HWSW Informatikai Kerekasztal: Ultrahordozható gépek -- subnotebook, Tablet PC - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (112 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ultrahordozható gépek -- subnotebook, Tablet PC Értékeld a témát: -----

#801 Felhasználó inaktív   dobista 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 05. 15:22

Idézet: Samott - Dátum: 2005. dec. 5., hétfő - 16:00

A gep aljan keresgeld... az enyemen legalabbis ott van.

Samott

nekem a gép alján 3 matrica van, xp matrica, centrino, hp-s sorozatszám stb.
Neked van mégegy windows-os amin kód és vonalkód vad?

#802 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 12. 05. 15:40

Idézet: dobista - Dátum: 2005. dec. 5., hétfő - 14:27

A doboz nincs nálam, mert a határon az túl kockázatos lett volna. Később megnézem, köszönöm!

Te, én nem tudom melyik határról van szó, de a WTO irányelve alapján számtech termékre 0 % a vámkezelés, áfa pedig amiatt nincs, mert személyesen vetted meg külföldön. Ez elméletileg akármelyik országra igaz.

#803 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 05. 16:08

Idézet: dobista - Dátum: 2005. dec. 5., hétfő - 15:22

nekem a gép alján 3 matrica van, xp matrica, centrino, hp-s sorozatszám stb.
Neked van mégegy windows-os amin kód és vonalkód vad?

Emlekeim szerint igen, de 2 oran belul meg tudom nezni neked... ;) Szinten HP vagyis Compaq...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#804 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 05. 16:27

Akkor sorban:
Matrica az akku alatt van. Fontos, mert ha nem Tablet-es szériaszámmal telepítesz Windowst, akkor nem táblapc-ként települ, hanem csak mint sima XP.

#805 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 05. 16:30

Idézet: dobista - Dátum: 2005. dec. 5., hétfő - 14:24

Köszi, akkor ez már kilőve!

A Hp-t kérdeztem a garancia miatt, azt mondták a számla elég ha rajta van a sorozatszám - bár mondtak már ott is hülyeséget
A garancia ellenőrzés szerint 2008 májusig van garancia, bár csak így lenne :eek:

Keresgélj a HP honlapján. Gépszám alapján le tudod ellenőrizni a garanciaidőt. A szervizpontok is ezt nézik, csak gondolom valami belső hálón.

#806 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 05. 16:31

Idézet: prong13 - Dátum: 2005. dec. 5., hétfő - 13:11

Hi All!

Külön üdvözlet GoLANnak és dobistának.
dobista:
Az akkufedélhez külön kis zacskóban adják a csavart, nézd meg a tartozékok között.

Csá, prong13

Üdv!
Rég láttalak, hogy megy az AutoCad a TC1100-án?

#807 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 05. 16:34

Idézet: Gecco - Dátum: 2005. dec. 5., hétfő - 12:51

Az elsore tudok valaszolni, az nalam is ilyen, ha be van kapcsolva a Clear Type.

Nekem mar csak meg 1 gb ram kene az 512 melle es teljesen boldog lennek :)

ClearType-hoz van egy Microsofttól letölthető alkalmazás. Ezzel nem csak ki-be kapcsolod, hanem több variációból tudod kiválasztani a legjobbat. Szvsz érdemes letölteni.

#808 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 05. 17:00

Idézet: dobista - Dátum: 2005. dec. 5., hétfő - 11:52

Sziasztok! Elnézést kell kérjek mindenkitől, lehet hogy teljesen jó a gépem csak én túloztam el a dolgot.
A film azért volt rossz mert eleve a minősége olyan volt, kértem egy másikat az teljesen jó volt. A elmosódást tényleg a cleartype miatt volt. Talán az volt a hiba, hogy nem egy másik hasonló kijelzőhö hasonlítottam, hanem egy 5-6 éves képcsöves monitorhoz. A HDD hangja egy másik srác szerint normális, nekem azért furcsa.

A fennmaradt kérdések:
1. Cleartype bekapcsolásával a landscape mód szerintem jó, viszont ha átkapcsolom állóba akkor erősen előjön ez az elmosódottság, ott már zavaró. Nálatok is ilyen? Szóval rosszabb a CT állóban mint fekvőben
2. portré módban képernyő beállításoknál a kicsi 768x1024, a nagyra nem lehet átállítani. Ez is ok?
3. a HDD kattog kb másodpercenként kattog, időnként "nyel". Nappali környezetben nem lehet hallani, de hajnali csendben már hallom.
4. A ventilátor ciripel. Vagy folyamatosan de halkan - csak akkor hallom ha csöndes a környezet és ha magam felé fordítom a gépet. Két alkalommal csinált olyat hogy ha bármit csináltam a kijelzőn, pl. arrébb húztam egy ablakot akkor ciripelt, de ilyenkor ez jól hallható volt akár  több méterről is csendesebb környezetben.
5. az akufedélben nincs csavar. Ott előttem vette ki a csomagolásából nem hiszem hogy Ő tette volna el, cssak jó lenne tudni kellene-e lennie csavarnak ott
6. a ventilátor töltőröl ha nincs a billentyűzeten folyamatosan megy, ha ráteszem leáll, ha leveszem azonnal  elindul. Ez normális?

Lehet hogy óriásit hibáztam amikor elhittem azt, hogy a renew gépekhez a HP nem ad jtállási jegyet, a szálma elég a garanciához?

Korábban írtam hogy a bill. alja karcos, kiderült hogy véletlenül a bemutató gépét hoztam el, kicserélik majd.

Az eladó egyébként mondta, hogy első dolgom az legyen hogy rákattintok a windows update-re - a korrektség miatt. Ezt most megtettem, az everest szerint így is maradt SP1. Most láttam a HP oldalán sp2 update-et megpróbálom azt.
A TPC-s frissítésshez adna valaki egy linket? Próbálom én is keresni közben tovább.

1. kitárgyalva, lásd Gecco + MS
2. Igen, ez a natív felbontása,bnem kell babrálni. A 800x600 fekvőben csak kényszer, külön driver nélküli képernyőkezeléshez ezt tudja használni a Windows.
3. -
4. ha az ablakot bizergálod, és ciripel, az videokártya. Nem veszélyes, legalábbis nehezen orvosolható. Volt aki szétszedte a ventillátort, tabletpcbuzz.com-on van leírás és beszámoló az esetről.
5. lásd. prong_13, de nem gond, ha nincs
6. a videokártyád folyamatosan dolgozik portré módban, nem hiba, de ha visszaveszel színmélységből, 3D-ből + valami SpeedStep kézi állítás (nálam RightMark Clock Utility, de sokaknál más fut) akkor elérheted, hogy gyakrabban kikapcsoljon - majd összeszoktok.

#809 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 05. 17:02

dobista:

Már bocsi hogy beleszólok, de nekem gyanús a windowsod jogtisztasága.
Azt irtad az előzőekben hogy a bemutató gép lemezeiről rakták rá az operációs rendszert.

Itt valami nem kerek. Ha a géped-re adott a HP garanciát, akkor arról papírt is adnak. Ha nem adott rá garit, akkor oprendszert sem adtak.

A renew-nak ismereteim szerint 3 kategóriája van.
Az idézet a Hpoutlet.hu-ról származik:

"Jótállás + terméktámogatás
  +hp Outlet GOLD
Jótállás: Gyárival megegyező (1-3 év)

Az új státuszú eszközzel megegyező állapotot jelent. Bontatlan termékekről van szó, melyek a disztributorokon keresztül kerülnek vissza a HP központi elosztójába, legtöbb esetben túlraktározásnak köszönhetően. Az ár a Microsoft Windows operációs rendszert és a gyári kiegészítő szoftvercsomagot is tartalmazza!

+hp Outlet SILVER
Jótállás: 1 év

Olyan gépek, melyek minimális mértékben bemutató termékként már bontottak, de kereskedelmi értékesítésre nem kerültek. A termékek ára (PC, notebook) az eredetileg telepített Windows operációs rendszert is magában foglalja. A doboz és a tartozékok a gyári csomagolással megegyező állapotúak.

+hp Outlet BRONZE
Jótállás: 3-12 hónap

A HP szerviztechnikusai által átvizsgált és újraforgalmazásra felkészített készülékek. Mivel az előtelepített operációs rendszer már aktiválva lett, a Windows licensz matrica eltávolításra került (PC, notebook). Az új csomagolás a terméken kívül legtöbbször csak az elektromos működéshez elengedhetetlen kiegészítőket tartalmazza. A készülékek driverei az internetről letölthetők

Jótállási feltételek
- A RENEW készülékek jogilag használt státuszúak, ezért a tartós fogyasztási cikkekre
vonatkozó garanciális feltételek ezekre a gépekre csak korlátozottan érvényesek. -

- A fogyasztó a jótállási igényét csak a jótállási jeggyel érvényesítheti, ezért azt gondosan őrizze meg.
- A vásárlás napjának a jótállási jegyen való pontos feltüntetését követelje meg a forgalmazótól.
- Elveszett, megsemmisült jótállási jegy pótlására nincs lehetőség.
- Garanciális javítást csak érvényes jótállási jegy alapján végezhetnek a kijelölt szakszervizek.
- A jótállási jegyen történt bármilyen idegenkezű javítás, törlés vagy átírás, valótlan adatok bejegyzése a jótállási jegy érvéntelenségét és a készülék garanciavesztését vonja maga után.
- A jótállási jegy forgalmazó által történő szabálytalan kiállítása vagy a fogyasztó részére történő átadásának elmaradása nem érinti a jótállási kötelezettségvállalás érvényességét.

A fogyasztót a jótállási jegy alapján megillető jogok:

Hibás teljesítés esetén a fogyasztó - választása szerint - kijavítást vagy kicserélést követelhet, kivéve, ha a választott jótállási igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a kötelezettnek a másik jótállási igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a termék hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a jótállási jog teljesítésével a fogyasztónak okozott kényelmetlenséget.

Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól számított 3 munkanapon belül jelentkezik csereigényével, és a jelzett hiba a készülék rendeltetésszerű használatát egyértelműen akadályozza, akkor a forgalmazó nem hivatkozhat aránytalan többletköltségre, és köteles a terméket kicserélni.

A 3 napon belüli cseregarancia feltételei (a lejjebb meghatározott garanciális feltételeken túl):
- a termék fizikai sérülésmentessége
- az eredeti csomagolás sérülésmentes megléte
- tartozékok (kábelek, töltő, szoftverek, hordtáska, stb.) megléte
- a számla (v. másolata) és a garancialevél megléte

Ha a bevizsgálás során a hibajelenség nem jelentkezik, a kereskedő (forgalmazó) nem kötelezhető a termék kicserélésére. Az esetleges hardver inkompatibilitási problémákért sem a forgalmazó, sem a kereskedő nem vállal felelősséget, kivéve, ha az összeférhetetlen hardvereszközök mindegyike a forgalmazótól származik.

A kijavítást - az áru tulajdonságaira és a fogyasztó által elvárható rendeltetésére figyelemmel - megfelelő határidőn belül a fogyasztónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni. A szerviznek törekednie kell arra, hogy a kijavítást legfeljebb 15 napon belül elvégezze. A javítás időtartama indokolt esetben meghaladhatja a 15 napot. Amennyiben a javítás elhúzódik, úgy a forgalmazó a fogyasztó választása szerint a hibás készüléket egy másik, azzal minden paraméterében legalább megegyező készülékre cseréli, vagy a hibás készüléknél drágább készülék választásakor annak árába értékegyeztetéssel beszámítja. A javítás elhúzódása esetén a fogyasztó maga is kérheti a készülék kicserélését, de ez nem adhat okot a szerződéstől való elállásra. A jótállás időtartama készülékcsere esetén is az eredeti készülék vásárlásától számított 12 hónap marad. Abban az esetben, ha az eredeti jótállási időből kevesebb, mint 30 nap van hátra, úgy a forgalmazó a cserekészülékre az átvételtől számított 30 nap szavatosságot vállal. A kijavítás során a fogyasztási cikkbe új alkatrész kerülhet beépítésre.

Ha a forgalmazó a fogyasztó igényének teljesíthetőségéről annak bejelentésekor nem tud nyilatkozni, álláspontjáról legkésőbb 3 munkanapon belül köteles értesíteni a fogyasztót.

Kinél és mikor jelentheti be jótállási igényét a fogyasztó?
A fogyasztó a kijavítás (kicserélés) iránti igényét a forgalmazónál, illetve a jótállási jegyen feltüntetett szakszerviznél közvetlenül is érvényesítheti.
A fogyasztó a hiba felfedezését követően a körülmények által lehetővé tett legrövidebb időn belül köteles kifogását a forgalmazóval közölni. A közlés késedelméből eredő károkért a fogyasztó a felelős.

Eljárás vita esetén:
A forgalmazó a fogyasztó kifogásáról jegyzőkönyvet köteles felvenni, és ennek másolatát a fogyasztónak köteles átadni. Ha a kifogás rendezésének módja a fogyasztó igényétől eltér, akkor a jegyzőkönyvben ennek indoklását is meg kell adni. Ha a hiba ténye, jellege, illetve a hiba keletkezésének időpontja megállapításához speciális szakértelem szükséges, a fogyasztó 2004. június 30-ig a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségtől, azt követően a kijelölt minőségvizsgáló szervezetektől kérhet szakvéleményezést. A szakvéleményezés lehetővé tétele érdekében a forgalmazó fokozott együttműködésre köteles. Ennek keretében köteles a fogyasztó részére a hiba jellegére és keletkezésének lehetséges okaira vonatkozó álláspontjáról haladéktalanul írásbeli nyilatkozatot adni. További vita esetén a fogyasztó a helyi Békéltető Testülethez, valamint az illetékes Városi Bírósághoz fordulhat.

A jótállási kötelezettség nem áll fenn, ha
ˇ a forgalmazó, vagy a kijelölt szakszerviz bizonyítja, hogy a hiba rendeltetésellenes használat, átalakítás, szakszerűtlen kezelés, helytelen tárolás, elemi kár vagy egyéb, a vásárlás után keletkezett okból következett be.
ˇ a hiba nem megfelelő vagy hibás kiegészítők, kellékek, adathordozók vagy szoftver alkalmazása, programvírus, elemi kár vagy a vásárlás után keletkezett egyéb ok következménye.
ˇ a készülék a hozzátartozó jótállási jeggyel nem azonosítható, vagy ha a jótállási jegy a valóságnak nem megfelelő adatokat tartalmaz
ˇ a készülék gyári sorozatszáma nem olvasható, sérült, hiányzik, vagy bármilyen manipulációra enged következtetni
ˇ bármely a gyártó, a kereskedő, vagy a szakszerviz által elhelyezett biztonsági matrica, plomba hiányzik, sérült, vagy manipulációra enged következtetni
ˇ a készüléket a felhatalmazott szervizpartneren kívül más megbontotta, javította, átépítette vagy bővítést hajtott rajta végre
ˇ a hiba oka kétséget kizáróan visszavezethető felhatalmazással nem rendelkező személy vagy szerviz által végzett beavatkozásra

A forgalmazó nem vállal semmilyen felelősséget, és nem fogad el semmilyen szakvéleményt az általa forgalmazott termékek által más eszközökben okozott egyéb károkért!

A forgalmazó nem vállal kártérítési kötelezettséget a készülék meghibásodása - szervizben töltött ideje - miatt bekövetkezett elmaradt üzleti haszonért vagy anyagi kárért!

A készülék merevlemezén tárolt fájlok, adatok, programok megőrzése, biztonsági mentése a felhasználó feladata. Sem a gyártó, sem a forgalmazó nem vállal felelősséget az adatvesztésből vagy adatsérülésből eredő károkért, továbbá közvetett és közvetlen károkért, vagy az ebből származó elmaradt haszonért. A problémák elkerülésének érdekében minden felhasználónknak javasoljuk, hogy a fontos anyagaikról minél gyakrabban készítsenek biztonsági másolatot.

Hibás képpontok a kijelzőn: A képpont (pixel) hiba a TFT gyártástechnológia hiányosságainak velejárója. Egyetlen gyártó sem garantálja (de törekedik rá) a teljesen hibamentes kijelzőt, így pár hibás képpont nem jelenti automatikusan a kijelző hibáját. A teljesen hibátlan kijelző sajnos pusztán a szerencse dolga. A HP a TFT kijelzők pixelhibáinak elbírálására a nemzetközileg használt ISO 13406 ClassII szabványt alkalmazza. Ez alapján kerül megállapításra, hogy egy kijelző hibás-e, vagy sem.
"

A fentiek az én olvasatomban: Renew gépre csak jótállási jeggyel van gari, a számlát feldughatod....
Ezt már nem renew gépnél is csinálja a HP. Garijegy nélkül még az eredeti számla ellenében sem javítja gariban a gépeket. Szemét minőségpolitika magyar módra.
Én ezért kerülöm messzire a HP-t, mint a leprást!

A géped gondolom a renew legalsó kategóriája melyhez nem tartozik operációs rendszer és a windows maricát is leszedték róla. Az más kérdés, hogy az eladók felwarezolták rá egy bemutató gép recovery adatait.

Szerintem rettenetesen átvertek, de inkább ne legyen igazam!

#810 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 12. 05. 17:23

A Windows jogtisztasága egyszerű: vagy van hologrammos licencmatrica, vagy nincs a gépen. Ha nincs, csak retail dobozos verzió lehet rajta, OEM nem.

#811 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 05. 17:29

Idézet: dobista - Dátum: 2005. dec. 5., hétfő - 11:52

Az eladó egyébként mondta, hogy első dolgom az legyen hogy rákattintok a windows update-re - a korrektség miatt. Ezt most megtettem, az everest szerint így is maradt SP1. Most láttam a HP oldalán sp2 update-et megpróbálom azt.
A TPC-s frissítésshez adna valaki egy linket? Próbálom én is keresni közben tovább.

Nem tudom, mi ez a félelem az MS oldalaitól. Rengeteg hasznos dolgot lehet letölteni onnét. Na, mindegy, néhány alapvető link TC1100-hoz:
Elég beírni a www.tabletpc.com-ot, akkor is ide jutsz
TC1100 driver update
TC1100 manuals
Ominózus garanciaidő ellenőrzése
Ez kelleni fog az SP2 után, hogy minden rész tudjon magyarul
Javasolt, ha más nyelven is akarnál írni
PowerToys kategória TPC-hez 1.
PowerToys kaategória TPC-hez 2.

Most legyen ennyi,  javasolt még felkeresni a Handango oldalát, vagy TabletPC MVP-k blogjait stb...

Szerkesztette: GoLAN 2005. 12. 05. 17:30 -kor

#812 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 05. 17:43

Idézet: special - Dátum: 2005. dec. 5., hétfő - 17:23

A Windows jogtisztasága egyszerű: vagy van hologrammos licencmatrica, vagy nincs a gépen. Ha nincs, csak retail dobozos verzió lehet rajta, OEM nem.

Minden táblapc-n (TC1100-án az akku kivesz, alatta megtalál) kell lennie hologrammos matricának függetlenül a renew kategóriától, különben nem táblapc a termék. Ha a telepítés nem táblapc-s szériaszámmal történik, nem fogja kereseni a CMPNENTS nevű kiegészítő CD-t, amin TABLETPC könyvtárban vannak az XP kiegészítései, amitől TabletPC Edition lesz. MediaCenter-nél ugyan ez - csak médiacenteres szériaszámmal lehet a plusz funkciókat telepíteni, különben sima XP-d lesz. Ebbél az is következik, hogy bármelyik, pld már SP2-es Windows CD telepíthető TabletPC Edition-ként csak a megfelelő serial kell hozzá, és kérni fogja a components CD-t. A Vista-hoz majd nem kell külön CD, csak a serial fog mindent eldönteni, ezért nagyon fontos, az eredeti TPC-s matrica.

#813 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 05. 17:50

ClearType Tuner - a pontos beállításhoz

#814 Felhasználó inaktív   dobista 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 05. 20:20

Idézet: special - Dátum: 2005. dec. 5., hétfő - 16:40

Te, én nem tudom melyik határról van szó, de a WTO irányelve alapján számtech termékre 0 % a vámkezelés, áfa pedig amiatt nincs, mert személyesen vetted meg külföldön. Ez elméletileg akármelyik országra igaz.

Ez igaz amit írtál, de én nem a saját nevemre vettem a készüléket, egy barátom vállalta hogy 2x is eljön velem Pestre. A vásárláshoz és a pénz átvételhez.

#815 Felhasználó inaktív   dobista 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 05. 20:24

Idézet: GoLAN - Dátum: 2005. dec. 5., hétfő - 17:27

Akkor sorban:
Matrica az akku alatt van. Fontos, mert ha nem Tablet-es szériaszámmal telepítesz Windowst, akkor nem táblapc-ként települ, hanem csak mint sima XP.

Lehet hogy ezért nem működött jól nekem az update sem. Most már biztos vagyok benne hogy inkább újratelepítem az egészet.

#816 Felhasználó inaktív   dobista 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 05. 20:26

Idézet: GoLAN - Dátum: 2005. dec. 5., hétfő - 17:30

Keresgélj a HP honlapján. Gépszám alapján le tudod ellenőrizni a garanciaidőt. A szervizpontok is ezt nézik, csak gondolom valami belső hálón.

Igen, ez alapján mondtam a 3 évet. A telefonos solgálatnál ondták erre azt hogy ez csak tájékotató jellegű, azt számít ami a számlán szerepel.

#817 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 05. 20:27

Idézet: dobista - Dátum: 2005. dec. 5., hétfő - 20:20

Ez igaz amit írtál, de én nem a saját nevemre vettem a készüléket, egy barátom vállalta hogy 2x is eljön velem Pestre. A vásárláshoz és a pénz átvételhez.

Tisztázzunk valamit. Melyik országban laksz?

#818 Felhasználó inaktív   dobista 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 05. 20:32

Idézet: GoLAN - Dátum: 2005. dec. 5., hétfő - 18:00

1. kitárgyalva, lásd Gecco + MS
2. Igen, ez a natív felbontása,bnem kell babrálni. A 800x600 fekvőben csak kényszer, külön driver nélküli képernyőkezeléshez ezt tudja használni a Windows.
3. -
4. ha az ablakot bizergálod, és ciripel, az videokártya. Nem veszélyes, legalábbis nehezen orvosolható. Volt aki szétszedte a ventillátort, tabletpcbuzz.com-on van leírás és beszámoló az esetről.
5. lásd. prong_13, de nem gond, ha nincs
6. a videokártyád folyamatosan dolgozik portré módban, nem hiba, de ha visszaveszel színmélységből, 3D-ből + valami SpeedStep kézi állítás (nálam RightMark Clock Utility, de sokaknál más fut) akkor elérheted, hogy gyakrabban kikapcsoljon - majd összeszoktok.

Jó,, akkor ezek is kilőve! A végén csak kiderül hogy tökéletes a gépem.
Illetve a HDD-t kicseréltetem, nem bírom ezt a kattogást. (most épp nem csinálja, de már eldöntöttem)
A ciripelést kijelzőnél azóta nem csinálta.
A gép nagyon sokat állt már dobozban. lehet hogy be kell járódnia kicsit. Valahol mintha 2002-es adatot olvastam volna, de már nem találom.

#819 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 05. 20:36

Idézet: dobista - Dátum: 2005. dec. 5., hétfő - 20:24

Lehet hogy ezért nem működött jól nekem az update sem. Most már biztos vagyok benne hogy inkább újratelepítem az egészet.

Nem valószínű, mert akkor tollad sem, és TIP-ed sem lenne.
Én azt gyanítom, hogy csak a régi MUI-t rakták fel neked, ezért linkeltem be a TPC 2005-höz kiadott MUI-t. Készülj fel, közel 450 MB. Amit még el tudok képzelni, hogy esetleg elrontottak valamit a sorrendel, pld SP2-re rakták fel a régi MUI-t - az teljesen összekavarja a rendszert.
Újrahúzás nem ördöngősség, ha már megtaláltad a hologrammos matricád, csak előtte alaposan át kell gondolni, hogy megvan-e minden szükséges CD-d.

#820 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 05. 20:57

Idézet: dobista - Dátum: 2005. dec. 5., hétfő - 20:32

A gép nagyon sokat állt már dobozban. lehet hogy be kell járódnia kicsit. Valahol mintha 2002-es adatot olvastam volna, de már nem találom.

A géped valószínű 2005 májusi kiadás. És nem vagyok benne biztos, hogy renew.

Téma megosztása:

• (112 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.