Idézet: Satriani - Dátum: 2006. máj. 30., kedd - 8:48
Biztos jó gép az Asus, de én helyette egy N520-ast vennék. Kényelmetlenek az Asus gombjai, nekem nem áll kézre ez az elrendezés, ráadásul "kihajtós" a GPS antennája, míg az N520-é rejtett; nekem ezek miatt a FuSi jobban bejön. Persze nekem teljesen mindegy, mit vesz Amd_Boy, biztosan nem bánná meg az Asust sem.

Igazából az Asus kicsit bakot lőtt ezzel a kihajtható antennával. Nem hallottam senkiről aki úgy használná és csak vastagabb lett tőle a gép, meg gyíkul néz ki kihajtott antennával.
Nálam a Fusi ellen szólt a BT hiánya, valamint hogy nem volt hozzá autós tartó+töltő. Akinek viszont USB host kell, az meg fusit vegyen mert az asus nem tudja.
Összenéztem a két gépet egyébként (meg valami acert is még) és első blikkre jobbnak tűnt a kijelzője, valamint a szálcsiszolt fémkeret is tetszett. A gombokat mondjuk nem használom szinte semennyire, szóval arról nem tudok nyalatkozni. Az Asus töltője viszont botrány (ezt nem néztem mondjuk meg előtte), mert az usb link kábelt kell a fenekébe dugni és úgy mehet csak a töltés. Épp ezért inkább az autóban töltöm.

Az ablakra szerelhető tapikorong működik, de nekem nagyon remegett (suzuki+bp), így vettem 1500ért egy szellőzőrácsra rakható nyavaját a szpídsopban.
Amúgy meg természetesen vásárlás előtt tapizás meg nézegetés kötelező.
u.i.: persze kihagytam, hogy 100Mhz-vel gyorsabb az Asus procija (416 vs 312) és féltem, hogy az igor majd nagyon megfexik a fusin. Gondolom túrót nem számít
Szerkesztette: Yoisten 2006. 06. 08. 20:30 -kor