Idézet: GoLAN - Dátum: 2005. dec. 4., vasárnap - 9:39
Az SP1 édeskevés. Kinél vetted? Elég hanyagul van összehányva, megvan minden telepítőlemezed? Jó esteben csak félbehagyták a telepítéseket, de lehet, valamit összekavartak. Én újrahúznám.
TabletPC 2005 az SP2 feltelepítésől lesz a gép, de SP2-ből sem elég a kicsi verzió, ha jól emlékszem 178 MB a teljes. SP2/TPC 2005 nélkül NINCS magyar billentyűzet! SP2 után rá kell rakni a Multilanguage User Interface-nek egy TPC 2005-höz kiadott frissítését is! Mint írtam, ha üres vincsre rakod a rendszert, szánj rá egy délutánt, és érdemes előtte mindent összeszedned, mert ha jól emlékszem, elég lassú neted van.
1.A processzor 600 Mhz-en megy, a ventilátor is egyfolytában. Proc. 45 v. 46 fokos a HDD 33-36-ig. A ventilátor leállását úgy kell érteni hogy teljesen nullára? Ez van amikor egész halk, de levegőt indig fúj!
-a billentyűzeten néhány gobot alig bírok megnyomni, lehet azért mert ott átcserlgette az eladó és emiatt van a baj, de a billentyűzett alja meg van karcolódva ezt csak itthon vettem észre, gondolom ettől lett renew.
2. BT az egyszerűen nincs, legalábbis bármilyen ikonra kattintok ez az üzenet: Bt device not fond. Please verify that your BT device is properly connected and torned on. Lehet hogy csak én bénázok de nem találtam hol kapcsolhatnám be, ahol BT-ról van szó és rákattintok ott jön ez az üzenet
3 a HDD időnként felpörög, vagy ne is tudom mi ez, mint amikor a cd olvasoba beteszem a lemezt és kattan párat amikor felismerte s elkezdi forgatni. Ez normális, vagy a korábban említett hang hiba a WD-nál? Egyébknt semmilyen hangját nem hallom. Mindig csak a ventit egész hallkan, vagy hangosabban
4 a kijelzőtöl káprázik a szemem, a nem éles betűktől! Lehet hogy túl közelről nézem? A film is jobb lett ha nem munkatávolságból néztem hanem 1m-ről. Dolgozni azonban csak 30-50 centiről kell!
Most űgy tűnhet utálom, de nem, csak kérlek mondjatok véleményt a fentiekről!
Az előbb felhangosodott a venti, megnéztem 46 fokon volt. Pár másodperc múlva megint ránztem akkor 1.1-en ment, pár másodperc múlva megint 600-on. Eközben én nem csináltam mást csak figyeltem a gépet mikor halkul le, ez 44 foknál volt.