leszedtem nagy nehezen (mert balga módon a profilba telepítettem
kcs
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2004. 03. 01. 12:36
Elküldve: 2004. 03. 01. 14:53
idézet:
Ezt írta qnadam:
36os volt![]()
leszedtem nagy nehezen (mert balga módon a profilba telepítettem), feltettem a 35öst (a 36os nincs is a lapjukon már) és lőn
![]()
kcs[/quote]
Eljen! Tudtam, hogy nem a bongeszo a ludas!Megoldottuk..
Kellemes, gyors, banner es popup mentes bongeszest kivanok!!
![]()
Elküldve: 2004. 03. 01. 15:41
Elküldve: 2004. 03. 01. 15:42
Elküldve: 2004. 03. 02. 12:13
Elküldve: 2004. 03. 02. 13:12
idézet:
Ezt írta bull1:
[url="http://"http://texturizer.net/firefox/extensions"]Itt[/url] próbáltad? Küldeném, de nekem ilyen nincs.[/quote]
itt nem,de mar egy forumtarsam elkuldte es muxik.
Elküldve: 2004. 03. 03. 10:14
Elküldve: 2004. 03. 03. 15:58
idézet:
Ezt írta bull1:
Nálam Temporary Internet Files.[/quote]
Marmint mi? Gondolom te IE-rol beszelsz, de ez nem az IE topicFirefox (win2k, nt, xp alatt) a doc & settingsusernevapplication dataPhoenixProfilesdefaultrandomszamCache alatt tarolja alapbol. De pref.js-be at lehet allitani, illetve ha felteszi az ember a preferences allitgato extensiont, akkor kattintgatva is megadhatja, hol legyen a cache dir.
Elküldve: 2004. 03. 03. 19:20
idézet:
Ezt írta NeverGone & Tökei powered by: HWSW:
Nos, én most mondtam le a FireFox -ról...
Használtam pár napja, kezdett tetszeni (szép elsimítottak voltak a fontjai)[/quote]
Debian alatt a Mozilla, a Firefox és a Konqueor fontjai is élsimítottak. Nem minthogyha, csak úgyamúgy.
Elküldve: 2004. 03. 04. 07:51
idézet:
Ezt írta zedorg:
Marmint mi? Gondolom te IE-rol beszelsz, de ez nem az IE topicFirefox (win2k, nt, xp alatt) a doc & settingsusernevapplication dataPhoenixProfilesdefaultrandomszamCache alatt tarolja alapbol. De pref.js-be at lehet allitani, illetve ha felteszi az ember a preferences allitgato extensiont, akkor kattintgatva is megadhatja, hol legyen a cache dir.[/quote]
Tudom hogy nem IE topic, azt a szutykot nem használom. Nálam a Temorary Internet Files -ba pakolja a cuccost. Nem állította semmit ilyen téren, Abban a könyvtárban, egy kép vagy ilyesmi sincs, amit pl. tegnap néztem. Sőt, csak kiterjesztés nélküli random alfanumerikus nevű fájlok. Se html, se kép, semmi más.
Elküldve: 2004. 03. 04. 13:00
Elküldve: 2004. 03. 04. 13:07
idézet:
Ezt írta zedorg:
igen, azok a kiterjesztes nelkuliek a cache file-ok, nem a temp internet filesedbe pakol. Oda ie pakol.
Amugy cimsorba beirni: about:cache, es csudak csudaja tortenik.[/quote]
na errol kicsit bovebben ha lehet, es milyen progival is lehet atallitani hogy ne a rendszer meghajtojat szemetelje ossze, hanem egy masik meghajtot?
Elküldve: 2004. 03. 09. 01:23
idézet:
Ezt írta Evil.:
na errol kicsit bovebben ha lehet, es milyen progival is lehet atallitani hogy ne a rendszer meghajtojat szemetelje ossze, hanem egy masik meghajtot?[/quote]
a profile-od alatt van 1 pref.js file, es ott a cache.directory erteket atirni. Vagy beirni: about:config -ot beirni cimsorba, es ott szerkeszteni ezen erteket.
Ha nincs ilyen bejegyzes akkor letre tudod hozni, pelda:
user_pref("browser.cache.directory", "D:akarmiCache");
Ha a pref.js file-t szerkeszted, ne legyen nyitva a bongeszo. Firefox-hoz van extension is, amivel advanced preferences beallitasokat lehet megtenni, tehat amit alapbol nem lehet.
Elküldve: 2004. 03. 09. 10:22
Elküldve: 2004. 03. 09. 11:23