Idézet
Ezt írta razgon:
A legjobban az idegesít, hogy még mindig ugyanúgy fagy, mint a korábbiak. Ezt már régen ki lehetett volna javítani.
pontosan melyik verzio? A legutolso 7.11b fagy nalad? Milyen konfigon es oprendszeren?
fagyogatt nalam is a 7es, magyar vindoz 98 SE, de sokkal, de sokkal kevesebbszer, mint a 6-os szeria... vegul mar ott tartott, hogy mar egyedul is fagyott, kozvetlenul boot-olas utan, max 6-7 ablakkal... Ezert hasznalok most 7.11-et, illetve 7.11b-et
Idézet
Ezt írta razgon:
A másik, amitől LOL a 7-es széria: Ha egy linket új ablakban nyitok meg, nem jelenik meg a címsorban a link egyből, csak ha letöltődött! A hatos ezt gond nélkül tudta, nem értem miért kellett elrontani. Ugyanez igaz a letöltésekre is.
a cimsor alatt mit ertesz? Azt a reszt, ahol a linkek vannak,
Address bar-ban vagy pedig a program fejleceben, ahol van egy kis o betu is? [a vindozban ezt is
Cimsor-nak neveztek el...
Idézet
Ezt írta razgon:
Az ablak menüjében az aktív ablakra vonatkozó Bezárás parancs mellett van az Összes ablak bezárása parancs. Ez iszonyatosan LOL, már többször sikerült az összes ablakot bezárnom, a helyett az egy helyett.
hat ja, ez tenyleg
Idézet
Ezt írta razgon: A parancsokat átkavarták a gyorsmenüben. Ami a 6-ban megnyitás új ablakban volt, az a 7-ben megnyitás új lapon. A megnyitás új ablakban parancs egy új példányt nyit a böngészőből. Ez számomra megint csak bosszantó.
en hamar megszoktam az uj billentyuzet kombokat, vagyis azokat, amiket hasznalni szoktam, peldaul a
Save with images as... eddig a
Alt+f+i-n volt, mig a 7-esben a sokkal konnyebben elerheto
Alt+f+a
Idézet
Ezt írta razgon:
Ami tetszik az az "egér gesztusok", végre valami jól használható dolog. Jó lett az email kliens is, és a kinézet is sokat fejlődött. A fent felsorolt hülyeségek miatt (egyelőre) maradok továbbra is a jól bevált 6-os verziónál.
a
mouse gesture-ral be tudsz zarni egy ablakot, termesztesen az Opera-n belul? Mert sajna nem lehet a jobb gomb lenyomasa mellett, a jobbra-balra rancigalt egerrel... Nekem tovabbra is a eger scrollal van gondom, peldaul nem lehet vizszintesen navigalni a masodik gorgovel.... A 6-osban sokkal jobb volt a scroll, mert ha az aktiv ablak felett volt az eger mutato, akkor csak egy sorral gordult, fuggetlenul attol, hogy mi volt az eger programjaban beallitva... Mig, ha a mutatot mar nem az oldal felett volt, hanem peldaul a gombok vagy a
Page bar felett, akkor mar figyelembe vette a megadott sor gorgetesi ertekeket, peldaul mar 5 sorral lehetett tekerni...
eger: A4tech www-35
eger driver: A4tech iWheelWorks Deluxe v7.38
Idézet
Ezt írta razgon:
Jó hogy Linux/Unix alá is elérhető, így legalább Linux alatt is van egy normális böngésző végre.
veletlenul nem Linux alatt hasznalod? Mert azt olvastam, hogy Linux alatt is fagy a 7es...
Mac-en nem hasznal vki Opera-t? Igaz, ott jol le vannak maradva, talan a 6.01-nel?
Opera levlista:
operahungary-subscribe@yahoogroups.com
[ 2003. június 22.: blash szerkesztette a hozzászólást ]
Szerkesztette: blash 2004. 04. 09. 06:13 -kor