Idézet: Satriani - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 15:10
Hard reset esetén az op. rendszer visszaáll gyári állapotába, kalap-kabát.
Így igaz, hiszen törlődik az oprendszer RAM-ba kicsomagolt része. Éppúgy, mint akksilemerülés esetén.

Vagy hova bontja ki a dinamikus fájljait a WM5?

(Nem arról beszélek, amikor már nem lehet bekapcsolni, hanem amikor annyira lemerül, hogy nem tudja árammal ellátni a RAM-ot, vagy ha kiveszed az akkut, és a backup battery is lemerül. A pár másodperces kimaradozásoktól jól véd a backup battery, a régi 5450-esemen percekig is bírta kiszedett akkuval a gép, a mostani 2210-esemben még nem próbáltam, de mások elmondása alapján úgy fél percet kihúz ez is. (nem lítiumakksi van benne, csak egy kondenzátor.)
Idézet
a használatban nincs észrevehető különbség.
Olyanok állítják, hogy van, akik WM2003(SE)-s gépet frissítettek WM5-re. Annak, hogy két különböző gépet hasonlítasz össze sebesség terén, nem sok értelme van.
Idézet
Egyrészt fél év alatt nem volt olyan jellegű adatvesztésem, ami WM2003-as gépeknél előfordulhat.
Én se, memóriakártyára mentek, a contact list meg mindig szinkronizálásra kerül, ahogy a bölcsőbe kerül a készülék.
Idézet
Másrészt egyszer sem kaptam olyan hibaüzenetet azzal kapcsolatban, hogy kevés a memória.
Én se, a storage ram körülbelül tíz megabájtra van lehúzva, plusz amit az oprendszer használ. Memóriaszaggató alkalmazásokat, játékokat meg nem futtatok.
Idézet
és van még egy cseh cucc, aminek nem jut eszembe a neve
SPB Backupot használok, nem tudom ,hogy cseh-e. Mendenesetre feltelepítettem minden nekem kellő progit, csináltam egy backupot, ezzel a feladatát el is végezte, jöhet a hard reset.
Idézet
Ja, és 15%-os töltöttségnél kevéssé valószínű, hogy egy full backup lefutna...
A rendszerleíró adatbázist meg a nem memóriakártyán dekkoló cuccaimat 15%-nál még szépen lementette a file storeba

Utána már elkezdené lehúzgálni a hardvereket, de ilyenkor általában már a buszon ülök hazafelé, tehát nem sokat merül az akksi.