Spy vs Spy: Ad-aware vs Spybot S&D
Elküldve: 2004. 03. 05. 12:36
idézet:
Ezt írta bull1:
Feladatkezelő is azt írja, hogy nem válaszol. Aztán egy idő után meg áthúzza frissítéseket, hogy nem tudt letölteni. Furcsállom a dolgot, mert a net meg megy.[/quote]
Próbálj letöltési helyet váltani...
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 04. 12. 22:37
Szóval nálatok mi újság ezügyben? :confused:
Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem abban, hogy ki mennyire tudja azt használni. :-)
Martin
Elküldve: 2004. 04. 13. 14:14
tehát:
van egy kisérleti jellegu servergép, és egy sima gép. serverbe adsl, lanon megosztva a net is meg minden mas is.
mind2 gépen panda antivir, serveren ugyanennek a pandának a tuzfala is megy.
van a serveren egy php nuke portál, ami kiirja az aktuális usereket. egyik nap 130user volt a 127.*.*.* ipróől (serverrol)
volt egy virus: netsky.d
leirtotta a panda, és a netsky removal tollal is el lett intézve.
ezekután most ismét van ilyen, de most átlag 19-40 user, ugyanugy a serverrol, de SEMMIlyen virus sincs, spybot, adaware sem talál semmit. netsky searcher & removal sem.
ilyenkor mi van? :confused:

Elküldve: 2004. 04. 13. 18:54

Szerkesztette: bexxter 2004. 04. 13. 19:08 -kor
Elküldve: 2004. 04. 13. 19:46
Idézet: Martin - Dátum: 2004. április 12, hétfő - 23:42
Szóval nálatok mi újság ezügyben? :confused:
Nézd végig a honlapját. Egyrészt van egy ß verziója - (1.3 ß 6) jól működik - másrészt megtalálod a legutóbbi frissítés dátumát is. (Most tényleg március 4, de ettől még jól működik.

® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 04. 14. 13:01
Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. április 13, kedd - 20:51

Igen, közben én is jártam a honlapon, meg is találtam a dátumot, úgyhogy megnyugodtam.

Az Ad-aware bezzeg mindig frissíthető, ezért 'aggódtam'

Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem abban, hogy ki mennyire tudja azt használni. :-)
Martin
Elküldve: 2004. 04. 20. 12:52
Idézet: FCs - Dátum: 2004. április 20, kedd - 13:34
Ami nem rossz, csak éppen a hivatkozások javítása nélkül féllábú kígyó.....
Elküldve: 2004. 04. 20. 13:03
Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. április 20, kedd - 13:52
kívánságod parancs..

Elküldve: 2004. 04. 20. 19:15
Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. április 20, kedd - 13:52
márpedig a féllábuak fele annyit (se) érnek, mint az egylábu kígyók. utóbbiak ti. legalább barázdában tudnak szaladni. na jó, ez off volt, de nagyon.

Elküldve: 2004. 04. 21. 19:30
a freemail logon(login) ablak se jön be, stb morgok is miatta...
spybot semmi, spyhunter csak cookie, xcleaner(700kBos X applet) 10 mp alatt kinyírta a Cydoor-t, de így se jobb
aaw fut még....remélem megfogja a tettest,

Van valakinek infoja a startnow/searchnow párosról mint spy/malware site ről??
Szerkesztette: WEbshark 2004. 04. 21. 19:31 -kor
Elküldve: 2004. 04. 21. 19:59
Elküldve: 2004. 04. 21. 20:29
Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. április 21, szerda - 19:59
Hmmmm láttam már itt ott de ha te ajánlod, akkor próba cseresznye....
Van már egy halom ilyen, de sbypot/ adaw spyware blasteren kívül csak The cleaner /antitrojan-t használtam/próbáltam.
Toolbar kiírtva, de a startlap.com még nem megy....
Elküldve: 2004. 04. 22. 08:28
Idézet: WEbshark - Dátum: 2004. április 21, szerda - 20:29
Van már egy halom ilyen, de sbypot/ adaw spyware blasteren kívül csak The cleaner /antitrojan-t használtam/próbáltam.
Toolbar kiírtva, de a startlap.com még nem megy....
lamex a startlap.com itt még mindig halott, próbáltam pingelni, az jó időkkel átjön....browser viszont nem nyitja meg
Volt valami olyan dolog, hogy vmi host file-ből törölni kell néhány IP címet és akkor javul a dolog...
tudtok róla vmit??
Elküldve: 2004. 04. 22. 08:35
Idézet: WEbshark - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 9:28
Volt valami olyan dolog, hogy vmi host file-ből törölni kell néhány IP címet és akkor javul a dolog...
tudtok róla vmit??
Netán, ha a startlap.com IP címét törölnéd a hosts-ból? Már ha benne van, én nem láthatom....
aztán a böngésződ beállításait - tiltott lapok - megnézed.....
aztán esetleges pop-up bannert....
aztán.....
Elküldve: 2004. 04. 25. 10:06
Van egy spyware-m, amit se adaware-el, se spy-bot-al nem tok' leírtani.
Az IE kezdőlapját, állandóan átállítja valami, szutyok search engine-re. Vagy sokszor hívatkozik: C:\searchpage.html-re!
Nézegettem a registry-t de semmi.
Mi lehet a megoldás?
Imi
Elküldve: 2004. 04. 25. 14:45
(CwShredder, HijackThis)
Elküldve: 2004. 04. 25. 15:00
Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. április 25, vasárnap - 13:45
(CwShredder, HijackThis)

Pontosan azt tettem, de az itt írtak nem segítettek, azért mertem feltenni a kérdést.
Imi