Elküldve: 2010. 01. 09. 10:56
Van nálam egy gép ami azért került hozzám, hogy megcsináljam. Az alaplap asus p4b.
Mivel ha csinálok gépet, akkormár rendesen csinálom, ezért biost is frissítettem, illetve próbáltam. Floppy nincs, ezért windowson (XP) keresztül próbáltam. Csakhogy ez a köcsög asus updata program elbaszta, mert csak folyamatosan erase-update-t csinált, verifyre sose ment, csak mindig újrakezdte a programozást. Az 5-nél meguntam és kilőttem 100%-nál, viszont így valszeg nem lesz jó.
Mivel újraindítani nem akarom, ezért most így win-en keresztül meg kéne csinálni.
Hogyan tudom rávenni a winflasht hogy force flasholjon? a /f kapcsolót nem ismeri.
Feltétekezve hogy restart után bejön a bootblockbios, ami rendelkezésemre áll az pen drive és cd lemez, amire most esetleg ki tudom írni a megfelelő fájlokat.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred