Idézet: Krisz|ATJ - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 0:12
lenne egy kerdesem hozzatok. megpedig az, hogy egy ismerosom tudna nekem adni eos 20d-t kitobival + van meg hozza egy zoom obi sajna nem ert hozza igy nem tudja milyen. 1 honapos allitolag. namost 200 ezerert adna mindezt nekem es holnap meg is nezhetem. viszont mivel ilyen olcso nem tudom milyen a szarmazasa... valahogy ezt meg tudom nezni rajta? esetleg ha "illegalis" a gep annak milyen hatranyai vannak? segitsetek plz. koszi
Ez gyanúsan olcsó. Szerintem add meg a srác számát nekem, és én elintézem a bizniszt. :Đ :Đ
Egyébként az attól függ, mit értesz illegális alatt. Ha simán fekete/szürkeimport, akkor semmi gond, esetleg a garanciális ügyintézésbe bukhatsz bele, de ez ilyen gépeknél már csak Murphy törvényei miatt fordulhat elő. Ha lopott, az nagyobb gáz. Nálad senki nem fogja megtalálni, de ha el akarod adni, akkor már feltűnhet valakinek, vagy ha azt találják meg, akitől te vetted, és ő feldob téged is, akkor orgazdasággal vádolhatnak.
Lehet olyasmi gond is vele, hogy van valami hibája, amit nem tudott legariztatni. Leejtette, és szétment valami a zárban, elmozdult a prizma. Ezeket elég nehéz észrevenni, alaposan át kell nézni a gépet, ki kell próbálni.