Sziasztok!
Tegnap megérkezett a djágaszágom.

Eddig nagyon szuper, és jó fogása van a grip-pel.

Csak az a baj, hogy hétfő óta lázas vagyok.
Az i&@ex fórumon novemberben olvastam, (valahol a 15.000 post között, már elfelejtettem), hogy hova lehet rakni a váz aksi tartójának fedelét, ha leszedem, és a grip van fent.
20 perc alatt megtaláltam.

A gripnek a váz akkutartójába csúszó részén oldalt van egy kis üreges szivacsos bemélyedés, ahol ki is van alakítva a helye.
WiZARD, sityak, Lenne 1-2 kérdésem.
1) Review-nál az [On (info)]-t beállítottam, és emlékszem, hogy volt valami luminous yxyx című oldal, ahol le volt írva, hogy hogyan kell értelmezni a Histogramot. Ha tudja valaki légyszi linkelje be.
2) Parameter 1-et, 2-őt, vagy saját Set 1/2/3 paramétert használtok? Ha sajátot, a Contrast/Sharpness/Saturation/Color tone hogy van beállítva?
3) Nálam picit jobbra-balra hosszanti irányban lötyög a grip akkumulátortartójának ajtata. Nálatok milyen? Engem picit zavar.
Kártyából végül is vettem egy 512-es sima SanDisk-et a Visegrádi utcában. 512-es Kingstonért mentem (8.990 br lett volna) de elfogyott, és már nem tudtam várni. Vettem még 3.500-ért egy USB 2-es mindent olvasót is. Veszek még lcd védő fóliát.
4) Szeretnék még egy táskát.
Táskából a Samsonite Trekking 210 -et és a Lowepro Nova 2-3 AW-t néztem.
Jelenleg gép+kitobi+grip, de jövő tavaszra tervezek vakut, és esetleg egy 28-135 IS USM obit ha minden jól megy. Méretre elég lenne pl a Nova 2 AW? Azt írják, hogy a kapacitás:
SLR lencsével, 2-3 további lencse és kellékek. Elvileg beleférne a gép+kitobi+grip+vaku+28-135, de nem tudom hogy igazából is elég -e, amíg nincs táska nem akarom cipelni a gépet belepróbálgatni.
5) 58-as UV-ből szívem szerint Hoya-t vennék, de abból is csak a G (2320) vagy a Standard (3990) szériából. A HMC többszörös bevonatút, és a HMC Super-t már nem venném meg 6-8e Ft-ért. Igazából csak frontlencse védő szerepe lenne. Hama/Soligor felejtős, vagy jobb, mint a Hoya G, vagy Standard series?
sityak!
Kérdeznélek a 100 € cashbackről, meg az ajándék 256-os kártyáról. Mehet, vagy priviben?
Ez meg egy Ballantine's díszdoboz teteje. Ha nem lennék lázas, már rég üres lenne.
> kép <
köszi
eszpe
Szerkesztette: eszpe 2004. 12. 16. 21:23 -kor
"A cinikus ember az, aki mindennek ismeri az árát, de semminek nem ismeri az értékét" - Oscar Wilde