Idézet: CoryB - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 14:56
a Native instruments Final Scratch 2 progija kell hogy mennjen vele.....
kivancsi vagyok Te mit ajanlasz...mivel meg a program iroi sem tudtak meghatarozni hogy milyen chipsetes firewire kell hozza, mivel nemely viassal nem megy inkabb texas instrumentsel...ha van yoo 5 leted varom de nem kell az embert egybol lefikazni ha kerhetem.....

egyeb info a progirol http://www.native-instruments.com/traktor_....php?forumid=96
hehe, kicsi a világ

a hozzá nem értőt nem rád értettem, hanem a vevőre, akinek a lényeg a 3 ghz, mer az mennyivel jobban hangzik mint az 1.4 ghz.
persze hogy más technologia a kettő, és mp3 hallgatásnál, meg dvd nézésnél azonos technológiánál se venné észre a különbséget, az más kérdés.
(az megint más kérdés, hogy 80 wattot zabáló procival, hangos hűtéssel, rövid akku élettartammal mennyire ésszerű notebookot venni)
arról nekem szót se szóltak, hogy bármi extra progi kell rá.
márkás, kicsi notebookot kértek tőlem.
IBM T41 szerintem elég kicsi, elég márkás, elég jó.
Gericomot picit más kategóriának érzem mint az IBM-et. én nem vennék Gericom notebookot. (amit pedig nem vennék azt másnak se ajánlom) hogy pontosan milyen Gericom notebookról volt szó, azt nem tudom, de az az érzésem (persze lehet hogy tévedek), hogy nagyobb, nehezebb mint egy T41.
főleg hogy nem ritka amikor asztali cpu van bennük.
az eredeti hozzászólásomba csak azt akartam leírni, hogy usernek többet ér a jólcsengő 3 ghz, egy Gericom gépben, mint egy IBM gép, full 3 év garival (nemtom hogy gericomra mennyi gari van), nemzetközi szervizhálózattal, elég kis mérettel, hosszú akku élettartammal, magnézium/szénszálas váz/házban, viszont csak 1.4 ghz procival.....
de ha csak bennem alakult ki az a kép a Gericom notebookokról, hogy gagyi olcsó notebookok, és simán felveszik a versenyt az általam magasztalt IBM gépekkel, akkor szóljatok, és bocsánatot kérek mindenkitől.
Szerkesztette: WiZARD 2005. 01. 21. 18:02 -kor