idézet:
attol meg ugyanugy szarakodik... a *#7370# a legbiztosabb..
most is itt figyel elottem a 3650, azzal benazok hogy felepitsen egy ertelmes gprs net kapcsolatot...
osszevissza ledobalja az infra kapcsolatot, es hasonlok...
holnap szoftverfrissites is lesz, mert a tulaja unja a "rendszerhiba" jellegu dolgokat es nyomkodni a *#7370#-et... [/quote]
innen...
mi az elérheősége annak a fickónak?
[ 2003. október 26.: Feli szerkesztette a hozzászólást ]
Nokia 3650
Elküldve: 2003. 10. 26. 08:21
Elküldve: 2003. 10. 26. 12:53
a gyakorlatban milyen.
pl.-mennek e rajta a régi 7650/3650 *.sis- ek
-meg ez a GPRS modemes alkalmazás stabilabb e?
-rendszergyorsulás mennyire érezhető?
-valami plusz funkció mondjuk a telefonregiszterben?
STB STB.
szerintem mindenki várja már az igazi
élménybeszámolókat...
Elküldve: 2003. 10. 26. 14:31
idézet:
Ezt írta Feli:
innen...
mi az elérheősége annak a fickónak?
[ 2003. október 26.: Feli szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
milyen fickonak?
ne ertetlenkedjel mar...
elvittem ex-kollegam telefonjat a HIVATALOS NOKIA SZERVIZBE szoftfrissiteni...
annyit irtam, hogy a "tulaja unja hogy a telefon sz@r"...
ebbol Te lekovetkeztetted, hogy nekunk itt viragzik az unlockolas, a foldon most is szanaszet hevernek a mindenfele box-ok, meg szervizkabelek, es hasonlok, es laptoppal+kocsival jarjuk a varost mikozben apronetet telenyomjuk hirdetesekkel? :confused:
hivj fel valakit aproneten, 10 perc mulva talalkozhatsz vele egy parkoloban es megcsinalnak barmit a telefonodon, ha ennyire nem mersz elmenni egy nokia szervizbe szoftfrissiteni, csakmert hasznaltan vetted a telefonodat..
egyebkent elmenybeszamolokent elmondom: sokkal gyorsabb a 4.13-as szoftver, ha ranyomok egy 200k-s video torlesere, tizedmasodpercek alatt torli, mondjuk ez gyanus nekem, imho bennehagyja a memoriaban a cuccokat, es csak felulirja kesobb = zagyva memoriakezeles (???) (mint a szamitogepes vinyoknal egy bamba fat16 rendszeren)...
a video hangot is vesz fel, es kulturaltan szol/ertheto a video hangja..
ezen kivul a menuben is gyorsabb minden, az alkalmazasok is gyorsabban indulnak, szoval egy ericsson szoftvert barmikor otthagy...
en ennyit tapasztaltam.
egyebkent olyan telefonnal nem talalkoztam meg ami stabil 0-24 gprs kapcsolatot produkalna, idonkent mindegyik bontja/hajigalja a kapcsolatot..
most frissitett az ericsson szervizpontos pasas akinek a szamat nem irom ide, mert nem is tudom (direkt irom igy nehogy felreerts valamit ehehe) a t310-emben is szoftvert, es ez is hajigalja a gprs-t neha, mint minden mas telefon. (bar ennek a szoftvere is sokkal gyorsabb lett igy)
Elküldve: 2003. 10. 26. 15:43
Egyébként nem unlock-ot akartam, hanem software-t.
És ... na mindegy!
Mit kellett ezen igy kiakadni? =>megkérdeztem=> nem csinálsz => ennyi. Részemről már nem is érdekel.
Az eredménybeszámoló viszont annál inkább
Ezek tényleg jó hirek
[ 2003. október 26.: Feli szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 26. 17:06
ha valami nyug lenne a 4.13-mal majd beirom ide...
mindenesetre elobb hivtak a 3650-rol, rakerdeztem, eddig nem fagyott/sz@rakodott semmit sem, ugyhogy ugy tunik, bevallt.
Elküldve: 2003. 10. 26. 19:45
Elküldve: 2003. 10. 26. 19:57
idézet:
Ezt írta Diablo vazze':
Az a nyűgöm, hogy még árat nem írt senki. Mármint mennyi a frissítés ára? Jah, és a telepített cuccokat bukom?[/quote]
nos igen, elmondanam hogy a nokia szervizben ugy nezett ki a dolog: vegyel ki minden kartyat, aksit, hatlapot is blablabla
a cuccok mind kinullazodtak a telefonbol, a telefonkonyvvel egyutt, szal total zero... ja, es egy orara hagyjam ott, amikor semmi forgalom nem volt szombat delelott szinte..
ezzel szemben ericsson szervizben meg a sim kartyat is bennehagytam, aksi, hatlap, minden maradt (mivel az ericssonon alul van az adatkapcsolodas), es minden benne maradt a telefonban, az osszes profil/kep/jatek/etc..etc... az egesz 3 percet vett igenybe, csakmert a szervizes fiatalember kozben telefonalt egy 2es fel perceset...
az arakrol nemigen tudok nyilatkozni, a nokia garis volt, az eri-t pedig 3-4ezerert szoktak szamlaval csinalni, persze az egesz attol fugg altalaban hogy kinek milyen ismeretsege van, es tenylegesen igenyled-e azt a szamlat ehehe (ebbol le lehet kovetkeztetni sokmindent)...
a nokia szervizekkel kapcsolatban meg annyit, hogy ugye emlekszunk arra mikor hajigaltak vissza a kedves ugyfeleknek a telefonokat hogy beazott (igy nem javithato), kozben meg nem is azott be..
szoval ennyit a mentalitasrol
[ 2003. október 26.: deuce szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 11. 17. 11:03
Elküldve: 2003. 11. 19. 08:11
idézet:
Ezt írta deuce:
megvolt a szoftverrefresh (4.13), gyorsabb lett,
[ 2003. október 26.: deuce szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Szia! es hangosabb is lett a telo a szoftver frissites utan?
Elküldve: 2003. 11. 25. 11:57
A HDD-1 es headset tényleg stereo a 3650-essel. Szal, ha
MP3-at szeretnék hallgatni rajta stereoban szól normálisan
evvel a telefonnal?
Elküldve: 2003. 12. 14. 04:33
Először megéri-e megvenni? Formája nem igazán jön be, egy valami szól mellette, hogy aránylag nagy memória, és hogy nagyon sok util meg játékom van már most hozzá. A másik dolog, hogy mennyiért lehet használtan beszerezni? mert újjonnan kicsit sokallom.
Feli: amúgy sikerült MMC-s dolgot megoldani, mert kínlódásod kicsit elrettentett
az keserít el igazán, hogy aproneten, mindenki nagyon meg akar tőle szabadulni
[ 2003. december 14.: Sound szerkesztette a hozzászólást ]
email - soundb@freemail.hu
Elküldve: 2003. 12. 17. 11:25
lezárta jelszóval a kártyeszt, meg még talán volt egy format is össze vissza...
De ahol vettem ingyen megcsinálták, mondták, hogy jelszavasitva volt a kártya és ez okozhatta a galibát.
Azóta semmi bajom vele.
Egyébként nem rossz telefon, és hát persze a sok letölthető cucc. Egyedül ez a MONO dolog zavar, hogy hiába vennék HDD-1 headsetet, nem tudok stereoban MP3-at hallgatni.
Elküldve: 2003. 12. 20. 21:33
Mától én is boldog tulajdonosa vagyok egy ezüst színű Nokia 3650-nek
1. a telefont nem bírom infrán keresztül összekötni a gépemmel (Redsnake infra a géphez, XP prof. op.rendszer). A PCSuite nem találja a telefont, az óra mellett megjelenő kis kék-zöld ikon jelzi, hogy elvileg lenne valami kapcsolat, de mégsem. Valami ötlet esetleg, hogy mi lehet a hiba?
2. másik nagy gondom az üzemmódokkal van. Próbáltam változtatni az "általános üzemmód" csengetési hangerején, ám mikor ezt megtettem, akkor a telefon rendszerhibát írt ki. Azóta a telefonon nem szólaltak meg a .mid kiterjesztésű csengőhangok. Na visszállítottam a gyári beállításokat, letöröltem a telefonban alapból benne lévő kb. 4 megányi videókat (így adták a Vodafone-nál), valamint leszedtem az összes alkalmazást és játékot amit rátelepítettem (kivéve a Space Impact-et), de ez sem segített. Aztán most kb. egy 5 perce megváltoztattam a csengetési dallamot valamint ismét kipróbáltam a hangerőt változtatni és lássatok csodát nem írt ki a telefon rendszerhibát. Sőt azóta is szólnak a .mid kiterjesztésű dallamok. Egyébként az elején az "ibiza party.mid" gyári csengőhanggal csinálta ezt a készülék. Szerintetek mi lehet a baja? :confused: Mert én már nem tudom.
Na ennyit a rossz dolgokról. Most következzen egy meglepő dolog: ez a dolog ma este derült ki, amikor pont a Plazaban voltam. Nosza gondoltam gyorsan bemegyek az ottani Nokia hivatalos márkaboltba és szervízbe hátha tudják mi a baja az én kis tellámnak. A következő párbeszéd zajlott le:
(probléma elmondása, majd az ott dolgozó emberke készülékemet elveszi)
-mikor lett véve a telefon? (eladó)
-a mai nap folyamán (én)
-hol lett vásárolva a készülék
-a Vodafone márkaüzletben
-igen? mert ez a telefon német
-MICSODA?????? az meg hogy lehet? én ma a Vodafone-nál vettem
Na ehhez mit szóltok? A srác gondolom valami számítógépes nyilvántartásban megnézte a telefon adatait és ezt kapta. Nos én tényleg a mai nap folyamán vettem a Vodánál, úgyhogy nem értem a dolgot. Mondta, hogy holnap vigyem vissza a garanciapapírjával soft. frissítésre. Szerintetek megéri visszavinnem? 4.13-as Voda Live!-os soft. van rajta.
Még egy utolsó kérdés: emlékeztek arra a Nokia (illetve Vodafone) reklámra, ahol egy srác táncol a telefonjának a csörgésére sok jó nővel, majd amikor a dallam véget ér a nők otthagyják. Na erre a dallamra lenne szükségem
Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 .:. Mobile AMD Turion64 X2 RM70 2.0 GHz .:. 3072 MByte DDR2 PC5300 .:. 320 GByte 5400 rpm SATA .:. ATi Mobility Radeon HD3470
OS Windows Vista Home Premium
Elküldve: 2003. 12. 21. 02:44
idézet:
Ezt írta Zsömbi:
Sziasztok!
Mától én is boldog tulajdonosa vagyok egy ezüst színű Nokia 3650-nek. Azonban nem teljesen felhőtlen a boldogságom
. Ugyanis több gondom is akad:
1. a telefont nem bírom infrán keresztül összekötni a gépemmel (Redsnake infra a géphez, XP prof. op.rendszer). A PCSuite nem találja a telefont, az óra mellett megjelenő kis kék-zöld ikon jelzi, hogy elvileg lenne valami kapcsolat, de mégsem. Valami ötlet esetleg, hogy mi lehet a hiba?
2. másik nagy gondom az üzemmódokkal van. Próbáltam változtatni az "általános üzemmód" csengetési hangerején, ám mikor ezt megtettem, akkor a telefon rendszerhibát írt ki. Azóta a telefonon nem szólaltak meg a .mid kiterjesztésű csengőhangok. Na visszállítottam a gyári beállításokat, letöröltem a telefonban alapból benne lévő kb. 4 megányi videókat (így adták a Vodafone-nál), valamint leszedtem az összes alkalmazást és játékot amit rátelepítettem (kivéve a Space Impact-et), de ez sem segített. Aztán most kb. egy 5 perce megváltoztattam a csengetési dallamot valamint ismét kipróbáltam a hangerőt változtatni és lássatok csodát nem írt ki a telefon rendszerhibát. Sőt azóta is szólnak a .mid kiterjesztésű dallamok. Egyébként az elején az "ibiza party.mid" gyári csengőhanggal csinálta ezt a készülék. Szerintetek mi lehet a baja? :confused: Mert én már nem tudom.
Na ennyit a rossz dolgokról. Most következzen egy meglepő dolog: ez a dolog ma este derült ki, amikor pont a Plazaban voltam. Nosza gondoltam gyorsan bemegyek az ottani Nokia hivatalos márkaboltba és szervízbe hátha tudják mi a baja az én kis tellámnak. A következő párbeszéd zajlott le:
(probléma elmondása, majd az ott dolgozó emberke készülékemet elveszi)
-mikor lett véve a telefon? (eladó)
-a mai nap folyamán (én)
-hol lett vásárolva a készülék
-a Vodafone márkaüzletben
-igen? mert ez a telefon német
-MICSODA?????? az meg hogy lehet? én ma a Vodafone-nál vettem
Na ehhez mit szóltok? A srác gondolom valami számítógépes nyilvántartásban megnézte a telefon adatait és ezt kapta. Nos én tényleg a mai nap folyamán vettem a Vodánál, úgyhogy nem értem a dolgot. Mondta, hogy holnap vigyem vissza a garanciapapírjával soft. frissítésre. Szerintetek megéri visszavinnem? 4.13-as Voda Live!-os soft. van rajta.
Még egy utolsó kérdés: emlékeztek arra a Nokia (illetve Vodafone) reklámra, ahol egy srác táncol a telefonjának a csörgésére sok jó nővel, majd amikor a dallam véget ér a nők otthagyják. Na erre a dallamra lenne szükségem.[/quote]
ahoz, hogy infran tudjal masolgatni oda-vissza nem kell semmeilyen szoftver.
megjelenik egy kis ikon, mikor radugtad az infrat a gepbe, majd aztan egy ujabb info, hogy talalt egy telefont.
onnantol kezdve a talcan lesz egy uj ikon, ami addig marad ott, amig a telot latja az infra.
arra rakattanva tucc a telora masolni.
a telorol meg ertelemszeruen a "kuldes infran" vagy hasonlo opcioval.
Elküldve: 2004. 01. 15. 14:29
Egyik baratom szeretné azt, hogy a hivasok közben (mondjuk felpercenkent) valami hangjelzest adjon a telefon a hangszoroba (hogy érezhesse az idő mulasat...)
Ha valaki tud progi nevet, v. linket az nagyszerű lenne.
Koszi elore is...
Elküldve: 2004. 01. 28. 16:19
Most akarok használtan venni 3650-est. Lenne vele és a vásárlással kapcsolatban néhány kérdésem:
1: A vásárláskor mire kell figyelni, mit kell rajta megnézni. Sokan csinálják azt, hogy vodánál megveszik és eladják újjonnan. Ilyen konstrukcióban
2: A headset kimenete sztereó-e? Mp3 lejátszásra is szeretném használni.
3: Az n-gage-es játékok futnak rajta rendesen? Ezzel kapcsolatban egy kérés: emailben eltudna nekem küldeni olyan linket ahonnan le lehet szedni ezeknek a játékoknak a "nem hivatalos" verzióját?
4: Szoftverletöltéshez linkeket tudnátok küldeni? Játékok, programok zsinkob@enternet.hu
5: C vagy pascal fordító létezik symbianra? A telefonon tudok e programot írni? Számítógépen tudok én symbian alkalmazásokat írni? Vagy pl c symbian konverter?
Köszönöm a válaszokat
Elküldve: 2004. 01. 28. 16:36
idézet:
Ezt írta Gamer:
Hi!
Most akarok használtan venni 3650-est. Lenne vele és a vásárlással kapcsolatban néhány kérdésem:
1: A vásárláskor mire kell figyelni, mit kell rajta megnézni. Sokan csinálják azt, hogy vodánál megveszik és eladják újjonnan. Ilyen konstrukcióbanszeretnék venni 45000 körül.
3: Az n-gage-es játékok futnak rajta rendesen? Ezzel kapcsolatban egy kérés: emailben eltudna nekem küldeni olyan linket ahonnan le lehet szedni ezeknek a játékoknak a "nem hivatalos" verzióját?
4: Szoftverletöltéshez linkeket tudnátok küldeni? Játékok, programok zsinkob@enternet.hu
5: C vagy pascal fordító létezik symbianra? A telefonon tudok e programot írni? Számítógépen tudok én symbian alkalmazásokat írni? Vagy pl c symbian konverter?
Köszönöm a válaszokat[/quote]
1: Ez nem a legjobb ötlet, Vodás az elég ratyi ha nem pucolják ki róla teljesen.
2: Ezt nem tudom, de szerintem nem.
3: igen
4: Olvass vissza.
6: van
Elküldve: 2004. 01. 30. 19:50
idézet:
Ezt írta Gamer:
Hi!
1: A vásárláskor mire kell figyelni, mit kell rajta megnézni. Sokan csinálják azt, hogy vodánál megveszik és eladják újjonnan. Ilyen konstrukcióbanszeretnék venni 45000 körül.
Köszönöm a válaszokat[/quote]
1.: Nyugodtan, a 3650-esnel a Voda nem piszkal bele tulzoan, a Favorites menuben lesz nehany kitorolhetetlen ikon, de szerencsere ez messze van mas telok live-ositasatol..
2.: mono 22 kHz a kimenet, MP3-ra alkalmatlan..
3.: A 3650-nek kicsi a heap-memory-ja, igy csak 1-2 N-Gage-s jatek fut rajta, az osszes csak a 6600-n fut jol..
4.: Tenyleg olvass vissza
5.: Telefonon nem tudsz programot irni
Pascal fordito sincs..
C-ben tudsz fejleszteni Symbian-ra, a fejlesztoeszkoz neten beszerezheto..
Elküldve: 2004. 01. 31. 09:50

Súgó
A téma zárva.