Na, nekem tegnap tojt be a telefonom. Törölgetem róla a felesleges SMS-eket, képeket, majd kérek egy memóriaállapot infót, erre szépen dob egy teljes képernyős kékséget, közepén egy böszme nagy homokórával (sose láttam ilyet, bilgétsz keze idáig is elér???

), aztán teljes fagyi, gombokra nem reagál, kikapcsolni se lehet. Akku ki majd vissza, bekapcs: ekkor már gyanús volt a színösszeállítás, PIN megadása után pár mp-ig olyan képernyő jelenik meg, mintha témát váltanék (az a festékes paletta), majd egyből ezt az üzenetet jeleníti meg: "Túl sok fájlt. Töröljön egy vagy több tételt valmelyik kategóriából" Erre a joyt nyomva megjelenik a "Kategória választás" menüpont, 2958 KB szabad memóval, az alatta lévő összes tétel pedig nulla bájt helyfoglalással. Ezen felül törlődött az összes kép, téma, csengőhang, játék MMS sablon. Megmaradt a telefonkönyv, SMS-ek, a híváslista, az időmérők, SMS számláló, valami alapértelmezett SE csengőhang; továbbá a Live menü és a Live gomb

A nyitó és záró animáció viszont vodkafon helyett SE. Infrával a telefonkönyvet le tudtam tölteni a gépre, viszont semmit nem tudok pakolni a telefonre, mert a túl sok fájl blablabla hibaüzenetet kapom. A saját kamerájával készített képet sem tudom lementeni.
EZMIEZ??? :confused: Segítség!
Szerkesztette: Csoszi 2005. 07. 20. 07:05 -kor