Idézet: Jahno - Dátum: 2007. szept. 5., szerda - 17:38
Itt meg fontos a gyorsaság elve a kis proci miatt, meg nagyobb weboldalt összevissza cachel, gondolom kevés/lassú videómemória miatt, de nézek plb. egy notebook.hu oldalt, annak a kezdőképe átlag 1.5 perc alatt jön le, az első 3 sor képpel. Ha görgetek, akkor a 4. sor kép már csak X, aztán szép lassan kirajzolja, ha felfelé visszagörgetek, akkor az első 3 sor is X betűs, aztán szép lassan megjelennek.
Ráadásul defaultban egy nyamvad képnézegető sem volt rá, aztán lehet flamelni, de ha a szoftveres körítést az előtelepített Winekhez mérem, akkor hát ja. Második körben gondolom kereskedelmi termékként lehet nem adhat hozzá fullos opensource cuccokat, így maguknak fejlesztgettek, van rajt "documents to go", meg "browser", de médiát ne is akarjunk hallgatni.
Egy ilyen kütyüt meg mire használna az ember? Vonaton vicces ppseket, meg youtube videókat nézegetni, HWSW-n fórumozni. Én megpróbálom ezt megtartani, ha pofátlan occsó, aztán ha másr anem, akkor helyszíni wlanhegesztésekre kiváló lehet.
A hasznon buktak volna kb $20-at
Software teren meg egyszeruen nem lehet egy hasznalhato dolgot fel ev alatt piacra dobni. Ezert nem Access Linux, hanem Windriver (persze hujebben nehez lett volna, ha egyszer Windriver se regota van a Linuxos buliban)..
Hat en spec mindenre tudtam volna hasznalni, kezdve fejlesztestol mindenre.. Nyilvna nem ezen forditottam volna le a dolgokat
Ha nem tartod meg ara miatt vagy elokerul meg egy darab, azert megkoszonnem ha eszedbe jutnek.. Sokkal tobb potencia van a cuccban, mint amit ok kihoztak belole.. Wlanheggeszteni meg kerdes, hogy mit meg mennyire tamogat a driver ami a chiphez van.. Mondjuk ezt meg jo kor lenne kitallani, hogy micsoda, ha korbenezel hogy van-e /var/log konyvtar, lehet okosabbak leszunk

Súgó
A téma zárva.