pc távvezérlés is.
Stefa:
-A hangerőgombokkal nekem lépeget a winamp listában fel,le, nem a hangerőt állítja
-A move mouse állapotban, mik a számgombok? Ja és van valahogy jobb gomb?
Elküldve: 2004. 01. 15. 20:20
Kis segitség kellene.
Beszerezetem egy Bluetooth USB Dongle cuccost,összelőtem az XP-vel de kéne hozzá valami jó softvare ami kezeli a le és fel töltést a telefonra.
Most a MY Blutooth Place progit tette fel a telepitésnél de ez nekem valahogy nem szimpi.
Probáltam a Float's Mobile Agent belöni de ha beálitom,hogy Bluetooth a csapcsolat akkor valami addresd-t és portot kell beálitani!
Elküldve: 2004. 01. 15. 21:34
idézet:
Ezt írta ma-Zo:
Beneveztem egy X-micro Bluetooth USB Dongle cuccra.
bruttó: 5,6k (szerintem ez jó ár)
Minden megy vele a pc távvezérlés is.
Stefa:
-A hangerőgombokkal nekem lépeget a winamp listában fel,le, nem a hangerőt állítja
-A move mouse állapotban, mik a számgombok? Ja és van valahogy jobb gomb?[/quote]
Hangerot ugy tudsz allitani a +-al ha move mousere mesz es ott valasztod ki a winampot es maris a hangerot szabalyozza
a #-al tudod valtoztatni (move mouse allat) a proggikat(winamp/ie...)
a *-al meg kiirja hogy az aktualis proggiba melyik gomb mit csinal. jobb gomb az nincs.
Krisz073: a my bluetoothplaces-t nehogy leszedd, az kell.
Utanna nem kell semmi proggi a filefeltolteshez, csak ranyomsz egy hosszujobbgombot a filera->send to->bluetooth>T610 es kesz.
Elküldve: 2004. 01. 16. 08:24
idézet:
Ezt írta Stefa:
Krisz073: a my bluetoothplaces-t nehogy leszedd, az kell.
Utanna nem kell semmi proggi a filefeltolteshez, csak ranyomsz egy hosszujobbgombot a filera->send to->bluetooth>T610 es kesz.[/quote]
Ok-ok probálkozok vele megbarátkozni.Már sikerült csengőhangot átküldeni.
De hogyan tudok a telefonrol pl. SMS-t letölteni???
Elküldve: 2004. 01. 16. 09:42
idézet:
Ezt írta krisz073:
Ok-ok probálkozok vele megbarátkozni.Már sikerült csengőhangot átküldeni.
De hogyan tudok a telefonrol pl. SMS-t letölteni???[/quote]
szerintem 1 max 2 azaz kettő oldalt kellene visszaolvasi a válaszért.
Elküldve: 2004. 01. 16. 14:28
Win XP alatt, a BT USB dongle driver + FMA telepítés előtt mindenképpen szükséges SP1 telepítése a működéshez?
Thx
Elküldve: 2004. 01. 16. 15:35
idézet:
Ezt írta vb:
Üdv!
Win XP alatt, a BT USB dongle driver + FMA telepítés előtt mindenképpen szükséges SP1 telepítése a működéshez?
Thx[/quote]
Asszem akkor ha natív (XP saját) BT drivert akarsz használni. Amúgy meg drivertől függ, van amelyik kéri, van amelyik nem. Amúgy sem árt az SP1 telepítése.
Az fMA nekem nem a BT-val megy, hanem a harmadik "Use serial port" beállítással.
Amúgy egy ACER BT adaptert használok.
ZooLee
Elküldve: 2004. 01. 16. 15:43
idézet:
Ezt írta Stefa:
Hangerot ugy tudsz allitani a +-al ha move mousere mesz es ott valasztod ki a winampot es maris a hangerot szabalyozza
a #-al tudod valtoztatni (move mouse allat) a proggikat(winamp/ie...)
a *-al meg kiirja hogy az aktualis proggiba melyik gomb mit csinal. jobb gomb az nincs.[/quote]
Köszi!
Nagyon jó kis progi ez, már csak valami olyasmi kelle, amit a távirányítókhoz használnak, ahol be lehet konfigurálni a billemtyűket a nekem megfelelő telcsigombra.
Elküldve: 2004. 01. 16. 22:38
Sikerült belöni a Bluetooth-hoz a Float's Mobile Agent-et,de ha megfeszülök se tudom leszedni a telefonrol az SMS-et
Telefonkönyvet tudok szinkronizálni,hangot,képet,stb.. tudok le vagy fel tölteni.De az SMS részt nem találom.
Ha valaki tud segitsen már légyszi mert jó lenne ha le tudnám szedni a fontos SMS-t !!!
Elküldve: 2004. 01. 16. 23:10
idézet:
Ezt írta ZooLee:
Asszem akkor ha natív (XP saját) BT drivert akarsz használni. Amúgy meg drivertől függ, van amelyik kéri, van amelyik nem. Amúgy sem árt az SP1 telepítése.
Az fMA nekem nem a BT-val megy, hanem a harmadik "Use serial port" beállítással.
Amúgy egy ACER BT adaptert használok.
ZooLee[/quote]
Köszi a választ ZooLee!
Remélem nem kell sp1-et telepíteni, mert az a gép amire fel kell rakni a drivereket hogyismondjam, érzékeny a SP-re.
Használta valaki a SonyEricsson-féle WAP/MMS/EMAIL konfigurátorokat? Működnek Pannonnal?
Thx
Elküldve: 2004. 01. 17. 07:48
Én nézegettem, de nem találtam, hol kell letiltani.
16/2001. (III. 3.) FVM rendelet
Elküldve: 2004. 01. 17. 09:00
idézet:
Ezt írta CameraMan:
Sikerült a Theme Creatorral megoldani a kettős vodafone kijelzés eltüntetését? Hű, de kacifántosan kérdeztem...
Én nézegettem, de nem találtam, hol kell letiltani.[/quote]
Hi. Én próbáltam, de csak annyit sikerült elérnem hogy a szolgáltató szöveget a háttér színével rakom ki, akkor ugyebár nem látszik, de "letiltás" lehetőségét én nem látom...
Elküldve: 2004. 01. 17. 09:39
16/2001. (III. 3.) FVM rendelet
Elküldve: 2004. 01. 17. 16:20
idézet:
Ezt írta krisz073:
Sziaszt.De az SMS részt nem találom.
Ha valaki tud segitsen már légyszi mert jó lenne ha le tudnám szedni a fontos SMS-t !!![/quote]
fma betolt. ott a phone explorerbe rakkatintasz a text messages-re es nyomsz ra egy F5-ot.akkor letolti a telorol, es az inboxba maris nezheted az sms-eidet.
Elküldve: 2004. 01. 17. 17:01
idézet:
Ezt írta Stefa:
fma betolt. ott a phone explorerbe rakkatintasz a text messages-re es nyomsz ra egy F5-ot.akkor letolti a telorol, es az inboxba maris nezheted az sms-eidet.[/quote]
Köszi sikerült![]()
Elküldve: 2004. 01. 18. 01:15
Ha jól tudom az az értelme, hogy ha kimész külföldre akkor az egyik felirat az megváltozik az aktuális szolgáltató nevére, a másik viszont ugyan úgy marad vodafone. Gondolom azért, hogy Ő még veled, van és nehogy azt hidd, hogy Te a másik mobiltársaság előfizetője vagy!
A Siemens, Samsung telefonoknál el lehet tüntetni ezeket a operátor logókat. A Samsung telefonok közzül az E700/E715-nél ki lehet kapcsolni menüből. A Siemens teelfonoknál pedig át lehet írni bármilyen szövegre akár a saját nevedre is!
[ 2004. január 18.: Soockit szerkesztette a hozzászólást ]
"Nem az a gazdag ember akinek sok van, hanem az az igazán gazdag ember aki sokat ad!"
Elküldve: 2004. 01. 18. 08:56
idézet:
Ezt írta Soockit:
A kettős Vodafone feliratot nem lehet eltüntetni sehogy![/quote]
![]()

Súgó
A téma zárva.