HWSW Informatikai Kerekasztal: Nokia 3650 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nokia 3650

#61 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 06. 11. 13:37

Nah, nekem pont az a joy ami visszataszít :)

Nekem 3650esem van és megmondom őszintén valahogy nem is tudnék másikra átszokni. 2 hétig volt nálam 7650es, de valahogy az nem jött annyira be. A lehúzható, mint ahogy mondtad is, lötyögött rendesen. Sms íráskor meg ki akart borulni a kezemből.
Jó, ha van sok memó, mert a pillanat megörökítése sokszor nagyon jól jön, mégha a minőség nem is a legfrankóbb.
Mondjuk nekem a kötelező filmek rajt vannak a telcsin, ami már maga 3 mega (Sándor munkásemberünk kalandjai és a Jenőhivatal :) )+ még egy rakás egyéb+progi+gáma.

Én a 3650est ajánlom, de ha a szíved a másikhoz húz, vedd azt. Ebben neked kell döntened.

#62 Felhasználó inaktív   TopGun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 11. 13:47

idézet:
Ezt írta biglaci:
Nah, nekem pont az a joy ami visszataszít :)

Nekem 3650esem van és megmondom őszintén valahogy nem is tudnék másikra átszokni. 2 hétig volt nálam 7650es, de valahogy az nem jött annyira be. A lehúzható, mint ahogy mondtad is, lötyögött rendesen. Sms íráskor meg ki akart borulni a kezemből.
Jó, ha van sok memó, mert a pillanat megörökítése sokszor nagyon jól jön, mégha a minőség nem is a legfrankóbb.
Mondjuk nekem a kötelező filmek rajt vannak a telcsin, ami már maga 3 mega (Sándor munkásemberünk kalandjai és a Jenőhivatal :) )+ még egy rakás egyéb+progi+gáma.

Én a 3650est ajánlom, de ha a szíved a másikhoz húz, vedd azt. Ebben neked kell döntened.
[/quote]

A kepek minosege mennyire ok? ha felteszem szamitogepre, lehet rajta javitani valamit kepszerkeszto progival, nem tudod? nezhetoek a kepek sz.gepen? mennyivel nagyobb mint a 7650 a telo merete? es kepeket es kepernyovedoket is lehet letolteni hozza ugye? a navi gombok milyenek? mert itt valaki nagyon szidta! :(
Kene egy fekvorendor... egyenruhas? Beton! te ALLAT!

#63 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 11. 13:56

Ne várj hatalmas minőséget a képektől! Ha jó a megvilágítás (értsd: jó nagy napsütés), akkor egész tetszetősek. A 7650es nagyobb. A navi gombokkal nálam nincsenek bajok.

#64 Felhasználó inaktív   TopGun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 11. 14:08

idézet:
Ezt írta biglaci:
Ne várj hatalmas minőséget a képektől! Ha jó a megvilágítás (értsd: jó nagy napsütés), akkor egész tetszetősek. A 7650es nagyobb. A navi gombokkal nálam nincsenek bajok.[/quote]

Ertem. Itt is barmit lehet programozni a navi gombokra ugye? akar a telefon felvevest is? Egyebkent a joy azert tetszik nekem a masik telon, mert egesz jol lehet vele a jatekokat iranyitani, bar az masodlagos kerdes :)

#65 Felhasználó inaktív   TopGun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 11. 14:12

idézet:
Ezt írta biglaci:
Ne várj hatalmas minőséget a képektől! Ha jó a megvilágítás (értsd: jó nagy napsütés), akkor egész tetszetősek. A 7650es nagyobb. A navi gombokkal nálam nincsenek bajok.[/quote]

Tudsz olyan helyet a neten esetleg ahol 3650-el keszult kepeket lehet megnezni?

#66 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 11. 14:21

idézet:
Ezt írta TopGun:

Ertem. Itt is barmit lehet programozni a navi gombokra ugye? akar a telefon felvevest is? Egyebkent a joy azert tetszik nekem a masik telon, mert egesz jol lehet vele a jatekokat iranyitani, bar az masodlagos kerdes :)
[/quote]

A fene tudja. :) Megvannak, hogy mit lehet "ráprogramozni". De lehet, hogy már lehet olyan progit is találni, ami tök átvariálja az egészet. Miért nem jó a kis ződ gombbal felvenni a telcsit? :)

Nekem bejött ez a 3650es teló. Igaz, hogy marha kedvezményesen vettem, de egyenlőre nem igazán válnék meg tőle. Bele tud "szerelmesedni" az ember. :)
Az elején naponta kellett töltenem, mert annyit nyomkodtam, hogy mindig lemerült. :) Most napi kb 1-2 óra beszéd+néhány sms+nyomkodások+éjszakára lekapcs, így 2-3 napot elbír. Aztán hozzászokik az ember és mindig felfedez valami újdonságot benne, vagy egy új progit.

Viszont van egy-két dolog amit hiányolok belőle és nem találtam ezekre a problémákra megoldást:
- nem állítható a csoportok, üzenetek hangereje külön-külön (mint pl. a siemenseknél)
- nem választható a riasztás (ébresztő, naptár) hangja.
A 2. problémára elvileg jó lenne a eprofiles progi, de nem akarja átállítani a hangot. :(

#67 Felhasználó inaktív   TopGun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 11. 14:33

idézet:
Ezt írta biglaci:

A fene tudja. :) Megvannak, hogy mit lehet "ráprogramozni". De lehet, hogy már lehet olyan progit is találni, ami tök átvariálja az egészet. Miért nem jó a kis ződ gombbal felvenni a telcsit? :)

Viszont van egy-két dolog amit hiányolok belőle és nem találtam ezekre a problémákra megoldást:
- nem állítható a csoportok, üzenetek hangereje külön-külön (mint pl. a siemenseknél)
A 2. problémára elvileg jó lenne a eprofiles progi, de nem akarja átállítani a hangot. :(
[/quote]

Kepeket lehet a hivohoz rendelni? egyedi SMS hangot be
lehet allitani? hivohoz egyedi csengo hang rendelheto?

#68 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 11. 14:47

idézet:
Ezt írta TopGun:

Kepeket lehet a hivohoz rendelni? egyedi SMS hangot be
lehet allitani? hivohoz egyedi csengo hang rendelheto?
[/quote]

Lehet a hívóhoz rendelni képet és csengőhangot is. Az SMS-nek is beállítható csengőhang. De a hangerő sajnos nem állítható külön-külön.

#69 Felhasználó inaktív   TopGun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 13. 06:29

idézet:
Ezt írta biglaci:

[/quote]

Szia! nem lehet, hogy azert nem tudod kulon allitani az uzenetek, meg a csoportok hangerejet kulon-kulon mert nokia?
nekem most 3510-em van es azon sem lehet kulon allitani a hangerot! :(

#70 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 13. 07:29

idézet:
Ezt írta TopGun:

Szia! nem lehet, hogy azert nem tudod kulon allitani az uzenetek, meg a csoportok hangerejet kulon-kulon mert nokia?
nekem most 3510-em van es azon sem lehet kulon allitani a hangerot! :(
[/quote]

Hi!

Sajnos igen, azért, mert nokia. Nem értem, hogy a sok-sok év alatt ezt az egyszerű funkciót miért nem rakják már bele.
Azt hittem ebben is benne lesz. Mindegy. Szerkesztek rá halk vagy hangos csengőhangot, oszt' jó lesz. :)

#71 Felhasználó inaktív   TopGun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 16. 06:18

Kerdes! nem tudja valaki, hogy Nokia 7650 es Nokia 3650 kozott irda-n, vagy bluetooth-on mennyire jo a kommunikacio? ugyertem, hogy 7650-rol jol lehet kuldeni hangokat, kepet, jatekot, stb. 3650-re?

#72 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 16. 06:56

idézet:
Ezt írta TopGun:
Kerdes! nem tudja valaki, hogy Nokia 7650 es Nokia 3650 kozott irda-n, vagy bluetooth-on mennyire jo a kommunikacio? ugyertem, hogy 7650-rol jol lehet kuldeni hangokat, kepet, jatekot, stb. 3650-re?[/quote]

Jó. Lehet.

#73 Felhasználó inaktív   TopGun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 16. 07:09

idézet:
Ezt írta biglaci:

Jó. Lehet.
[/quote]

Koszi! Ugyerzem egyre kozelebb kerulok a 3650-hez, talan egy heten belul meglesz! :)

#74 Felhasználó inaktív   TopGun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 16. 09:17

idézet:
Ezt írta biglaci:

Jó. Lehet.
[/quote]

Szia! Van meg nagyon fontos kerdesem!
1. milyen tartozekok vannak a gyari dobozban? olvastam par forumot es mindenhol mast irnak! :(
Egyik azt irta, CD, headset, tok, leiras angol nyelven, a masik azt irja: CD, leiras, semmi mas! most akkor vegulis mi az igazsag? a leiras az magyar nyelvu ugye?
2. olvastam egy camcorder nevu? progirol amivel 70sec videot lehet felvenni! hallottal rola? esetleg megvan neked? ha igen, eltudnad kuldeni nekem mailban?

#75 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 16. 10:23

idézet:
Ezt írta TopGun:

Szia! Van meg nagyon fontos kerdesem!
1. milyen tartozekok vannak a gyari dobozban? olvastam par forumot es mindenhol mast irnak! :(
Egyik azt irta, CD, headset, tok, leiras angol nyelven, a masik azt irja: CD, leiras, semmi mas! most akkor vegulis mi az igazsag? a leiras az magyar nyelvu ugye?
2. olvastam egy camcorder nevu? progirol amivel 70sec videot lehet felvenni! hallottal rola? esetleg megvan neked? ha igen, eltudnad kuldeni nekem mailban?
[/quote]

Mail ment!

#76 Felhasználó inaktív   Whave 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 16. 12:05

TopGun: tudtommal a legtobb atkuldott progi hasznalhato, de csak ha a belso memoriajaba mented a telonak, a memkartyarol nem igazan mukodnek. ahogy hallottam, ott kepeket meg ilyesmiket erdemes tarolni, gondolom videokat is lehet, viszontt oprencer nem fer hozza rendesen.

#77 Felhasználó inaktív   TopGun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 17. 07:17

idézet:
Ezt írta Whave:
TopGun: tudtommal a legtobb atkuldott progi hasznalhato, de csak ha a belso memoriajaba mented a telonak, a memkartyarol nem igazan mukodnek. ahogy hallottam, ott kepeket meg ilyesmiket erdemes tarolni, gondolom videokat is lehet, viszontt oprencer nem fer hozza rendesen.[/quote]

Ertem! koszi a segitseget!

#78 Felhasználó inaktív   TopGun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 19. 06:52

idézet:
Ezt írta biglaci:

Mail ment!
[/quote]

Nah! megtortent tegnap a nagy vasarlas, de van par urom az oromben! :( ahhoz, hogy egy csepp szint vigyel az eletedbe, a legroszabb esetben meg 10, a legjobb esetben 3 ezer Ft-ot kell fizetned egy infraport-ert! enelkul semmit nem tudsz letolteni a telefonodra, esetleg waprol :( Az elso kellemetlen huzas a Nokia-tol akkor ert, (es errol az ugyintezo bolcsen hallgatott, bar szerintem kotelessege lett volna felhivni a figyelmem, (mint ahogy masik uzletben megtettek)amikor kibontottam a dobozt! ugyanis van egy "level" a dobozban miszerint az On altal megvasarolt Nokia3650 telefon 2.5-os szoftvere nem kezeli helyesen az ekezetes maganhangzokat ezert nem javasoljak, hogy... stb. a masik, hogy a bluetooth sem mukodik jol evvel a szoftverrel, ezert a telefon gyakran leszakadhat a Pc-rol, de igerik, hogy a kovetkezo szoftverben kijavitjak es ingyenesen felteszik a vasarlas helyen, vagy szakszervizben a telora! :( igen, de honnan fogom megtudni, hogy kijott mar az uj szoftver? neked is van ilyen sajnalkozo papirod?

#79 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 19. 07:47

TopGun!

Nekem is 2.5-ös a szoftver. Nem néztem meg, hogy milyen papírok vannak benne. :) Az sms-nél figyelmeztet küldés előtt ha valami gáz van, azaz szól ha több sms-ben tudja csak elküldeni. Nálam ez a következő karaktereknél fordul elő: ő,Ő,ű,Ű,Í,Ú... Nem kell ezeket használni.
A bluetooth nálam kifogastalanul működik (microtech vagy mi a márkája). Inkább az infráról hallottam, hogy sokszor veszíti el a kapcsolatot. De ezt én nemtom. Úgyhogy inkább nem írok hülyeséget.

Remélem megismered hamarosan a telcsidet és anyázás helyett örömödet leled benne.

Üdv!

#80 Felhasználó inaktív   TopGun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 19. 08:09

idézet:
Ezt írta biglaci:
TopGun!

Remélem megismered hamarosan a telcsidet és anyázás helyett örömödet leled benne.

Üdv!
[/quote]

Koszi! nem anyaztam csak szomoru, hogy egy ilyen draga telot, szar szoftverrel adnak ki a gyarbol! :( most leshetem mikor lesz ujabb verzio! A masik a CD! erdekes, hogy csak 3 gyenge jatek es a Pc suite prg. van rajta osz vissz! Ja meg a leiras, legalabb 7 nyelven, de magyarul meg az sincs rajta!(persze nem mintha hianyozna, mert nekem eleg a papir leiras, de van a netrol leszedett .pdf is!) legalabb par hatterkepet, meg kepernyovedot tettek volna ra! :(
A telcsivel ma ejjel 10-kor randizok eloszor! :) ugyanis addig formazni kell az aksit! hajnalban tettem fel a toltore.

Téma megosztása:

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.