Idézet: jdg - Dátum: 2005. jan. 26., szerda - 20:14
Tud valaki infot mondani nekem
errol a geprol? Vagyis az adatokat ertem

, inkabb magarol a hp-compaq megbizhatosagarol erdeklodnek. Hasznaltan vennem eleg jo aron.
Olvastam itt az IBM-es vilaggarirol, nekemis valami hasonlo kene, a hp-nal is letezik valami ilyesmi? Enis mennek ki kulfoldre (Ausztralia) hosszabb idore es szeretnem vinni magammal. Ha ott lesz baja mennyi az esely ra hogy ha beviszem a helyi hp szervizbe akkor megcsinaljak nekem gariba? Elvileg 2 ev gari van ra.
Udv
judge
HP-t felejtsd el gyorsan!
Most vittek be egy alig egyéves gépet, mert a zsanérja semmit nem tartott. Egyszerűena kijelzője lehanyatlott.
HP szervíz: javítás 100e+munkadíj+Áfa.
Hát bekaphatják az összes.....
Nem általánosítani akarok, de szerintem manapság nem érdemes olyan HP cuccot venni aminek záros határidőn belül lejár a garija, ugyanis utána iszonyatos árakon javítanak. Hiába egy 2 forintos fül törik le, kiszámlázzák neked a fél gépet.
Olvasgass aPocsék Áruk fóruma nevű fórumban, ott rengeteg ilyet találsz a HP-ról.
Amíg garis a cucc addig fasza a bánásmód, de utána még egy bőrt lehúznak rólad.
Kifeküdt az IPaq-en töltője. Bevittem a Prielle Kornélia úti HP szervízbe. Azzal kezdték, hogy ezt nem itthon javítják, három hétnél előbb kár érdeklődni.
A másik az volt, hogy a garanciajegyen csak az importőrtől való vásárlás volt kitöltve. Mivel közvetlenül az importőrtől vettem, ezért persze hogy nem tölt9tték ki (mivel viszonteladó vagyok).
Így ő nem veeti át. (Pedig ugye az eladás dátuma rajta van az importőrtől kapott HP garjegyen).
Nos: a szeme előtt kitöltöttem, lepecsételtem. Jó lesz? Jó. Vicc az egész.
Egyébként a gépen már az átadás pillanatában ellenőrizte garis-e a cucc (Ipaq szériaszám alapján). Akkor meg minek a papírmunka????
Bármit vhetsz, de a használt HP-tól óvjon meg az ég!!!!
Hacsak nem valamelyik jól sikerült régebbi típusból akarsz (Omnibook XEIII).
Abban akadnak korrekt mobil P3 1133-as gépek.