Idézet: Jahno - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 2:48
Fene tudja, éppen elég volt occsóért megoldani az akciós igo-t, most plusz kb. 15 rugót még ramra is költeni, hát ja.
RAMot meg már láttam elromlani, így fotósmasinához 2x256-al futkozom, aztán lehet még beletolok mellé 512-est, de 1 gigásat semmiképpen, nem 8 megás gép, meg annyi fotót úgysem bírok hova tenni. 1 nyaralást eddig 2x256-al simán kihúztam, míg EU körútnak megint más, mint 1 napra elugrani vidékre a pöcsbe, oszt akkor az már 2 ország simán. Van az autópályáról egy tökös leterelés, ahol baszhatom a táblákat, majd éjjel kellős közepén jó kis kerülő Wels-be, vagy környékén. Erre meg kötelező a térkép.
Pár éve is németbe mentem rándulni ki, akkor meg csak 16 mega RAMos GPS volt. Az uticél körül felraktuk a német szelvényt, de azt csak úgy lehetett megközelíteni, hogy Ausztrián át 1 kilométeres úton. At viszont nem volt rajt a német szelvényen, kefélhettük a GPS-t, meg a papírtéképet is. Azóta igyekszem Münchenbe is magammal vinni a London guide-ot, mert ki tudja hol kötünk ki...
8,4k-ért van az Avplanetnél:
>> klatty <<, 'szal valszeg 7,5-8k körül beszerzem...
Én még nem. Pedig a HP gépembe elég sokat nyúztam már a kis SanDisk kártyát (az egy 128-as)... Mindenesetre erősen megfontolandó, amit leírtál. Valszeg tényleg az lesz a legjobb, ha az egész cuccos nálam lesz, de minimum a célállomás és a keresztezett országok szomszédjai mindenképpen.
A fényképezőm amúgy egy Panasonic DMC-FZ5-ös (5Mpixel), 1 kép átlag 2,5 Mega - Jpeg, max. minőség esetén - így 404 képet lehet csattintani vele.

Viszont ha TIFF-be tolom a dolgot, akkor 63 kép az egész. Ha kicsit profibb leszek, akkor valszeg az következik majd.